Kempeleen Kiri Pesäpallo - Kempeleen Kiri - Miesten Superpesis

Wednesday, 25-Aug-21 21:10:34 UTC
  1. Kempeleen kiri pesäpallo
  2. Kempeleen Kiri - Juniorit

Harjoittelu on hyvin monipuolista ja harjoitusohjelmaan kuuluu lajiharjoituksien lisäksi kehonhuoltoa, lihaskunto-, juoksutekniikka-, kestävyys- ja nopeusharjoitteita. Yhteystiedot: Valmentaja Marko Mansikka-aho p. 040-703 6294 Joukkueenjohtaja Piia Karttunen p. 040-5770418 Rahastonhoitaja Anu Tammela Joukkueen kuulumisia voi seurata instagramista: @kekictytot D-pojat opettelivat urheilijan elämää ja leireilivät Vuokatissa D-pojat viettivät urheiluntäyteisen viikonlopun Vuokatissa huhtikuussa. Ohjelmaan kuului treenien, venyttelyjen ja pelien lisäksi myös hieman vapaa-aikaa ja myös tutustumista urheilijan kokonaisvaltaiseen elämään. Ehtipä pojat käydä viikonlopun aikana myös laskettelemassa aurinkoisilla rinteillä. Terveet elämäntavat, hyvä ja monipuolinen ruoka sekä riittävä lepo tuli pojille tutuksi viikonlopun aikana. Ja mikäs poikien oli leireillessä, sillä Vuokattiopisto tarjoaa todella loistavat olosuhteet ihan nuoresta urheilijan alusta aina huippu-urheilijaan saakka. Hienoa seurojen välistä yhteistyötä osoittaa molempina päivinä pelatut pelit Sotkamon Jymyn D-poikia vastaan Kajaanin pallohallissa.

Kempeleen kiri pesäpallo

pesäpallo
  • Html opas taustakuva
  • Dna taloyhtiölaajakaista asennus
  • Kempeleen Kiri - NAISTEN SUPERPESIS
  • Lennot helsinki amsterdam vertaa
  • Valokuvakirjan luominen - Android - Google Kuvat Ohjeet
  • Kempeleen Kiri - MIESTEN SUPERPESIS
  • Panama jack kokemuksia vs
  • Mihin maihin tarvitaan viisumi
  • Kempeleen Kiri | Raahenseutu.fi
  • Pesäpallo

Kempeleen Kiri - Juniorit

kempeleen kiri pesäpallo

Junioreiden tuoreimmat julkaisut D-tytöt kaudella 2019-2020 D-tyttöjen uusi kausi aloitettiin lokakuun alussa. Mukana on 24 tyttöä ja treenejä pidetään 4-5 kertaa viikossa. Harjoituksissa keskitytään sekä lajitaitoihin että fysiikka-, lihaskunto- ja juoksuhajoituksiin. Talven aikana pidetään myös leiriviikonloppuja, joiden aikana treenataan ja pidetään hauskaa. Valmentajat: Laura Sipola Marita Lauttamus Eerika Kesti Pekka Ojantakanen Juoksuvalmennus: Paulo Lopes (Juoksutek) Joukkueenjohtaja: Anu Kerttula 040-5515 894 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Rahastonhoitaja: Henri Isojärvi Joukkueen treenit ja muut tapahtumat löytyvät: Tervetuloa seuramaan Instagramissa: @kekidtytot C-tytöt 2019-2020 C-tyttöjen harjoituskausi alkoi lokakuun alussa ja harjoitusringissä on tällä hetkellä yhteensä 22 tyttöä. Valmennuksesta vastaavat Marko Mansikka-aho ja Marko Kesti. Juoksuvalmentajana jatkaa Paulo Lopes (Juoksutek). C-tytöt harjoittelevat 4-5 kertaa viikossa.

Written by Toimitus on 20. 05. 2020. Posted in Miesten Superpesis Kuten Pesäpalloliitto eilen tiedotti, miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta ja mukana ovat kaikki 14 joukkuetta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa ja mukana kisassa on myös Kempeleen Kiri. Lue lisää Written by RK on 14. 04. Posted in Miesten Superpesis Vallitseva tilanne tekee lommon Kempeleen Kirin t aloudelliseen toimintaan, joten nyt jos koskaan apu on tarpeen. Osta tukipaketti ja lunasta liput KeKin avausotteluun! Written by RK on 24. 03. Posted in Miesten Superpesis Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue haluaa olla taloudellisesti vaikeana aikana tukemassa alueemme yrityksiä kaikin keinoin. Written by Pauliina Puurunen on 19. 02. Posted in Miesten Superpesis Kuva: Lassi Karvonen Pesäpalloilija Matti Korhonen ja entinen pikaluistelija Elina Risku saivat marraskuussa ensimmäisen lapsensa. Vajaat seitsemän vuotta yhdessä olleet Matti Korhonen ja Elina Risku ovat onnellisia vanhempia.

  1. Neulotut varrelliset tossut
  2. Myytaevaet moe kit uusimaa youtube
  3. Alkoholismista toipumisen vaiheet
  4. Christoffer strandberg puoliso guitars

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap