Honda Transalp 600 Kokemuksia

Wednesday, 25-Aug-21 06:00:08 UTC

Yhteenveto [ muokkaa] Transalp on yksi ensimmäisistä sarjatuotantona valmistetuista matkaenduroista. Se esiteltiin ensikerran lokakuussa 1986 Salon de Paris International Motorcycle Show:ssa. Transalp on näkökulmasta riippuen tasaisen hyvä/huono kaikessa ja siksi sopiikin hyvin yleispyöräksi, jolla voi käydä "grillillä" Kap Kaupungissa ja takaisin ilman, että pyörä herättää sen suurempia tunteita. Transalpilla voi ajaa oikeastaa missä vain kuskin taidoista riippuen ja sen kone tunnetaan yhtenä varmimmista moottoreista.

Honda transalp 600 kokemuksia price

honda transalp 600 kokemuksia 2018

Muita ulkoisia muutoksia: uusi mittaristo, uusi etulampun heijastin, uusi hiukan korkeampi plexi, uusi takaiskunvaimennin ja Pro-Link vivusto, uudet etuhaarukan putket ja jouset, uudistunut vaimennin, uudet sivupaneelit ja uudet kiinnityspisteet alasuojalle. Uusia ominaisuuksia: sivujalan varoitusvalo mittaristossa ja käynnistksenesto sivujalassa.

Honda transalp 600 kokemuksia 2017

honda transalp 600 kokemuksia sport

Honda transalp 600 kokemuksia bike

(matkustajaystävällisemmän) Latureille ulosoton tein ja naville telineen. Öljyksi laitoin semmosesta pöntöstä jossa oli joku rekan kuva. Toimii tosi pehmeästi, joten ei jäänyt sillekään puolelle mitään rassattavaa tai kokeiluja. Nyt ei ole muuta tekemistä kun vaan ajella..... alastonkostaja Liittynyt: To Heinä 30, 2009 5:30 pm Viestit: 56 Paikkakunta: kotka Pyörä: transu alpo onko kukaan vaihdellut alppiin männän renkaita viimeaikoina? itse tilasin omaan katiskaani uudet standardi kokoiset renkaat jo joulukuussa mutta en ole niitä vieläkään saanut. vittu!! seuraavan ylikoon renkaat sen sijaan löytyy ja niitä pitäisi käydä viilailemaan oikeisiin mittoihin. tuntuu vaan aika erikoiselta ettei kyseiseen pyörään muka saisi enää stanu renkaita!?! kyseessä siis vuoden -88 vessa. ja vielä sen verran että tuleeko teräväreunainen rengas ylimpään vai keskimmäiseen uraan? oma veikkaus on että ylempään. gurut valaiskaa minua!!! Jukka Haapamäki Liittynyt: Ma Loka 02, 2006 9:55 am Viestit: 470 Paikkakunta: Kokkola Pyörä: CRF 450R/X Ikinä en ole vaihtanut, mutta...

honda transalp 600 kokemuksia 5

Honda transalp 600 kokemuksia review

Enemmän epäilen sitä että vanhemmiten ei jaksa vääntää kahvaa niin paljon. Ihan mukavan hiljainen laite alkuperäisellä vaimentimella, ei paljon häiritse ympäristöä kun pintakaasulla menee, aina parempi olisi mitä hiljaisempi on, ainahan kannattaa ajatella että mitä muut ajattelee kun toisten pihapiirien lomassa ajelee. Ihan vaan vinkkinä muillekin. Hitto sitä on ihminen joskus, jollei nyt tyhmä, niin ainakin huolimaton. Talvella kun tein perusteellisempaa huoltoa niin ei tullut mieleenkään että tarttis kaasarille tehdä jotain ilmanputsarin pesun lisäksi. Intoo piukas ajellu kevään mut hiukan perslustos on tuntunut et joku hiukan mättää, olevinansa enemmän täristää kuin viime kesänä ja ainakin alemmilla kierroksilla vedättäen melko karkea käynti. No eilen illalla servise-repair-manuaalia tavaillessa pisti silmään "carburettors-synchronisation" kohdassa että epä-"synkat" kaasarit saattavat aiheuttaa tärinää Just joo, etteivät vaan omatkin kaasarit... Eikun aamulla Biltemaan letkua ostamaan ja varoks pari mig-suutinta ja eikun säätämään.

Honda transalp 600 kokemuksia vs

Mies pimittää rahankäyttöään Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

Luotettavaa tekniikkaa kuitenkin. 650:ssä (vm. 2004) joutuu touhuamaan katteiden yms. kanssa aikalailla että pääsee käsiksi huoltokohteisiin. Toisaalta ovat hyvin suojassa ympäristöltä. Ajo-ominaisuudet ovat mielestäni OK niin maantiellä kuin sorallakin. Tuulilasi kannattanee vaihtaa korkeammaksi (itsellä ns. keskikorkea malli). Kahvanlämmittimet tuo mukavuutta. Vetelyä/uraherkkyyttä en ole havainnut sen kummemmin kuin muissakaan. Olisko renkaista kiinni? Mulla Metzelerin Tourancet -L Hilppa Liittynyt: Ti Helmi 19, 2008 2:23 pm Viestit: 332 Paikkakunta: Nousiainen Pyörä: CRF1000 DCT Winkula kirjoitti: Kulutus on tosiaan hieman yläkantissa -omassa ajossani 5-6 litraa sataselle. Voidaankin kysyä että onko asialla mitään merkitystä. Meikäläisellä viime vuonna kulutukset samaa luokkaa, mut jostain syystä nyt on parin tankkauskerran välillä päässyt jopa 4, 5-5 l välille mahtava säästö, heh. Venttiilit tosin talvella säädin ja pientä sanomista niissä olikin, toki silläkin vaikutusta on mutta onko noin paljon, tiedä häntä.

En osaa sanoa oliko paljon pielessä vai ei mut kylläpäs se auttoi kummasti, oikein rupesi hymyilyttämään lyhyellä koelenkillä, niin menee tasaisesti ja alakierroksillakin ihan sukkasillaan. Niin että muistakaa muutkin joskus "Synkata" sillon tällöin T: Hilppa aapo Liittynyt: Ma Tammi 03, 2005 9:18 pm Viestit: 814 Paikkakunta: Espoo Pyörä: DR 750 S Onkos näihin transalppheini tehty minkälaisia alustan muutos/korotus projekteja. On tässä tasapainotusakseleidenketjun kiristelyn lomassa alkanut kiinnostaa kaksisylinterinen ajopeli... sitten joskus kämppäremontin jälkeisesä elämässä. Ilmeisen luotettava taitaa olla tuo alppi. Siksi kiinnostais rakentelukohteena -aapo _________________ -too Big to fail- korpipolku Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 2:33 pm Viestit: 424 Paikkakunta: Helsinki Pyörä: Gelände/Straße aapo kirjoitti: Onkos näihin transalppheini tehty minkälaisia alustan muutos/korotus projekteja. Siksi kiinnostais rakentelukohteena -aapo Moro, kyllä, ja vaikka mitä. Varsinkin tuolla Ameriikan mailla.

1992(PD06-N) [ muokkaa] Vuosimalli -92 1993(PD06-P) [ muokkaa] Vuosimalli -93 1994(PD06-R) [ muokkaa] Vuosimalli -94 Uudistettu etuosan muotoilu, uusi etulamppu, uusi sytysjärjestelmä, uusi startin virtapiiri, uusi etujarrujärjestelmä (uudet jarrupalat ja niiden kiinnitys), uusi mittaristo, uusi transitori pohjainen suuntavilkkun rele, uusi tavarateline, uusi takavaimennin, uusi öljypumppu ja uudet kaasuttimen asetukset. 1995(PD06-S) [ muokkaa] Vuosimalli -95 1996(PD06-T) [ muokkaa] Uusia säätöjä koneessa ja kaasuttimessa tiukentuneiden päästö- ja äänisäädösten takia, uudet välityssuhteet vaihteistossa, kokonaan uusi sytytysjärjestelmä (uusi sytytyksen säätöyksikkö, uudet puolat, uusi sytytysennakonsäätö jne. ), kaasukahvan asennon tunnistin, uusittu etujousitus, uusi kaasutin, uusi ilmanotto ja uusi ilmansuodatin ja kaksi pientä lisäsuodatinta, uusi takarengas, uusi elektroninen kierroslukumittari ja pyörän paino kasvoi hieman. 1997(PD10-V) [ muokkaa] Vuosimalli -97 Uusittu etujarru (kaksi jarrulevyä), uusittu tavarateline, uudet matkustajan kahvat.

  • Pohjolan Kurapyöräilijät • katso viestiketjua - Honda XL 600/650 V Transalp
  • HONDA CB 600 F HORNET - Honda. - Suomi24 Keskustelut
  • Honda transalp 600 kokemuksia 3
  • Toivakan markkinat 2018
  • Käsinkirjoitettu valtakirja posting
  • Honda transalp 600 kokemuksia 4
  • Honda transalp 600 kokemuksia video
  • Seurasaaren ravintola aukioloajat

Paljon muutoksia, mutta kuitenkin lähinnä kokonaisuuden hiomista toimivaksi paketiksi. 1990(PD06-L) [ muokkaa] Vuosimalli -90 Aikaisempi ulkoinen öljyputki sylinterinkanteen korvattu sisäisellä öljynkuljetuksella, uudet sylinterinkannet ja kansien liitokset, uudet sylinterit, uudet imuventtiilit, uudet nokkaketjujen ohjurit ja nokkaketjunjen kiristäjien "äänenvaimennus"-järjestelmä, uusi kytkinkoppa, uudet kytkinlevyt, uusi startti, uusi öljypohja, uusi vaihteiston keskusohjuri, uusi kaasuttimien synkronointi, uusi ajovalon heijastin ja uusi vaimennin. 1991(PD06-M) [ muokkaa] Vuosimalli -91 Uusi tarroituksen ulkoasu, uusi takajarru (rumpujarru korvataan levyjarrulla), uusi takavaimennin, uudet nokka-akselin tuet, uusi kytkimen liitos ja muotoilu, uudet kytkinlevyt, uusi laturin kansi, uusi vesipumppu, uusi öljypohja, uusi synkronointirengas 5:lle vaihteelle, uusi etulampun heijastin, uusi parannettu etujarrujärjestelmä, uusi etuhaarukan yläkiinnike, uusi takavanne, uusi vaimennin, uusi ilmansuodatin ja pyörän paino kasvoi hieman.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap