Te Toimisto Kamppi

Wednesday, 25-Aug-21 16:49:17 UTC

Tilan kuvaus: Vuokrattavissa 217 m2 toimistotila 2. kerroksesta. Tila on avotoimistoa, josta löytyy neuvotteluhuone, puhelinkoppi, varasto ja wc-tilat sekä keittiö. Tilaan on oma sisäänkäynti rappuja pitkin Jaakonkadun puolelta tai tavarahissillä rakennuksen kellaritiloista. Käynti tavarahissille on pohjakuvasta katsottuna wc-tilojen oikealla puolella. Tilat on juuri remontoitu ja tiloihin pääsee muuttamaan heti. Kellaritiloihin on rakennettu keväällä 2018 uudet pukuhuone/ suihkutilat, jotka on tarkoitettu kaikkien kiinteistön vuokralaisten käyttöön. Kiinteistön kuvaus: A1-funkkisrakennus valmistui 1952 valtion kirjapainon käyttöön, joten kerrosten kantavuus on omaa luokkaansa. Rakennus on myöhemmin kunnostettu toimistotiloiksi. Kiinteistössä ovat toimineet mm. valtion elokuvatarkastamo ja Edita Publishing. Päävuokralaisia ovat tällä hetkellä Valtiontalouden tarkastusvirasto ja TE-palvelut. Kiinteistö sijaitsee samassa korttelissa Graniittitalon kanssa, Kampin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Te-toimisto kamppi osoite

Sähköposti: Puhelinvaihde: 029 504 0000 1 kommenttia Kluuvin työvoimatoimistosta Toimipaikka suljettiin ja yhdistettiin Antinkadun TE-toimiston kanssa. Helsingin keskustassa, Kluuvissa, toimiva toimipaikka sijaitsee Mikonkadulla k…

20-vuotiaalle Pirkanmaalla asuvalle Tainalle (nimi muutettu) sanottiin TE-toimistossa, ettei hän saa pitää töissä tavallista toppia, koska se voi loukata joitain uskontoja. Lisäksi häntä ohjeistettiin olemaan hiljaa isänmaallisuudestaan, koska se on rasistista. Erääseen Facebook-ryhmään ilmestyi toissapäivänä nuoren naisen kirjoittama teksti, joka kuului seuraavasti: " Eilen eräs valtion pyörittämä työllisyyttä edistävä laitos sano mulle että en saa pitää aivan täysin normaalia toppia päällä töissä. Niinkö perus hihaton paita, koska SE VOI LOUKATA JOITAKIN USKONTOJA JOS MUN KÄDET TAI RINTAKEHÄ NÄKYY. Samoin kun sain työhaastatteluvalmennusta eilen, niin sanoin olevani isänmaallinen ihminen ja tahtoisin töihin suomalaiseen firmaan, koska arvostan suomalaisuutta. Kuulemma en saa kellekkää mainostaa olevani isänmaallinen KOSKA SE ON RASISTISTA. Mun verenpaine on vieläkin ihan tapissa. Ja en muuten varmana pukeudu yhtää peittävämmin koska nyt jo valun hikee ja kesä tulossa. Kattokoo muualle jos ei kestä nähdä ihoo.

Toimipistenäkymä Hae palveluita, toimipisteitä tai osoitteita TE-toimisto, Helsingin keskustan toimipaikka Valtion palvelu. Lähde: Yhteystiedot Osoite Antinkatu 1 Puhelinnumero Puhelinnumeroa ei ilmoitettu Sähköpostiosoite Sähköpostiosoitetta ei ilmoitettu Kotisivu (uusi välilehti) Aukioloajat Avoinna ma-pe 09-16 Katso reitti tänne (Uusi välilehti. HSL-reittiopas ei ole saavutettava palvelu) Palvelut (uusi välilehti)

  • Kortin lähtö raja
  • Ikea toimisto
  • Työvoimatoimisto helsinki
  • Rosk n roll porvoon jätekeskus porvoo
  • Digi tv tekstitys review
  • Pr toimisto helsinki
  • Henkilöauton peräkärryn vakuutus
  • Kohti auringon siltaa. Kohti Nanguniemen satamaa. Ei Veskoniemen satamaa. Perämoottori laulaa. - YouTube
  • Pr toimisto
  1. Kondensoitu maito kinuski keittoaika
  2. Hiihtoloma riihimäki 2018

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap