Teatteri Rio Oulu

Tuesday, 24-Aug-21 11:23:14 UTC

Teatteriravintola kaiken näyttämönä Vieraamme pääsevät nauttimaan esityksistä tunnelmallisessa teatteriravintolassa. Nouseva katsomo takaa hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden kaikilta istumapaikoilta; katsomon lisäksi paikkoja löytyy myös pöytien äärestä sekä mukavilta sohvilta baarin puolelta. Ravintolapalvelut ovat aivan käden ulottuvilla – baarimme palvelee ennen näytöksiä sekä väliaikana tarjoten erilaisia virvokkeita sekä pientä syötävää. Juhlavampaan iltaan on myös mahdollista ennakkovarata maistuva buffet-ruokailu, joka järjestetään 1, 5h ennen esitystä, minimissään 30 henkilön seurueelle. Esimerkiksi työporukat voivatkin nauttia sulavasta hyvän ruoan ja viihteen liitosta teatterissamme. Persoonalliset tilat kokouksille ja juhlille Oletko koskaan ajatellut järjestäväsi kokousta, juhlia tai muuta tapahtumaa teatterissa? Hauska ja persoonallinen paikkavalinta jää takuulla mieleen! Kokouksia ja esityksiä varten pystymme tarjoamaan huippulaadukkaan, teatteritason tekniikan, joilla tylsimmänkin power point -esityksen saa herätettyä henkiin.

Teatteri rio oulu news

Keikkakalenteri / Bändit ja keikat 19. 04. 2018 klo 19 - 21 WENTUS BLUES BAND Suomen kansainvälisin bluesbändi Wentus Blues Band on tuonut Suomeen vuosien varrella koko joukon kansainvälisiä bluestähtiä ja esiintynyt heidän taustayhtyeenään. Bändi on kiertänyt ainakin parissakymmenessä eri maassa ja soittanut vuosittain noin 150 konserttia. Konsertti Riossa: to 19. 4. 2018 klo 19 Liput: 29€ (peruslippu) SIJAINTI Teatteri Rio Hallituskatu 11, Oulu JÄRJESTÄJÄ Suomen Teatteriravintolat Oy Liput peruslippu 29 € Hae tapahtumia Tällä viikolla Tänään Ensi viikonloppuna Tässä kuussa Keikka- kalenteri Yöelämä, keikat, tanssit Elokuvat Festivaalit Kulttuuri Teatteri, näyttelyt, museot, stand up Urheilu Yhteisöt Yhdistykset, opetus, messut, yritykset Lapsille

Teatteri rio oulu 10

Teatteri Rio, Oulu, Hallituskatu 11

  1. Teatteri star oulu
  2. Teatteri rio oulu club
  3. Teatteri RIO, OULU | Liput konsertteihin ja tapahtumiin
  4. Mariinski teatteri liput
  5. Oulun Teatteri

Teatteri Oulu | Tervetuloa iloiseen Teatteri Rioon!

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. 8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. 9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Teatteri rio oulu ohjelma

teatteri rio oulu live

Naulakkoon käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortit, Visa ja Mastercard-luottokortit sekä Visa Electron. Yleisön käytössä on myös vartioimaton naulakko, joka on maksuton. Ennakkoesityksissä ja ensi-illoissa naulakkomaksua ei ole. Näytännön peruuntuminen Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Tällöin asiakas voi vaihtaa lipun johonkin toiseen esitykseen tai saa maksamansa rahat takaisin toimituskuluja lukuun ottamatta. Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teatteri pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin. Pankkiautomaatti Teatteritalolla ei ole pankkiautomaattia, vaan lähin löytyy keskustasta, n. 500 metrin päässä teatterilta. Parkkipaikka Teatterilla ei ole omaa parkkipaikkaa, vaan keskustan maksulliset parkkipaikat ovat teatterin asiakkaiden käytössä. Lähimmät parkkipaikat ovat kirjaston parkkipaikka ja torinrannan parkkipaikka, sekä Kallioparkki.

teatteri rio oulu resort

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap