Helsingin Seudun Ympäristöpalvelut

Wednesday, 25-Aug-21 17:13:23 UTC
  1. Ympäristöpalvelut

Aineisto sisältää... Pääkaupunkiseudun ortokuva 2017 Pääkaupunkiseudun ortoilmakuva vuodelta 2017. Pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sekä Kirkkonummen, Keravan ja Sipoon kattava väriortokuvamosaiikki 20 cm/pix maastoresoluutiolla. Hanke on... Asumisen kerrosala uusissa asemakaavoissa Helsingin seudulla 2016-2019 Vuosina 2016-2019 hyväksytyt ja voimaan tulleet asemakaavat on aluegeometrioita sisältävä paikkatietoaineisto. Aineisto sisältää sellaisten asemakaavojen rajaukset, joissa on osoitettu asuinkerrosalaa. ​HSY on... Pääkaupunkiseudun ortokuva 2015 Pääkaupunkiseudun ortoilmakuva vuodelta 2015. Asuntotuotanto Helsingin seudulla Vuonsina 2016-2018 aloitetut ja valmistuneet asunnot on pistemuotoista paikkatietoa sisältävä aineisto, joka kattaa Helsingin seudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi,... Auringon säteilyenergian määrä katoilla pääkaupunkiseudulla Kartta-aineisto, joka kertoo pääkaupunkiseudun rakennusten katoille lasketun auringon säteilyenergian määrän.

Ympäristöpalvelut

  1. Helsingin helmeksi
  2. Muistikortinlukija hong kong air
  3. Helsingin seudun ympäristöpalvelut yhteystiedot
  4. Lasten ja nuorten poliklinikka
  5. Helsingin elokuvat
  6. Helsingin uimastadion

Yhteydenottolomake asiakaspalveluun Vedenjakelun vikapäivystys ja automaattiset tiedotteet häiriötilanteista: p. 09 1561 3000, palvelee 24/7 Laskutusasiat, jäte- ja vesihuoltopalvelut: p. 09 1561 2110, palvelee 8. 30–15. 30 Asioidessasi laskutus- tai sopimusasioissa, tarvitset laskun oikeassa yläkulmassa näkyvän asiakasnumeron ja sopimusnumeron. Ilmalantori 1, 00240 Helsinki Jos asiasi hoitaminen kanssamme ei onnistu sähköisesti tai puhelimitse, voit varata tapaamisajan. Tee varaus puhelimitse 09 1561 2110. Ota mukaasi tarvittavat asiakirjat. Tutustu julkaisuihin, raportteihin ja esitteisiin. Voit ladata tai tilata niitä esimerkiksi taloyhtiösi asukkaiden käyttöön. Julkaisut ja raportit HSY:n päätoimipaikka ja asiakaspalvelu

Vaihtoehtoinen nimi HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on pääkaupunkiseudun kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Sähköposti Asiakaspalvelu Organisaation tunnistetiedot Y-tunnus: 2274241-9 Verkkolaskutiedot Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): OVT = 0037227424191 Välittäjätunnus: BAWCFI22 Puhelin Asiakaspalvelu +358 915612110 Mitä palveluja voin saada? Katso organisaation palvelut ja asiointikanavat.

Hengittämistä ei ole juuri pelätty. ilotulitukset 2017 Miehistä melkein puolet sanoi karauttavansa urheilupaikalle autolla aina tai lähes aina. ilmasto 2017 Miten vesilaitoksella varmistetaan, ettei putkiasentajana toimi henkilöä, joka haluaa myrkyttää juomaveden? Me kysyimme. työntekijät 2017 Pääkaupunkiseudulla ylimääräisen romun jättäminen kierrätyspisteiden luo aiheuttaa jätehuollolle ainakin kymmenientuhansien eurojen lisälaskun. kierrätys 2017 Kalasatamassa asuva Leena Helin verhoutuu aina ulkona liikkuessaan suusuojaan. Kauppakeskus Redin työmaalla yritetään torjua rakennuspölyä kastelemalla maata. ilman epäpuhtaudet 2017 HSY korottaa kuntayhtymän toimitusjohtajan Raimo Inkisen palkkaa. Päätös syntyi äänestyksen jälkeen. Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) 2017 Ilmanlaatu on vakava ongelma maailman suurkaupungeissa, muistuttaa teknologiayhtiö Vaisalan sääliiketoiminnan johtaja Jarkko Sairanen. talous 2017 Pääkaupunkiseudulla on kokeiltu muovijätteen kierrätystä vuoden verran.

helsingin seudun ymparistopalvelut

Aloitimme viime syksynä poistotekstiilikeräyksen kokeilun, ja se osoittautui heti suosituksi. Helmikuusta 2020 lähtien poistotekstiilinkeräys on kuulunut Sortti-asemien maksullisiin palveluihin ja kysyntää riittää edelleen: helmikuusta lähtien olemme vastaanottaneet ja lajitelleet kuukausittain 7 500–16 500 kiloa poistotekstiiliä! ♻️ Suurin osa poistotekstiilistä päätyy odottamaan jatkokäsittelyä, mutta valitettavasti meille tuodusta poistotekstiilistä jopa 40 prosenttia on... pilaantunutta, kosteaa tai keräykseen kuulumatonta. ✔️ Tuothan keräykseen vain kuivia ja käyttökelvottomia vaatteita ja kodin tekstiilejä. ❌ Peitot, tyynyt, kengät ja asusteet eivät sovi poistotekstiilikeräykseen – vie ne kunnon mukaan kiertoon kirpputoreille tai lajittele sekajätteeseen. Kiitos kun lajittelet! # kiitoskunlajittelet # lajittelu # kierrätys See More Last fall we started experimenting on the removal textile collection and it turned out to be popular right away. Since February 2020, the removal textile collection has been part of the paid services of Sortti stations and there is still plenty of demand: since February we have received and sorted 7 kilos of removal textiles every month!

Tilaa uutiskirje Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Pääkaupunkiseudulla syntyneen yhdyskuntajätteen määrä Aineisto sisältää tiedot pääkaupunkiseudulla syntyneistä yhdyskuntajätteistä (kotitaloudet, yksityiset palvelut, julkiset palvelut pl. viemäri- ja jätevesihuolto) vuosina 2009-2010 ja 2012 sekä 2014-2016.... Pääkaupunkiseudulla syntyneen kotitalousjätteen kokonaismäärä Aineisto sisältää tiedot pääkaupunkiseudulla syntyneen kotitalousjätteen kokonaismäärästä vuosina 2004-2010 ja 2012-2016. Kotitalousjätteen määrä on ilmoitettu yksikössä kg/asukas ja tonnia/BKT Meur.... Pääkaupunkiseudulla syntyneen jätteen hyödyntäminen ja loppusijoitus toimialoittain Aineisto sisältää tiedot pääkaupunkiseudulla syntyneiden jätteiden käsittelytavoista toimialoittain (teollisuus, maa- ja vesirakentaminen, sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, talonrakentaminen, yksityiset palvelut,... Pääkaupunkiseudulla syntyneen kotitalousjätteen koostumus Aineisto sisältää tiedot pääkaupunkiseudulla syntyneen kotitalousjätteen koostumuksesta (sekajäte, paperi, biojäte, pahvi ja kartonki, lasi, metalli, vaarallinen jäte, puu, puutarhajäte, sähkölaitteet, tekstiilit)...

joulukuuset 2019 Suurin osa joulukoristeista lajitellaan sekajätteeseen. Kaikki lasi ei kuulu lasinkeräykseen. joulu 2019 Kiinteistöjen portit tulee pitää avoinna jouluviikon poikkeuspäivinä, muistuttaa HSY. jätehuolto 2019 Kyseessä on kolmen kuukauden kokeilu, minkä jälkeen toiminta jatkunee maksullisena. kierrätys 2019 Viemäriputkien kapasiteetti ei loppunut kesken. Espoo 2019 Viikin jätevedenpuhdistamolle virtasi lähes 700 000 kuutiota jätevettä. Helsinki 2019 Ihmisten terveydelle haitta-aineista ei pitäisi olla vaaraa. lannoitteet 2019 Eri kasvilajit maatuvat ja häviävät eri tavalla. HSY selvittää parhaillaan vieraslajien kompostoimista etsien tehokkaimpia tapoja. vieraslajit 2019 Ilmakuvat paljastavat, että puiden ja kasvien peittämä maa-ala pieneni viisi prosenttiyksikköä vuosina 2015–2017. pääkaupunkiseudut 2019 HSL:n arvion mukaan epäsäännölliset vuorovälit kestävät metrossa noin kello 17 asti. vesivahingot 2019 Luonnossa antibiootit voivat ohjata mikrobeja kehittämään vastustuskykyä antibiooteille.

Pääkaupunkiseudun ilmastostrategia 2030:n mukaan Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit ovat sitoutuneet vähentämään pääkaupunkiseudun kasvihuonekaasupäästöjä asukasta kohden kolmanneksella nykyisestä vuoteen 2030 mennessä. Ilmastostrategia on laadittu YTV:n (nyk. HSY) ja pääkaupunkiseudun kaupunkien yhteistyönä. [HSY] Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY järjestää pääkaupunkiseudun asuinkiinteistöjen ja julkishallinnon jätehuollon, hoitaa hyöty- ja ongelmajätteiden keräyksen sekä antaa jätehuoltomääräykset. HSY huolehtii myös pääkaupunkiseudun vesihuollosta. Se toimittaa juomavettä yli miljoonalle pääkaupunkiseudun asukkaalle, puhdistaa kaupunkilaisten ja teollisuuden jätevedet sekä rakentaa ja kunnostaa vesijohto- ja viemäriverkostoa. Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus Oy on yleishyödyllinen yhteisö, jonka osakkaina ovat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä.

helsingin uimastadion
  1. Mistä motivaatiota opiskeluun

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap