Tohtori Zivago Elokuva

Tuesday, 24-Aug-21 08:31:49 UTC

David Lean oli nero ohjaamaa suurten tunteiden eeppisiä seikkailutarinoita. Ikävä kyllä ne toimivat kunnolla vain suurelta valkokankaalta nähtynä. Viiden Oscarin Tohtori Zivagoa (Doctor hivago, 1965) käytiin kuvaamassa myös Suomessa. Moskovalaisen lääkäri ja runoilija Juri Zivago ( Omar Sharif) elää 1910-luvulla, kun äkkiä maailma hänen ympärillään mullistuu. Zivagon edustamaa yläluokkaa ei enää olekaan, maa ajautuu sisällissotaan. Mukana on myös suuri rakkaustarina. TV2 klo 23. 00-02. 05 Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tohtori Zivago (Doctor Zhivago) elokuva, hinta 7,95 €

Sarjat Leffat Urheilu Kanavat search Hae help_outline account_circle Kirjaudu Tilaa close

Kun olet nähnyt nämä 5 elokuvaa, jotka avaavat mielesi ja sielusi, et varmasti tunne oloasi pettyneeksi. Nämä elokuvat voivat myös tarjota meille suuria opetuksia ja sytyttää intensiivisiä tunteita.

Tohtori Zivago -elokuvan tunnetuin melodia on Laran teema, joka on suomeksi levytetty nimellä On jossakin. Siinä ei ole sama melodia, kuin Viulunsoittaja katolla musikaalin kappaleessa Sunrise, sunset, jonka suomenkielinen versio on nimeltään Nousee päivä - laskee päivä.

Elokuva kertoo oppilaan suhteesta opettajaansa, oppilaan joka tulee rikkinäisestä perheestä ja ympäristöstä, joka ei rohkaise kiinnostusta kirjallisuuteen. Oppilas yllättää opettajan kertomuksilla, joita hän kertoo tunneilla ja tässä vaiheessa suhteesta tulee pakkomielteinen. David Leanin "Tohtori Zivago" Tohtori Zivago (alkuperäiseltä nimeltään Doctor Zhivago) on klassikko. Niille jotka ovat jo nähneet sen, suosittelen katsomaan sen uudestaan, sillä se tarjoaa erilaisia asioita riippuen siitä, missä elämänvaiheessa olet. Ja niille, jotka eivät ole vielä nähneet sitä, se on ehdottomasti katsomislistalla. Se on puhdasta runoutta valkokankaalla. Elokuva sijoittuu venäjän vallankumouksen aikaan. Elokuvan päähenkilöt, Yuri Zhivago ja Lara, ovat rakastavaisia huonoon aikaan ja monimutkaisessa emotionaalisessa tilanteessa, sillä kummatkin ovat naimisissa. Lara on nainen, joka vaikuttaa olevan täynnä viattomuutta, mutta näin ei olekaan; hän on intohimoinen ja hän on kokenut monimutkaisen elämän.

  1. Tohtori trivago elokuva montreal
  2. Sokos 3 1 päivää 2016 17
  3. Kirjurin kesäravintola - Kirjurinluodon sydämessä sijaitseva idyllinen kesäravintola
  4. Tohtori trivago elokuva vs
  5. Tohtori Zivago - Keskisuomalainen
  6. Lahti bus
  7. Kuudes aisti -ohjaajan uusi elokuva pureutuu lasten perinteisiin pelkoihin | Episodi.fi

Lue loput Nosfecoff 18. 18 klo 20:06 David Leanin eeposputki jatkuu Tri Zhivagon seurassa Venäjän ja miksei vähän Suomenkin maisemissa sekä jälleen sotaisissa tunnelmi... Lue loput Anzalone 14. 04. 16 klo 22:44 Lääkäri-runoilija Zivago pyörittää samaan aikaan kahta naista, mikä on leffan keskeisin juoni. Venäjän historian me... Lue loput Jautsi 25. 10. 15 klo 07:30 Hyvin aidonnäköistä Venäjää saatu kuvattua tarkkaan rakenneltujen lavasteitten ja hyvin valittujen kuvauspaikkojen kautta. Nuoremp... Lue loput Elokuva on ytimessään inhimillisyyden, eikä minkään poliittisen aatteen puolella rating 80, 000 AP 03. 06. 2012 03:22 Kömpelösti näytelty perinteinen rakkaustarina. rating 50, 000 Vieras 23. 2006 10:25 2% 0% 4% 11% 18% 31% 22% 7% 0%

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap