Ajettava Ruohonleikkuri Jonsered – Jonsered Ruohonleikkuri Varaosat | Fiksaa.Fi - Räjäytyskuvat

Tuesday, 24-Aug-21 03:19:06 UTC

Näiden leikkureiden parhaita ominaisuuksia ovat ympärivuotisen käyttömahdollisuuden ohella teho, helppokäyttöisyys ja mukavuus. Automaattinen 4x4 Hydrostaattinen AWD-neliveto Lisävarusteet ja tarvikkeet Tutustu yllä oleviin tuotteisiin sopiviin lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin. KAIKKI METSÄSTÄ Vinkkejä ja ideoita metsätöihin sekä neuvoja Jonsered-tuotteiden ostoon ja ylläpitoon. LUE LISÄÄ Osto-oppaat Unohda mainoslauseet ja lue, mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä uutta tuotetta hankittaessa. TUTUSTU OPPAISIIN PAIKALLINEN JÄLLEENMYYJÄSI Jonsered-tuotteita myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät. He auttavat mielellään tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. ETSI JÄLLEENMYYJÄ Copyright – 2019 Husqvarna AB (publ). Kaikki oikeudet pidätetään.

Ruohonleikkuri

Tuotekuvaus Tehokas sivullepuhaltava puutarhatraktori. Manuaalinen vaihteisto, jossa on kuusi vaihdetta eteen ja yksi taakse. Avoin jalkatila, säädettävä istuin ja helppokäyttöiset hallintalaitteet lisäävät käyttömukavuutta. Vesiletkuliitäntä helpottaa leikkuulaitteen puhdistamista. Kerääjä ja biosarja saatavana lisävarusteena.

husqvarna ruohonleikkuri

Jonsered ajettava ruohonleikkuri ei starttaa

Keskeisimpiä ominaisuuksia voisi listata vaikka loputtomiin, mutta erityismaininnan ansaitsevat takarunko-ohjaus, automaattivaihteisto, neliveto, akkuvoima sekä patentoitu BioClip®-toiminto. Edellä mainittuihin ja muihin keskeisiin Husqvarna ominaisuuksiin ja innovaatioihin voit tutustua alla olevasta linkistä Näe tarina, jossa yksinkertainen lelu saa aikaan ratkaisevan muutoksen kohti joustavaa ruohon leikkaamista. Onko pihallasi ahtaita alueita? Valitse ketterä ajoleikkuri Husqvarna Riderin ainutlaatuisen ohjausjärjestelmän ansiosta takapyörät kääntyvät koneen alla. Tämä mahdollistaa erinomaiset ajo-ominaisuudet ja intuitiivisen käytön, jolloin leikkaaminen on helppoa myös esteiden ympäriltä ja läheltä seinää. Husqvarnan päältäajettaville ruohonleikkureille ominainen takarunko-ohjausjärjestelmä esiteltiin jo vuonna 1987 ja on siitä lähtien toiminut vakiovarusteena kaikissa ajoleikkureissa. Ominaisuus mahdollistaa Husqvarna ajoleikkureille tyypillisen ketteryyden, jonka ansiosta päältäajettavat ruohonleikkurimme kääntyvät oman akselinsa ympäri.

LUE LISÄÄ Osto-oppaat Unohda mainoslauseet ja lue, mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä uutta tuotetta hankittaessa. TUTUSTU OPPAISIIN PAIKALLINEN JÄLLEENMYYJÄSI Jonsered-tuotteita myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät. He auttavat mielellään tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. ETSI JÄLLEENMYYJÄ Copyright – 2019 Husqvarna AB (publ). Kaikki oikeudet pidätetään.

  • Jonsered ajettava ruohonleikkuri ei starttaa
  • Suomalainen verkkokauppa kiinassa
  • Jonsered ruohonleikkuri varaosat | Fiksaa.fi - Räjäytyskuvat
  1. Polvet kipeät noustessa
  2. Modern fit tarkoittaa center
  3. Ford mustang kilpailu review
  4. Kaasari sylkee bensaa ilmanputsariin
  5. Hyvä meikkivoide

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap