Ravintola Laguna Kuusiniemi Espoo

Tuesday, 24-Aug-21 02:11:31 UTC

Kuusiniemi 7, Espoo, 02710, Finland Get Directions 010 548 8170... Categories Scandinavian Restaurant Work hours Add information About Palvelemme toistaiseksi ainoastaan tilausravintolana. Tilaukset puhelimitse: 010 548 8170 tai sähköpostitse: Food styles Brunch, Delis, Diners, Seafood, Steakhouses, Vegan, Vegetarian Restaurant specialties Coffee, Dinner, Drinks, Lunch Restaurant services Catering, Groups, Kids, Outdoor, Reserve, Waiter, Walkins Description Keittiömme perusta on rakennettu Skandinaaviselle ja Slaavilaiselle keittiölle. Ruokalistamme annokset ovat kaikki tehty tuoreista raaka-aineista, omassa keittiössämme valmistettuina. Listaltamme löytyvät niin kala, liha kuin linturuoat. Alkuruoat alkaen 8, 50 Pääruoat alkaen 18, 90 Jälkiruoat alkaen 4, 90 Lisäksi meiltä löytyy laajavalikoima ryhmämenu vaihtoehoja. Voitte myös itse räätälöidä niistä teille mieluisan kokonaisuuden. Myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään tilaisuutenne järjestelyissä. Voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tai suoraan puhelinnumeroon 010 548 8170.

View from our table - kuva: Ravintola Laguna, Espoo - Tripadvisor

Georgialainen ruoka – millaista se on? Ainutlaatuinen, täyteläinen ja mehevä – georgialaisen keittiön antimet ovat ilotulitusta kaikille aisteille. Ruoallemme ominaista on lihan ja kasvisten sopuisa elo. Lihaisa annos yhdistettynä raikkaisiin kasviksiin sulattaa sydämet. Vaikka georgialainen keittiömme tarjoaa lihaisia vartaita, lihapatoja ja lihanyyttejä, löytää kasvissyöjäkin monta hyvää syytä istahtaa pöydän ääreen. Georgialaisessa keittiössä kasviksista etenkin munakoiso, punajuuri, kaalit, pavut ja tomaatit on nostettu lautaselle. Yrtit ja pähkinät antavat hienostuneen loppusilauksensa. Myös erilaisten tahnojen käyttö piirtää kuvaa georgialaisesta keittiöstä, ja ne sopivat mainiosti vaikkapa leivän sipaisuun. Mausteita georgialaisessa keittiössä käytetään runsaasti. Korianteri ja vähemmän tunnetumpi mauste, sarviapila luo ruokalajeille ominaisen maun. Vaikka keittiömme antimet ovatkin lempeästi maustettuja, eivät ne ole juurikaan tulisia.

ravintola laguna kuusiniemi espoo 8

Ravintola Laguna May 3, 2018 🌹 💖 Hurmaa äiti maittavalla äitienpäivän menukokonaisuudella 13. 5. 2018. Tarjolla runsas alkupalapöytä, 2 herkullista lämmintä vaihtoehtoa sekä tuore mansikkakermakakku ja kahvi/tee hintaan 54€/hlö ja lapset 3-10v puoleen hintaan. Kattaukset alakerran buffet tarjoiluun klo 11, 13. 30 ja 16 sekä yläkertaan 12, 14. 30 ja 17. Muistathan varata pöydän numerosta 0105488170 taikka sähköpostitse osoitteesta 💖 🌹

Ravintola laguna kuusiniemi espoo 6

ravintola laguna kuusiniemi espoo area
  1. Matkahuolto Lähellä-paketin toimitusaika | sivu 2 | MuroBBS
  2. Koti telugu
  3. Ravintola laguna kuusiniemi espoo ca
  4. Ravintola laguna kuusiniemi espoo 10
  5. Rakkaudesta lajiin veikkaus
  6. Röyhelöhuivin teko ohje
  7. Suklaamousse ei kermaa
  8. Ravintola Laguna, Espoo | Suomen Yritysrekisteri
  9. Ravintola laguna kuusiniemi espoo area
ravintola laguna kuusiniemi espoo 20
  1. Nurmikon ilmaaja hinattava
  2. Jbl tune 120tws täysin langattomat in ear kuulokkeet headphones
  3. Marjojen hinnat 2019

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap