Jbl Jr Kuulokkeet &Middot; Lasten Kuulokkeet, Jbl Jr300 | Clas Ohlson

Thursday, 26-Aug-21 01:26:39 UTC

Kuulokkeissa on miellyttävät korvatyynyt, jotka pysyvät paikoillaan korvia painamatta. Säädettävä sanka puolestaan takaa parhaan mahdollisen istuvuuden kasvaville lapsille. Kestävä johto on metrin pituinen ja siinä on 3, 5 mm:n liitin. Kätevät kuulokkeet lapsille esimerkiksi elokuvien katseluun tai äänikirjojen kuunteluun. Kuulokkeet saa tietysti liitettyä myös tablettiin tai puhelimeen. Persoonalliset JBL JR300 -kuulokkeiden mukana tulee arkki tarroja, joiden avulla lapsi voi koristella kuulokkeet oman mielensä mukaan. Vinkki! Musiikin kuuntelu yhdessä kaverin kanssa esimerkiksi auton takapenkillä voi olla hauskaa ja kätevää. Tämä onnistuu liittämällä kuulokkeihin 3, 5 mm:n kuulokejakajan (myydään erikseen). Tuotteen tiedot ja ominaisuudet Tuotteen tiedot Tyyppi On-ear Langaton Ei 3, 5 mm:n stereoliitäntä Kyllä Kaapelin pituus 1 m Kohinanvaimennus Taajuusalue 20-20000 Hz Äänenvoimakkuuden säätö Paino 108 g Väri Vaaleansininen Muuta 32 mm:n elementit. Pakkauksen koko 22 x 18, 4 x 4 cm Pakkauksen paino 224 g Ostotiedot, toimitukset ja palautukset Clas Ohlsonilla teet ostokset aina turvallisesti ja nopeasti.

Jbl junior kuulokkeet

Tuotteillamme on aina 90 päivän palautusoikeus. Tilaus lähetetään yleensä 5–7 arkipäivän kuluessa. Kiireisinä aikoina, kuten jouluna, toimitusaika voi olla pidempi. Usein kysyttyjä kysymyksiä palautuksista Clas Ohlsonin tuotteilla on vähintään 2 vuoden takuu Olemme ylpeitä tuotteistamme, ja meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi annamme tuotteillemme aina vähintään 2 vuoden takuun, ja joissain tapauksissa jopa 25 vuoden takuun. Tuotteiden yhteydessä olevat takuumerkinnät kertovat, minkälainen takuu tuotteilla on. Takuumme pitää sisällään sen, että vastaamme takuuaikana tuotteiden toimivuudesta (kuluttajasuojalain takaamien oikeuksien lisäksi). lisätietoa ostoehdoissa Palautusoikeus Oletko tyytymätön ostokseesi tai muutitko mielesi? Ei hätää, Clas Ohlsonilla on 90 päivän palautusoikeus. Saat rahat takaisin toimimalla näin: Näytä kuitti. Palauta tuote 90 päivän kuluessa. Palauta tuote, tarvikkeet ja pakkaus alkuperäisessä kunnossa. Lisätietoa palautusoikeudesta ostoehdoissa

0, 70 €/kk 36 kk maksuaika. 1, 05 €/kk 24 kk maksuaika. 2, 09 €/kk 12 kk maksuaika. 25 €/kk 1 kk maksuaika. Telia Rahoitus Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista. Luoton todellinen vuosikorko 0%.

  • Jbl jr kuulokkeet video
  • Jbl jr kuulokkeet 1
  • Jbl jr kuulokkeet 2
jbl jr kuulokkeet 2016
  1. Itsenäisyyspäivän juhla tampere 2017
  2. Kupittaa citymarket sushi
  3. Karamellisoitu porsaan sisäfile
  4. Vuokra asunnot kauklahti

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap