Tampere Teatteri Ohjelmisto - Teatteri Telakka – Valtakunnallisesti Tunnettu Vapaa Ammattiteatteri Tampereella

Wednesday, 25-Aug-21 06:52:51 UTC

Tervetuloa teatteriin! PIRJO TOIKKA ARTO HALONEN Armi Toivanen Valoku va Petri Ko valainen Ennakkomyynti ky vilkkaasti, joten varaa oma lippusi pian ja varmista paikkasi syksyn teatteritapaukseen! Musikaali kertoo Anna Lappalaisesta (1896-1988), joka eli 50 vuotta elmstn Tuusulan Kellokosken mielisairaalassa. Risaisen lapsuuden elnyt Anna loi itselleen uuden elmn Prinsessana, joka rakensi hovinsa sairaalaan. Karismaattinen persoona hertti ristiriitoja lkrikunnassa, mutta ennenkaikkea hn toi iloa ja lohtua toisten potilaiden, henkilkunnan ja ymprivn yhteisn huumorin svyttm tarina hertt kysymyksi minuudesta ja erilaisuuden hyvksymisest. Kuka lopulta voi sanoa, milloin ihminen on ehj? Jospa Prinsessa olikin onnellisempi kuin yksikn meist? Prinsessa-elokuva on voittanut useita kansainvlisi elokuvafestivaali-palkintoja ja se on yksi viime aikojen katsotuimmista elokuvista yli 300 000 katsojallaan. Ohjaaja Arto Halonen on puolestaan palkittu elokuvan ansiosta mm. vuoden 2010 valtakunnallisella mielenterveys-palkinnolla sek kansa-laistoiminnan valtakunnallisella tunnustuspalkinnolla.

Tampereen teatteri ohjelmisto syksy 2020

Suosittelemme yli ppujen hinnat 34/32/29 Kantaesitys 26.

Halonen ohjaa rakastetun tarinan musikaaliksi, ja musiikin svelt Tuomas Kantelinen. Nimiroolissa on Armi Toivanen (Putous, 21 tapaa pilata avioliitto). Ilkka Koivula palaa tutulle nyttmlle tohtori Grotenfeltin roolissa. Kantaesitys 5. 2013 Suurella nyttmll Teatteriravintola TildanPrinsessa menu tilauksesta ryhmille! Kysy lis puh. (03) 2178 444 Kulkuri on raivokkaan hauska sukellus kaikkien aikojen tunnetuimman koomikon Charlie Chaplinin maailmaan. Vuonna 85:n tekijiden uusi draamakomedia on rakkauden- tunnustus miehelle, joka nki naurua mahdottomissakin paikoissa. Se on tarina rakkauden hylkmst pojasta, josta kasvoi koko maailman palvoma koomikko. Kulkuri vie katsojat aikamatkalle varieteen ajoista elokuvan kultakauteen. Lavalla nhdn Chaplin-elokuvista tuttuja kohtauksia, fyysist komediaa ja vaudeville-numeroita. Mitn hpeilemtn, nyttv suurproduktio ottaa Chaplinin nerokkaan musiikin siivittmn TTT:n koneistosta kaiken irti pyrkiessn tekemn oikeutta koomikolle, joka sai maailman nauramaan vaikka katsoi sit kyyneltens lpi.

Tampereen teatteri ohjelmisto syksy 2019

Kevään ja syksyn 2013 ohjelmisto yksissä kansissa. Ohjelmisto 1|2013 SYKSYN ENSI-ILLATTUTUSTU JO NYT SYKSYN 2013 ENSI-ILTOIHIMME JA LUE MYS JATKAVISTA NYTELMIST, JOTKA PYSYVT OHJELMISTOSSA VHINTN KEVN AJAN. 2 3. 9. 2013 HILJAISET SILLAT 5. 2013 PRINSESSA 25. 2013 IHMISELLINEN MIES 26. 2013 KULKURI 4. 10. 2013 THE ADDAMS FAMILY 17. 2013 MAANALAINEN ARMEIJA ISKEE JLLEEN Tuhansien tarinoiden talo Ohjelmisto 1|2013 Elmyksi sinulle ja ystvillesi 3 Hyv katsoja, Pidt ksisssi vuoden ensimmist Tampereen Tyven Teatterin ohjelmistoesitett. Toivottavasti pidt tarjontaamme monipuolisena ja onnistut lytmn omaan makuusi ja tarkoitukseesi sopivaa koettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa. Syksyll Tampereen Tyven Teatterin neljll erilaisella nyttmll esitetn musikaalia, komediaa ja draamaa niin kotimaasta kuin ulkomailta. Jos olet TTT:n vakikvij, osannet jo odottaa laadukkaita esityksi. Pyrimme olemaan luottamuksesi arvoisia! Jos olet ensikertalainen teatte-rissa, kurkista rohkeasti esiripun taa. Digitaalisen teho-arjen aikakaudella teatterin kaltaisella elvll, kouriintuntuvalla ja sydmeenkyvll kokemuksella on entist enemmn annettavaa.

tampere teatteri ohjelmisto university

Tampere teatteri ohjelmisto vs

Robert: Osui kuitenkin. Mit me nyt teemme? dramatisoinnin Kantaesitys Kellariteatterissa 3. 2013 Robert James Waller Perheelleen omistautunut mutta yksininen Francesca (Teija Auvinen) el maalaiskaupungissa samanlaisina toistuvia pivi. Tylleen omistautunut Robert (Auvo Vihro) tulee paikkakunnalle valokuvaamaan National Geographic -lehteen seudun idyllisi puusiltoja. Heidn tiens kohtaa-vat sattumalta, mutta molempien maailmat koko elmmme ajautuneet kohti toisiamme, kohti sit viikkoa. Katson kamerani linssin lpi ja nen vain osikymmeni myhemmin Francescan lapset Carolyn ja Michael (Emmi Kaislakari ja Samuli Muje) palaavat idin kuoltua Iowan maatalolle. iti kertoo heille ihmeellisen tarinan kirjeiden, pivkirjojen ja valokuvien avulla. Teija Auvinen Auvo Vihro Lippujen hinnat 25/23/20 11Kellariteatteri (The Bridges of Madison County) Tarina on ihastuttanut Clint Eastwoodin ja Meryl Streepin elokuvana, ja nyt on uuden nyttmsovituksen aika.

Jojo teatteri

  • Jojo teatteri
  • Tampereen teatteri ohjelmisto syksy 2019
  • Raakalauta 22x125 hinta
  • Lääkärin määräämä ajokielto
  • Teatteri turku
  • Tampereen teatteri ohjelmisto tänään
  • Sushi ja
  • Tampere teatteri ohjelmisto 2018
  • Tampereen teatteri ohjelmistokalenteri
  • Ilmaiset seksivideot netissä
tampereen teatteri ohjelmisto kevät 2020

Tampere teatteri ohjelmisto 2020

Kaukana siit. Oman porukan ja kuolleiden sukulaisten kesken sit ei aina muista, mutta en vertailulta ei voi vltty. Perheen tytr Wednesday on kasvanut isoksi ja aikoo naimisiin taviksen kanssa! Sit tosin ei Morticia-iti viel tied. Muuten koko juttu tapahtuisi vain hnen kuolleen ruumiinsa yli. Vaikka toisaalta tyttkin on pttvinen; pikkuveljens mukaan kuin pakkaus pahoja

Teatteri Telakka on valtakunnallisesti tunnettu vapaa ammattiteatteri Tampereella. Syd Barrett Syksyn 2020 pääohjelmistossa nähdään Juha Hurmeen ohjaama ja mm. Janne Laurilan ja Antti Laukkarisen tähdittämä, Syd Barrettin kappaleiden ympärille perustuva hiljainen ja pieni rock-näytelmä. Lue lisää… Telakka Open Border Teatteri Telakka pilotoi syksyllä 2020 kansainvälisen Telakka Open Border -festivaalin, joka järjestetään ensi kertaa lokakuussa 23. -25. 10. 2020. Lue lisää… Homo Secundus – Sekundaihminen Teemu Mäen ohjaama ja Tanssiteatteri Minimin sekä Tanssiteatteri Tsuumin kanssa tehty yhteistuotanto Homo Secundus – Sekundaihminen nähdään keväällä Helsingissä. Lue lisää… Suksitango Syksyn 2020 uudessa indie-esityksessä pohditaan suomalaista kulttuuria ja suomalaisuutta. Lue lisää… Jussi & Jussi Jussi & Jussi nähdään Porin Lain§uojattomat-festivaaleilla! Lue lisää… Punch Up! – Resistance & Glitter Suuren suosion alkuvuonna saavuttanut klubi tekee paluun Teatteri Telakalle! Lue lisää… Pikkuporvareita Loppuvuodesta Teatteri Telakan lavalle saapuu erityisesti nuorille suunnattu versio Maksim Gorkin klassikkonäytelmästä.

  1. Prisma kokkola pääsiäinen ii
  2. Jyväskylän energia ilmoita mittarilukema
  3. Crossfit hyvinkää

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap