Hidasta Elämää Facebook / Hidasta Elämää Series By Miia Moisio

Wednesday, 25-Aug-21 12:50:57 UTC

Hidasta elämää juhli Some Awards 2016 -gaalassa someilmiöehdokkuuttaan ja henkisen hyvinvoinnin kiinnostuksen ilmiömäistä kasvua. Vuonna 2007 perustettu Hidasta elämää -Facebook-ryhmä on kasvanut vuosien varrella Suomen suurimmaksi henkisen hyvinvoinnin kanavaksi, jonka ytimessä ovat sekä sen aktiiviset somekanavat. Vuoden 2015 aikana Hidasta elämää on noussut yhdeksi Suomen suurimmista ja kuumimmista someilmiöistä: Facebookissa tykkääjät miltei tuplaantuivat – tykkääjiä on jo yli 100 000. Instagramissa massa kasvaa vauhdilla yli 20 000 seuraajassa. Some Awards 2016 valitsi yli 600 ehdokkaan joukosta Hidasta elämää -kanavan yhdeksi kolmesta finalistista. "Ihmiset haluavat kokea elämänsä hyväksi, ja kokemukseen voi vaikuttaa monin tavoin – jonka ytimessä on sisäinen työ. Hidasta elämää -kanavan seuraaja onkin tyypillinen LOHAS-ihminen, joka ei juokse elämäänsä läpi vaan pysähtyy välillä kysymään: kuka minä olen, mitä minä haluan kokea ja mitä haluan välittää eteenpäin? ", kiteyttää Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja Sanna Wikström. "

Hidasta elämää facebook photo

hidasta elämää facebook photo

On kuitenkin hyvä muistaa, että tässä tutkimuksessa kevyenä pidetty hölkkä oli silti intensiivistä liikuntaa useana päivänä viikossa vuosikymmenen ajan. Kovaan juoksutahtiin liitetty kuolleisuus ei myöskään ollut kovin suurta, joten kenenkään ei kannata lopettaa liikuntaa näiden tulosten takia. Tutkimus julkaistiin lääketieteellisessä Journal of the American College of Cardiology - lehdessä.

Tämän jälkeen, vähitellen, myös korjaaville kokemuksille on annettava mahdollisuus: Kehosi ja tunteesi eivät koskaan valehtele: kun olet aidosti onnellinen ja voit hyvin, tiedät sen sisimmässäsi. Sinulla on oikeus elää niin, että saat kokea tätä tunnetta ja vahvistaa sitä omilla valinnoillasi. Jos olemme tyytymättömiä ja pettyneitä elämäämme, jotain on mennyt arvoissamme ylösalaisin. Ei ole mitään syytä jatkaa olotilaa, joka ei tuota iloa tai johon ei ole tyytyväinen. Vaihtoehtoja on silloin kaksi. On joko tehtävä elämänmuutos, joka tuo elämään iloa tai on jäätävä nykyiseen tilanteeseen, mutta on vaihdettava asennetta kaikkeen. On painotettava sivuun unohtuneita hyviä elementtejä, joita haluaa elämäänsä lisää. On keskityttävä siihen, mitä elämäänsä haluaa, ei siihen, mitä ei halua. "Ihmisellä on luontainen tarve tulla nähdyksi ja hyväksytyksi omana, ainutlaatuisena itsenään. Synnymme maailmaan, jossa on erilaisia ihanteita ja kenties vaatimuksiakin. Ihmisenä olemme silti kaikki inhimillisiä.

Näen, että itseni jatkuva eteenpäin puskeminen on lopultakin ollut keino välttää kohtaamasta sisälläni olevaa kipeää. Ankara sisäinen puheeni ajoi minut toistuvasti ylittämään omat henkiset ja fyysiset rajani. Vasta pysähtymisen kautta olen oppinut kuuntelemaan omia tunteitani ja tarpeitani, puhumaan samaa kieltä sydämeni ja kehoni kanssa. Miehet ovat meidän naisten kanssa monesti aika eksyksissä. Naisen käyttöohjekirjasta on sosiaalisessa mediassa kiertänyt vitsikuvia, joissa kirja on aika kohtuullisen kokoinen. Vitsi on vitsi, mutta silti nuo kuvat vähän surettavat. Itse olen sitä mieltä, että nainenkin on aika helposti toimiva otus, kun tietyt perusasiat ovat kunnossa. Hidasta elämää Youtube -kanavalta löydät hyvän elämän reseptejä ja voimauttavaa sisältöä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin videoiden muodossa ❣️ Tässä videossa Hidasta elämää -median perustaja Sanna kertoo 3 asiaa, jotka hän on oppinut omassa elämässään 💜 Kolahtaako? Sanna Wikström: 3 asiaa, mitä meidän ei koskaan pitäisi tehdä itsellemme Kuka tarvitisisi tätä lempeää muistutusta juuri nyt?

Toivon kirja masennuksesta by Miia Moisio 3. 09 · 44 Ratings · 5 Reviews · 2 editions Kohti rakkautta, iloa ja vapautta. Kirja näkee mas… Shelve Toivon kirja masennuksesta Rate it:

Hän muun muassa tarjoaa kirjoittamiskoulutusta, kirjoittaa kolumneja ja pitää luentoja hidastamisesta. Töitä hän tekee pääasiassa kotoa käsin. Minulle riittää, että teen yhden asian päivässä. –Olen rytmittänyt elämäni niin, että minun ei ole pakko tehdä jotain työtehtävää heti ja nyt, vaan voin valita sen tehtävän, mikä kulloinkin tuntuu hyvältä. Minulle riittää, että teen yhden asian päivässä. Olen onnistunut, jos teen sen asian hyvällä fiiliksellä. Ennen piti hammasta purren mennä palaveriin ja tehdä montaa asiaa yhtäaikaa. Olen opetellut huolettomuutta. Jos alkaisin stressata toimeentulosta, siitä ei tulisi loppua. Aina niitä töitä tulee eteen. Toki taloudellinen puoli oli muutoksessa otettava huomioon. –Meillä se tarkoitti sitä, että muutimme Helsingin Käpylästä Riihimäelle. Näin saimme asuntolainan pienemmäksi ja kiinteät kulut kuriin. Kuluttamisemme on minimissä. Ostamme lähes kaiken käytettynä ja ompelen itse paljon vaatteita. Omasta pihastamme saamme ruokaa ja talon lämmitys vaihdettiin öljystä maalämpöön.

Helsinki, Finland on ensimmäinen ja suurin suomalainen "slow life" -sivusto, jonka sisältö painottuu luonnolliseen ja terveelliseen elämäntapaan. Lukijamme ovat kiinnostuneita henkisestä kasvusta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

4, 854 tykkäystä, 19 kommenttia - Hidasta elämää (@hidasta) Instagramissa: "Paina ❤️jos olet samaa mieltä s… | Elämänohjeita, Positiivisia ajatuksia, Viisaita sanoja

Hidasta elämää -verkkopuoti Monipuolisia tuotteita hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi. Kirjoja, kortteja, riipputuoli, koru ja paljon muita ihanuuksia. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin:

  1. Ulko ovi tori scott
  2. Hidasta elämää facebook page
  3. Katriina Kukkonen-Harjula
  4. Hidasta elämää facebook fan
  5. Hidasta elämää - Sunnuntai | HS.fi
  6. Paiholan sairaala osasto 52 hour
  1. Olli 106 sähköpaimen florida
  2. Chess musikaali liput 2017
  3. Mistä motivaatiota opiskeluun
  4. Hsl.fi matkakortti kadonnut
  5. Pieksämäen asemalla blues soinnut

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap