Eteläpää Linja Auto

Tuesday, 24-Aug-21 17:39:50 UTC

Kuopion kävelykeskusta yhdistää keskustan tavaratalot ja kauppakeskukset miellyttäväksi ja monipuoliseksi shoppailualueksi. Keskustasta löydät sekä kaikki suosituimmat ketjuliikkeet, että pienet ja mielenkiintoiset design- ja käsityöliikkeet. OHJELMA: Bussireitti: 5. 50 Vuoksenniskan Seo 6. 00 Imatra Keskusliikenneasema 6. 20 Joutseno linja-autoasema 6. 30 Lauritsala, Karjalantien pikavuoropysäkki 6. 45 Lappeenranta, Peltolan koulu 7. 20 Savitaipale, linja-autoasema 7. 55 Ristiina Shellin pysäkki 8. 45 Mikkeli, matkakeskus Matkalla on noin puolen tunnin tauko. Perillä Matkuksessa olemme n. klo 11. 00 ja Kuopion keskustassa Maljalahden turistipysäkillä n. 20. Klo 13. 00 Matkuksesta kuljetus halukkaille Kuopion keskustaan. Kotimatka alkaa klo 15. 30 Maljalahden turistipysäkiltä Kuopion keskustasta ja Matkuksesta klo 16. 00. Mikkelissä olemme noin klo 18. 15, Savitaipaleella 19. 10 ja Lappeenrannassa 19. 50 ja Imatralla 20. 30 HINTA: 35, 00 € / hlö (sisältää kuljetuksen) Maksu: Käteismaksu kuljettajalle Tulostettava matkaohjelma Lisää ostoskoriin

Liikenne O. Eteläpää Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

eteläpää linja auto insurance

35, 00 € OSTOSMATKA KUOPIOON Lauantaina 15. 8. Matkus Shopping Center on Itä-Suomen suurin kauppakeskus. Matkuksesta löydät lahjat moneen makuun, saman katon alla mm. DinSko, Hööks, Iittala, Indiska, Lady Royal, New Yorker, Partioaitta, Petrifun Store, Turo Outlet, Vila, Volt ja paljon, paljon muuta. Suomessa ainutlaatuinen kauppakeskus kokoaa IKEA-tavaratalon ja liki 80 muuta liikettä saman katon alle. Kaikki liikkeet ja palvelut Mualiman napa, joka toiselta nimeltään Kuopion torina tunnetaan sijaitsee keskellä Kuopiota kaikkien ulottuvilla. Tunnelmallista toria ympäröivät liikenteeltä suljetut kävelykadut ja torin keskipisteenä on perinteinen kauppahalli. Kuopion kauppahalli on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Yli 100-vuotias, uuteen uskoon saneerattu kauppahalli on täynnä kiinnostavia pieniä putiikkeja, joista löydät esimerkiksi maistuvat leivonnaiset, herkulliset juustot, kirjat, kukat, upeat käsityöt ja matkamuistot sekä laajan valikoiman erilaisia makeisia, erikoiskahveja ja -teitä.

Eteläpää linja auto insurance

Osta sähköinen kirja – 5, 57 $ Osta tämä kirja painettuna Amazon France Decitre Dialogues FNAC Mollat Ombres-Blanches Sauramps Etsi kirjastosta Kaikki myyjät » 0 Arvostelut Kirjoita arvio Tekijät Markus Ahonen Tietoja tästä kirjasta Palveluehdot Sivut näytetään kustantajan WSOY luvalla. Tekijänoikeudet.

eteläpää linja auto turku

Liikenne Eteläpää – Wikipedia

Liikenne O. Eteläpää Oy Yritysmuoto osakeyhtiö Perustettu 1954 Perustaja Olli Eteläpää Toimitusjohtaja Petteri Eteläpää Kotipaikka Savitaipale Toiminta-alue Suomi Eurooppa Toimiala linja-autoliikenne matkatoimisto Liikevaihto 1, 1 milj. € (2019) Henkilöstö 7 (31. 12. 2019) Tytäryhtiöt Matkakolmikko Kotisivu Liikenne O. Eteläpää Oy on savitaipalelainen vuonna 1954 perustettu tilausliikenteeseen erikoistunut yritys. Yrityksellä on kymmenen linja-autoa, joilla liikennöidään ympäri Suomea ja Eurooppaa. [1] Liikenne Eteläpää on myös matkatoimisto ja se järjestää mm. risteilyjä sekä konsertti-, kylpylä-, ostos-, messu- ja hiihtomatkoja. Yrityksen liikevaihto koostuu koulumatkoista, tilausajoista ja valmismatkoista, joiden kunkin osuus on kolmannes. [2] Vuonna 2017 Liikenne Eteläpää perusti yhdessä kerimäkeläisen Matka-Kososen ja miehikkäläläisen Liikenne Vuorelan kanssa Matkakolmikko -ryhmittymän. Ryhmittymän myötä yhtiöiden valmiiden matkapakettien tarjonta lisääntyi tuntuvasti, yhtiöiden välisiä päällekkäisyyksiä karsittiin ja reittejä yhdisteltiin.

Palava sydän - Markus Ahonen - Google-kirjat

Katuosoite Torikatu 47 Postinumero 54800 Kaupunki Savitaipale Puhelin 0400 243 910

  • Ammatilliset tutkinnot | Turun ammatti-instituutti
  • Veiterä-Akatemia LUT-yliopistoon ja LAB-ammattikorkeakouluun | LAB.fi
  • Hyvä olo oulu wisconsin
  • Kauppatieteet pisterajat 2015 cpanel
  • Juha markkula tyks
  • Pitäjänmäen Kello ja Kulta - Y-tunnus: 0618664-3 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  • Eteläpää linja auto école

Eteläpää linja auto insurance quotes

Matalalattia- tai invabusseja yhtiöllämme ei ole käytössä. 6) Palautteiden antoa ja asiakastyytyväisyyden mittausta varten nettisivuillamme on yhteydenottosivu. Palautetta voi myös antaa puhelimitse: 05 4160 075 tai 0400 243910. Palautteen käsittelee luottamuksellisesti johtaja Petteri Eteläpää parhaaksi katsomallaan tavalla. 7) Yhtiömme toiminta-ajatuksena on tuottaa hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoisia bussimatkapalveluja. Toiminta-ajatuksemme löytyy nettisivujemme etusivulta.

22. 2020. ↑ Historia Liikenne Eteläpää Oy. 2020. ↑ Kalusto Liikenne Eteläpää Oy. 2020. ↑ Bussiaikataulut:: Savitaipaleen kunta. 2020. ↑ Eteläpään Volvo 9700hd ng Onnibussin C5 by @bussi_kuvia_suomesta - Imglade. 2020. (englanniksi) ↑ sillamae1968: Eteläpää VZF-123. 28. 7. 2020. Aiheesta muualla [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Annamme asiakkaillemme laatulupauksen joukkoliikennelain 48 § mukaisesti. 1) Yhtiömme tuottaa ja tarjoaa säännöllistä vuoroliikennettä sekä matkailu- ja tilausliikennettä. 2) Vuorojemme kulloinkin voimassa olevat aikataulut ja kertalippujen hinnat löytyvät yrityksemme nettisivuilta osoitteesta Vuoroissamme käy maksuksi yleisimmät maksukortit sekä käteinen raha. 3) Vuoroliikenteemme aikatauluista, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotamme internetin välityksellä kotisivuillamme osoitteessa 4) Tilausliikenne- ja valmismatkapalveluistamme tiedotamme internetin välityksellä sivuillamme osoitteessa sekä ajoittain alueemme lehdissä. Varaukset ja tiedustelut voi tehdä joko nettisivuillamme olevilla valmiilla varaus- ja tiedustelulomakkeilla, sähköpostilla tai puhelimella (ma-pe kello 8-17) 05 4160 075. 5) Käytössämme on 10 hyvää linja-autoa: 6 turistibussia ja 4 pikkubussia. Kaikissa turistibusseissamme on muun muassa jäähdytysilmastointi, wc ja turvavyöt. Pikkubussimme ovat muun muassa jäähdytysilmastoinnilla ja turvavöin varustettuja Mercedes-Benz -pienoislinja-autoja.

[2] [3] [4] Historia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Olli Eteläpää aloitti yritystoiminnan taksiautoilijana vuonna 1954. Kun vuonna 1963 Suomessa alettiin kuljettaa lapsia kouluun, hankki Eteläpää tähän tarkoitukseen 16-paikkaisen Mercedes-Benzin. Tästä käynnistyi yrityksen linja-autoliikennöinti. Yrityksen kaluston määrä on kasvanut hiljalleen nykyiseen kymmeneen linja-autoon. Nykyisestä kalustosta kuusi on täysimittaisia (50–58-paikkaisia) turistibusseja ja neljä pikkubusseja (16–22-paikkaisia). [5] Kalusto [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Liikenne Eteläpää liikennöi yhteensä 10 Volvo -, Scania - ja Mercedes-Benz -merkkisellä linja-autolla. [6] Yhtiön nykyisin käytössä olevat korimallit: Volvo 9700HD Volvo 9500H Scania K124, Lahti Eagle Scania K124, Lahti Eagle 560 Mercedes-Benz 516 CDI Mercedes-Benz 416 CDI Käytöstä poistunutta kalustoa: Volvo Carrus Regal Scania Carrus Regal Mercedes-Benz Tourismo Mercedes-Benz O303 Mercedes-Benz 1223 kiitokori Mercedes-Benz 508 D Mercedes Benz LPO 608 Mercedes-Benz 311 CDI Ecobus Linjat [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Liikenne Eteläpää liikennöi Savitaipaleen kunnan järjestämää avointa joukkoliikennettä.

Olemme erikoistuneet tilausliikenteeseen ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1954. Yrityksellä on 10 linja-autoa, joilla liikennöimme niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Toimintamme on keskittynyt Savitaipaleen lisäksi Lappeenrantaan sekä muuhun Etelä-Karjalan alueeseen, mutta toimimme ilomielin myös muillakin alueilla. Liikennöinnin ohella toimimme myös matkatoimistona. Meiltä saatte niin risteilyt kuin kylpylä-, ostos-, ja hiihtomatkat. Järjestämme myös joka syksy ruskamatkoja Lapiin, ja ne ovatkin olleet erittäin suosittuja. Toteutamme mielellämme myös valmiiden pakettien lisäksi räätälöityjä matkapaketteja ryhmille. Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä teille unelmienne matka! Valmismatkat * hiihtomatkat * kylpylämatkat * ostosmatkat * risteilymatkat

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap