Katsomo Kauniit Ja Rohkeat Eilen

Tuesday, 24-Aug-21 23:50:18 UTC

Hope syntyi vuonna 2002. Eli olisi vasta 11-vuotias. Mutta nämä saippuasarjojen lapset ottavat näitä kasvuloikkia. Kumma kyllä kasvu normalisoituu 18-vuoden paikkeilla. Rick ja Bridget ovat kolmekymppisiä, vaikka olivat parikymppisiä kun Hope ja RJ syntyivät. Ikäeroa on nyt vain noin vuosikymmenen verran. Onko toi Rj Brooken lapsi ja kenen kanssa ja missä on nyt. Muutamia jaksoja olen välillä katsellut Tilaa Annan uutiskirje! Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Katsomo kauniit ja rohkeat viimeisin jakso

  • Kauniit ja rohkeat täytti 25 vuotta – näyttelijöiden villit bilekuvat nettiin – Stara
  • Ford transit moniurahihnan vaihto 2016
  • Katsomo kauniit ja rohkeat juonipaljastukset
  • Katsomo kauniit ja rohkeat viimeisin jakso
  • Katsomo kauniit ja rohkeat ellen macarthur

Katsomo kauniit ja rohkeat ellen page

katsomo kauniit ja rohkeat jaksot

Katsomo kauniit ja rohkeat eilen

Mukana on tietenkin kihlapri Karoliina ja Rikki, jotka saattavat mennä vihille, onhan tummahipiäinen vihkituomari paikalla mukanaan morsiamensa Maija. Pöydässä pönöttää myös Billin poika Wyatti ja hänen äitinsä Quinni, joka aikoinaan muhinoitsi Billin kanssa. Thornen tyttö Alli on kasvanut kovaa vauhtia ja on jo täysillä mukana muotipiskeksessä. Pamsku on vihdoinlöytänyt itselleen miehen. Billi on tietenkin edelleen Ruuken perään ja sekös Katia vieläkin jurppii. Billin mielestä on kiusallista, kun pöydän ääressä on kolme naista, jotka hän on saattanut raskaaksi. Vaikka on itse elänyt onnellisen tietämättömänä mistään. Orhi mikä orhi. Mutta mutta, Ritke hyökkää kehiin parin viikon päästä, joten eiköhän säpinät ala uudelleen? Ai niin! Uusi Ridge on tulossa kuvioihin! Onko tuosta Thornen tyttärestä kirjoitettu vamppi vai pihtari? Korjaus vielä tuohon edelliseen viestiini. Taylor on Ericin ex-miniä, ei käly. Uusi ritke on rumankaunis, pitää katsoa kuinka alkaa sujumaan vanhan rouvan kanssa.

Taylori teki aivan oikein. Carolinesta on kehkeytynyt oikein ketku. Täytyy sanoa, että tyttö osaa kyllä näytellä osaansa. Hyviä ilmeitä ja eleitä. Boooooooorrriiinnngg. Katie taas on ollut jättämässä Billiä ties kuinka monta kertaa. Brooke sopisi paremmin Billille. Taylor on oikea katkeran akan perikuva. Onneksi lähtee sarjasta. Carolinekin saisi painua hevonvittuun. Niin ärsyttääksi tämä on kirjoitettu. Hopen taas toivon päätyvän yhteeen sen uuden miehen kanssa, joka näytteliPäivien Viemäässäkin ja unohtaisi sen typerän Liamin. vittavaa muuten miten Taylor ja Eric elävät avoparina. Taylorhan on Ericin ex-käly ja lastenlasten äiti! Eilenhän nuo näytti Steffyäkin vilaukselta. Mutta eikös sekin jää kokonaan pois? Steffy todellakin jää pois samoin, samoin Taylor. Lieneekö taas pienen paljastelun aika? Teilori ja Steffi ovat ulkona, kuten todettua. Eilen pidettiin Forresterilassa ( Erikillä) Thanksgiving- päivää. Hopekka on nostanut itsensä melkein matriarkaksi ja hääräilee pääpiruna juhlapöydän ympärillä.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap