Elokuvien Ikärajat Elokuvateatteri

Tuesday, 24-Aug-21 13:19:44 UTC
  1. Elokuvateatteri Juvan Kino - Juvan kunta
  2. Elokuvien ikärajat|Elokuvateatteri Bio-Kaari Forssa
  3. Ikärajat
  4. Elokuvien ikärajat elokuvateatteri
  5. Luokittelu - Kavi

Suomessa tarjottavat (eli myytävät, esitettävät, tai vuokrattavat) elokuvat, televisio-ohjelmat ja digitaaliset pelit on merkittävä ikärajalla ja sisältösymboleilla. Ikärajat eivät ole suosituksia tietyn ikäisille. Kaikille sallittu ohjelma ei siis tarkoita lastenohjelmaa, vaan että ohjelmassa ei ole lapsille haitallista väkivaltaa, seksiä, ahdistavuutta tai päihteiden käyttöä. Sisältösymbolit puolestaan kertovat minkälaisten lapsille haitallisiksi arvioitujen sisältöjen vuoksi ohjelmalla on kaikille sallittua korkeampi ikäraja. Symbolit auttavat huoltajia valitsemaan lapsilleen sopivia ohjelmia ja pelejä. Pyydämme huoltajia tutustumaan KAVI:n verkkosivuihin (Kansallinen Audiovisualinen instituutti), jossa kerrotaan tarkemmin ikärajoista ja sisällöistä. Julkisissa esityksissä (esimerkiksi elokuvateattereissa) voidaan 7, 12, ja 16 vuoden ikärajoista joustaa kolme vuotta silloin, kun lapsi on aikuiseen (yli 18 vuotta täyttäneen) seurassa. Ikäjousto ei kuitenkaan koske vain aikuisille tarkoitettuja ohjelmia (K18).

Elokuvateatteri Juvan Kino - Juvan kunta

Lähde: Ikärajat ja sisällöt Kuvaohjelmilla tarkoitetaan elokuvia, televisio-ohjelmia ja digitaalisia pelejä. Suomessa tarjottavat (eli myytävät, esitettävät, tai vuokrattavat) kuvaohjelmat on merkittävä ikärajalla ja sisältösymboleilla. Ikärajat eivät ole suosituksia tietyn ikäisille. Kaikille sallittu ohjelma ei siis tarkoita lastenohjelmaa, vaan että ohjelmassa ei ole lapsille haitallista väkivaltaa, seksiä, ahdistavuutta tai päihteidenkäyttöä. Sisältösymbolit puolestaan kertovat minkälaisten lapsille haitallisiksi arvioitujen sisältöjen vuoksi ohjelmalla on kaikille sallittua korkeampi ikäraja. Symbolit auttavat huoltajia valitsemaan lapsilleen ohjelmia ja pelejä. … Julkisissa esityksissä (esimerkiksi elokuvateattereissa) voidaan 7, 12, ja 16 vuoden ikärajoista joustaa kolme vuotta silloin, kun lapsi on aikuisen seurassa. Ikäjousto ei kuitenkaan koske ikärajaa 18. …

Elokuvien ikärajat|Elokuvateatteri Bio-Kaari Forssa

  1. Elokuvateatteri star
  2. Haggen terveysasema sähköinen asiointi market
  3. Elokuvien ikärajat elokuvateatteri live
  4. Lasten sairaala päivystys
  5. Elokuvateatteri orion
  6. Pikkusuolaiset hyrrät | Myllyn Paras
  7. Elokuvien ikärajat elokuvateatteri lyrics

Tiendeo Virrat Rautakauppa K-Rauta UPO Lähellä kohdetta Virrat Liekeissä-lehti 19 päivää jäljellä Katso tarjouksia Meijeritie 16, 34800 Virrat 020 779 0285 Aukioloajat: ma: 9: 00 - 17: 00 ti: 9: 00 - 17: 00 ke: 9: 00 - 17: 00 to: 9: 00 - 17: 00 pe: 9: 00 - 17: 00 la: 9: 00 - 14: 00 Verkkokauppa Hälytyksiä Tiendeolta Haluan saada kaupan K-Rauta uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa Virrat Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Rautakauppa Privacy Policy Lähimmät myymälät AEG Rautia Virrat Meijeritie 16. 34800 - Virrat Katso aukioloajat, puhelinnumero ja lisätietoa Rautia Virrat Meijeritie 16. 34800 - Virrat Katso aukioloajat, puhelinnumero ja lisätietoa Purran kukka - ja hautauspalvelu Meijeritie 14. 34800 - Virrat Katso aukioloajat, puhelinnumero ja lisätietoa 0. 03 km Rautia K-maatalous Virrat Meijeritie 16. 09 km Virrat Keskustie 6. 21 km Veikon Kone Virrat Virtaintie 32. 23 km Hälytyksiä Tiendeolta Haluan saada kaupan K-Rauta uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa Virrat Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Rautakauppa Privacy Policy

Ikärajat

Huomioithan ikärajat eivät ole suosituksia, vaan ne perustuvat Suomen kuvaohjelmalakiin, jonka tarkoitus on suojella lapsia haitalliselta sisällöltä ja kuvaohjelmia julkisesti tarjovan on niitä noudatettava! Elokuvateatterin henkilökunnan on velvollisuus valvoa, että asiakkaat noudattavat elokuviin asetettuja ikärajoja. Varauduthan todistamaan ikäsi kuvallisella henkilöllisyystodistuksella, kun tulet katsomaan elokuvaa, jossa on korkea ikäraja.

Elokuvateatteri Juvan Kino on kunnan oma elämysten tarjoaja. Siellä katsot uusimmat leffat ja se tarjoaa parasta viihdettä koko perheelle. Elokuvia esitetään perjantaisin ja sunnuntaisin Koulukeskuksen auditoriossa, Juvantie 20. UUTUUTENA: Olemme saaneet Kinolle valmiudet ottaa vastaan korttimaksuja. Laite toimii useimpien pankki- ja luottokorttien kanssa. HUOMIOITHAN Elokuvateatteri Juvan Kino on esitystauolla ajalla 1. -26. 3. välisen ajan sähköisten ylioppilaskirjoitusten vuoksi. Seuraavana valkokankaalle tulossa Lista päivittyy kello 6, 12 ja 16. Reaaliaikaisen tiedon näet aina täältä. Meillä voitte käyttää Liikunta- ja kulttuuriseteli (Smartum) Vain kyseiset setelit käyvät maksuvälineenä elokuvateatterissamme. Muistathan kuitenkin, että setelit ovat aina henkilökohtaisia, joten niillä voi ostaa vain yhden näytöslipun kerrallaan. Lipuista ei anneta rahaa takaisin, eikä ylijäämää voi myöskään käyttää perheen muiden henkilöiden lippuihin. Tiedustelut, lisätiedot, elokuvatoiveet

Elokuvien ikärajat elokuvateatteri

Kuvaohjelmaluokittelijat antavat ikärajat KAVIn laatimien luokittelukriteerien mukaan. Ikärajojen tarkoitus on suojella lapsia elokuvien, televisio-ohjelmien, pelien ja muiden kuvaohjelmien haitallisilta vaikutuksilta. Ikärajat perustuvat lakiin eikä elokuvateatteri tai muu kuvaohjelman tarjoaja voi päättää niistä itse. Kuvaohjelmien luokittelun tekevät Suomessa pääosin KAVI:n kouluttamat ja hyväksymät kuvaohjelmaluokittelijat, jotka toimivat eri yrityksissä tai yksityisinä toiminnanharjoittajina. Myös KAVI luokittelee kuvaohjelmia tilauksesta. KAVI ei tarjoa maksullista luokittelupalvelua kesällä ajalla 6. 7 – 7. 8. 2020. KAVI valvoo kuvaohjelmien luokittelijoiden ja tarjoajien toimintaa.

Kino Iiris on mukana ajassa. Vuonna 2012 teatteri hankki uuden digiprojektorin. 2K-esityslaitteiston käyttöönotto lisäsi elokuvien saatavuutta ja ensi-iltoja. Palveluvalikko on monipuolistunut myös elokuvakulttuurin ulkopuolisessa toiminnassa. Vuonna 2016 Kino Iiris hankki uuden valomainoksen kadun puoleiselle seinälle piristämään katukuvaa. Suuria muutoksia tapahtui myös elokuvasalin puolella. Sali uusittiin kesällä 2016, jolloin vaihdettiin hyvin palvelleet penkit ja samalla uusittiin pintoja. Perusparannuksen valmistuttua teatteri pystyy palvelemaan entistä paremmin kaikenikäisiä yleisöjä. Uudet istuimet ja niiden asettelu helpottavat myös ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten asettumista paikoilleen. Remontissa uusittiin myös konehuone, ja sen yhteydessä 35 mm:n filmiprojektori siirtyi Vaahterasaliin, jossa jatkuu KAVI-sarja. Tule aistimaan aitoa elokuvatunnelmaa ja katsomaan laatuelokuvia! Nähdään elokuvissa!

Luokittelu - Kavi

Aikuisviihteestä Art Houseen Elokuvateatteri Kino Iiris sijaitsee Lahden Saimaankadulla, vuonna 1957 rakennetussa Kansantalossa. Lahden sosiaalidemokraattisen työväenyhdistyksen rakennuttaman talon saleissa on näytetty elokuvia jo 1970-luvun lopulta alkaen, kun työväenyhdistys joutui vuonna 1979 miettimään uusia keinoja varojenhankintaan ja rahallisesti elokuvateatteritoiminta oli tuolloin järkevin vaihtoehto. Kun elokuvat alkoivat pyöriä nykyisen Kino Iiriksen valkokankaalla, otsikoitiin Etelä-Suomen Sanomissa näyttävästi "Kansantaloon uusi pornoelokuvateatteri". Artikkelissa kerrottiin, että uuden elokuvateatterin myötä Lahdessa tullaan näkemään entistä enemmän paljasta pintaa ja raakoja veritekoja! Sähäkästä ohjelmistosta huolimatta ensimmäinen elokuvateatteriyrittäjä Kamras Oy ajautui konkurssiin vuoden 1982 lopulla. Tämän jälkeen tilojen vuokraajaksi ryhtyi Adams Filmi Oy. Lopulta vuonna 1987 sosiaalidemokraattinen työväenyhdistys päätti itse jatkaa elokuvateatteritoimintaa ja tällöin teatteritila ristittiin Iiris-saliksi.

Puheenjohtaja Nuora kehottaa autoilijoita valmistautumaan renkaidenvaihtoon huolellisesti, vaikka sen teettäisi huoltoliikkeessä. Pieni vaivannäkö voi hänen mukaansa estää isot kolarit ja muut vahingot. Renkaiden kunto pitäisi tarkistaa ensimmäisenä: kuusi vuotta käytetyt renkaat ja yli 10 vuotta sitten valmistetut kumitassut joutavat kierrätykseen. – Sitten pitää tarkistaa kesärenkaiden urasyvyydet. Tämän voi kotona mitata kahden euron kolikolla: jos kolikon uloimmainenkin kehä uppoaa renkaan uraan, syvyys on riittävä. Laki edellyttää kesärenkailta vähintään 1, 6 millin urasyvyyttä, mutta turvasuositus sadekelillä on vähintään neljä milliä. Vajaapaineisilla renkailla ei saa ajaa Kesärenkaiden ilmanpaineet tulisi tarkastaa jo ennen renkaanvaihtoa. – Tiedän, että se on tylsää, kun vaihtorenkaat eivät mahdu hyvin auton takakonttiin, mutta mahdollisesti vajaapaineisilla renkailla ei saisi koskaan ajella edes huoltoasemalle asti, Nuora sanoo. On hyvä varmistaa, että renkaidenvaihdossa käytettävä ilmanpainemittari, tunkki ja pyörän avaamisvälineet ovat asianmukaiset.

Elokuvateatteri Kino Iiris oli syntynyt. Kino Iiriksen kannattavuus ei kuitenkaan vastannut työväenyhdistyksen odotuksia ja vuoden 1990 syyskuussa teatterisali vuokrattiin edellisenä vuonna perustetulle Päijät-­Hämeen elokuvakeskus ry:lle (PHEK). Tästä lähtien Kino Iiriksen toimintaa on pyörittänyt yleishyödyllinen ja riippumaton yhdistys PHEK. PHEK:n toiminta-ajatuksen mukaisesti elokuvateatteri Kino Iiris on alusta asti esittänyt monipuolisesti erilaisia elokuvia myös pienemmistä elokuvamaista, sillä toiminnan tavoitteena on aina ollut ennen kaikkea rikastuttaa paikallista elokuvakulttuuria − ei niinkään rikastuttaa elokuvateatterin omistajaa. Yhä tänä päivänä Kino Iiriksen autenttisen tunnelman muodostavat elokuvateatterin nostalginen miljöö kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kansantalon alakerrassa ja sen laadukas, erityisesti eurooppalaiseen elokuvaan keskittyvä ohjelmisto. Kodikas ja piskuinen Kino Iiris on monelle elokuvan ystävälle "se ainoa oikea lahtelainen elokuvateatteri".

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap