Sony Langattomat Nappikuulokkeet - Sony Wf-1000Xm3, Langattomat Bluetooth -Vastamelunappikuulokkeet, Musta - Jimms.Fi

Thursday, 26-Aug-21 00:37:40 UTC

Kitkainen kumipinta Kitkainen kumipinta pitää hälyä poistavat nappikuulokkeet tiiviisti korvassasi, jotta ne eivät yllättäen lipsahda paikaltaan. Koko päivän akunkesto Taustahälyä poistavilla WF-1000XM3-kuulokkeilla musiikki vain jatkaa soimistaan. Kuunteluaika jopa 24 tuntia Täyteen ladatut kuulokkeet tarjoavat kuusi tuntia virtaa ja kätevällä latauskotelolla voit ladata kuulokkeet vielä kolmesti, jotta voit kuunnella koko päivän. Jopa 24 tuntia hälytöntä kuuntelua. Kun hälynpoisto on kytketty pois päältä, kuulokkeet kestävät vielä pidempään – kahdeksan tuntia täydellä latauksella ja vielä kolme latausta latauskotelolla, yhteensä jopa 32 tuntia toistoaikaa. Pikalataus aina valmiina Joskus musiikkia tarvitaan nopeasti. Jos kuulokkeiden virta on loppumassa, 10 minuutin pikalatauksella latauskotelossa saat jopa 90 minuuttia lisää toistoaikaa. Kätevä magneettinen latauskotelo Aseta hälyä poistavat kuulokkeet takaisin latauskoteloon ja ne napsahtavat magneettisen sisäosan ansiosta miellyttävästi paikalleen.

Nappikuulokkeet Happy Plugs Wireless II langattomat - White – Suomalainen.com

USB-C-kaapelilla voit ladata kotelon helposti ja nopeasti, ja olet taas valmis päivän kuunteluun. Älykästä kuuntelua Innovatiivisella SENSE ENGINE™ -tekniikalla varustetut hälyä poistavat WF-1000XM3-kuulokkeet parantavat kuuntelukokemusta monilla älykkäillä ominaisuuksilla. Pikahuomion avulla aloitat puhelun kosketuksella Kun asetat sormen nappikuulokkeen päälle, äänenvoimakkuus laskee heti ja ympäristön äänet kuuluvat. Siten voit heti keskustella jonkun kanssa ottamatta kuulokkeita pois korvasta. Taustaäänten hallinta säätää äänen tilanteeseen sopivaksi. Sony | Headphones Connect -sovellus tarjoaa älykkään taustaäänten hallintaominaisuuden, joka tunnistaa kuuntelutilanteen – esimerkiksi matkustus, kävely tai odottaminen – automaattisesti ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Voit myös muokata asetukset mieleisiksi. Reagoivat kuulokkeet Korvanappien etäisyyden tunnistin tunnistaa, käytätkö yhtä korvanappia vai molempia, ja mukauttaa äänentoistoa sen mukaan. Hallitse kuuntelukokemustasi Sony | Headphones Connect -sovelluksen taustaäänten hallinnalla voit säätää taustahälyn voimakkuutta ja valita kuultavaksi vain puheäänet.

sony langattomat kuulokkeet akku

3 hakuosumaa. Näytetään tuotteet 1 – 3. Ei osumia:-( Rajauksesi poisti kaikki osumat! Poista hakuehtosi ja aloita uudelleen tai käytä aikaisemmin valittuja hakuehtoja. Poista hakuehdot Hinnat sisältävät 24% ALV:n ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella - kiireellisissä tilauksissa ota yhteyttä puhelimitse. Emme ole vastuussa kirjoitusvirheistä tai muista mahdollisista inhimillisistä tai tekniikasta johtuvista epätarkkuuksista annetuissa tiedoissa. *OVH = tuotteen ohjevähittäishinta Saksassa. Palaute Löysitteko virheen tai haluatteko antaa palautetta? Odotamme palautettanne ja korjaamme mahdolliset virheet pikimmiten. © 1996–2020 Thomann GmbH Thomann loves you, because you rock!

Taajuuskorjaimella voit säätää äänitasoja musiikkiisi sopiviksi. Käytä älykkäitä äänikomentoja Google Assistant ja Amazon Alexa Hallinnoi aikatauluja äänikomennoilla. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia. Selkeämmät handsfree-puhelut Näppärien handsfree-puheluiden ansiosta puhuminen käy helposti. WF-1000XM3-kuulokkeet tuottavat selkeää ääntä ja voit vastata puheluihin vain toisella tai molemmilla nappikuulokkeilla. Näin voit ladata niitä vuorotellen tai kuulla puhelut selkeästi meluisissa ympäristöissä. Modernin klassinen tyyli Elegantti ja hillitty tyyli on kaikki kaikessa – kuulokkeiden siististä ja minimalistisesta muotoilusta latauskotelon miellyttävän tuntuiseen, korkealuokkaiseen viimeistelyyn. Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista. Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio -ääni tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Myymäläsaatavuus Näytä myymälöittäin Tuotteen myymäläsaatavuustieto puuttuu Listassa arvioitu tuotesaatavuus myymälöittäin, saatavuus voi muuttua nopeasti. Myymälähinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta. Tuotetiedot Näytä kaikki Kustantaja Rogue Agency Oy Vuosi 2019 Tuotepääryhmä 18 Tuotelinja 2 Tuoteryhmät Tuotekuvaus Happy Plugs Wireless II on langaton bluetooth-nappikuuloke, jonka Earbud Plus-mallinen kuulokeosa asetetaan korvakäytävän suulle. Earbud Plus-malli ei aiheuta itse korvakäytävälle minkäänlaista mekaanista painetta ja soveltuu myös herkkäkorvaisille käyttäjille. Earbud Plus on one size-kuuloke ja sopii kaikenkokoisille korville. Kuulokkeiden piuhasta löytyy mikrofoni ja säädin, jolla voit hallita puheluita ja musiikkia. Wireless II kuulokkeella voit myös puhua Sirille tai Google Assistantille. Wireless II on kosteutta ja pölyä hylkivä kuuloke, jonka akun kesto on 6 tuntia, ja kestää valmiustilassa jopa 220 tuntia.

Something went wrong... We've noticed Internal Server Error while rendering this request. Jos tarvitset apua ota meihin yhteyttä ota yhteyttä

  1. Pilkki kaikuluotain vertailu
  2. Sony langattomat kuulokkeet wh-ch500
  3. Näin täällä kauniin kuvan vesspaperirullasta, joten täytyyhän sitä esitellä oma ukrainalainen roturullakin. : Suomi
  4. Vanhoja valokuvia ameriikan raitilta | Overdrive.fi
  5. Sony langattomat kuulokkeet mdr-rf895
  1. Www pyynikin com osakeanti mail
  2. Oulun vaalipiiri ehdokkaat 2019 numéro 2
  3. Oulu
  4. Itsestään sulavat tikit sauna vs
  5. Elisa viihde hbo

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap