Minne On Halpa Lentää

Thursday, 26-Aug-21 02:24:48 UTC
  1. Minne haluaisit lentää? | Finavia
  2. Ryanair lopettanut lennot - Ryanair - Suomi24 Keskustelut
  3. Halvat lennot - asiantuntijan vinkit niiden löytämiseen
  4. Mihin on halpa lentää
  5. Etsi lentoja kaikkialle maailmassa | Skyscanner Suomi

Yksi poikkeus kuitenkin löytyy. Matkatoimistot myyvät tilauslennoilleen jäävät ylimääräiset paikat äkkilähtölentoina tuntuvalla alennuksella. Suomesta edullisimpia lentoja löytää parhaiten kohteisiin, joihin matkustetaan paljon. Siksi vaikkapa Kanariansaarille voi lentää jopa muutamalla kympillä. Lomalentojen ylimääräisiä paikkoja voit etsiä matkatoimistojen sivuilta tai vaikkapa Rantapallon äkkilähdöistä. Iltalehti ja Rantapallo ovat molemmat osa Alma Media - konsernia.

Minne haluaisit lentää? | Finavia

Suomessa ei kuitenkaan lennetä niin paljon halpalentoyhtiöillä kuin muualla Euroopassa. Suomessa niiden osuus lennoista on 15 prosenttia, kun muualla Euroopassa se on jo lähes puolet. Suomessa on tällä hetkellä enää kaksi perinteistä halpalentoyhtiöitä: Ryanair ja WizzAir. Ne lentävät pääsääntöisesti kakkoskentille eivätkä tarjoa jatkoyhteyksiä eivätkä lisäpalveluita. Norwegian taas on Holopaisen mukaan halpalentoyhtiö, mutta se toimii eri tavalla tarjoten lisäpalveluita. Halpalentoyhtiö ei välttämättä ole aina halvin valinta, koska perinteiset lentoyhtiöt ovat vastanneet kilpailuun laskemalla omia hintojaan. Holopaisen mukaan halpalentoyhtiöt ja perinteisten yhtiöiden välinen raja on hämärtymässä. - Uskon, että jossain vaiheessa ei enää eritellä halpalentoyhtiöitä ja muita. Asiakas päättää, mistä palveluista on valmis maksamaan. KATSO HINTOJA KARTASTA: Klikkamalla oikealta kartan kuvaa, saat sen suuremmaksi ruudullesi. Kuvassa näkyvät hinnat ovat kesä–elokuun halvimpia yhdensuuntaisia hintoja, joita kyseisille reiteille löytyi.

Ryanair lopettanut lennot - Ryanair - Suomi24 Keskustelut

Myös juhlapyhät korottavat yleensä lentojen hintoja. Loma-aikojen kuten joulunpyhien tai hiihtoloman lentovarausta ei ole muutenkaan fiksua jättää viime tippaan: hinnalla ei ole enää väliä, jos lennot on jo loppuunmyyty. 4. Huomioi välilaskut ja lentokentät Lentoja vertaillessa kannattaa tutkia tarkkaan välilaskujen määrä ja lentokenttä, jolle kone laskeutuu. Suorat lennot ovat yleensä aina kalleimpia. Välilaskullisen lennon valitsemalla saatat joutua olemaan tien päällä hieman pidempään, mutta samalla saat mahdollisuuden tuntuvasti halvempaan matkustamiseen. Tämä on valintakysymys: perheellinen ei ehkä halua odotella tunteja lentoasemalla, mutta yksin matkustavaa se ei häiritse. Monissa suosituissa kohteissa on myös useita lentokenttiä, joista yksi on pääkenttä ja loput pienempiä kenttiä. Päälentokenttä on usein lentoyhtiöille kallein. Pienemmille ja hiljaisemmille lentokentille laskeutuvat lennot voivat olla edullisempia, mutta näissä tilanteissa huomioon kannattaa ottaa myös lentokenttäkuljetusten hinnat.

Halvat lennot - asiantuntijan vinkit niiden löytämiseen

8. Seuraa somessa Seuraa lentoyhtiöitä sosiaalisessa mediassa. Liity myös yhtiöiden sähköpostilistoille. Näistä kanavista saat sisäpiirin tarjouksia ja säästät vielä enemmän. 9. Hyödynnä edut Liity kanta-asiakkaaksi. Monet lentoyhtiöt lähettävät tietoja alennuksistaan ensimmäisenä kanta-asiakkaille. Kun keskität lentojesi ostamisen kanta-asiakkaana, voit säästää paljon ja saada jopa ilmaisia matkoja. 10. Ei Helsinki-Vantaalta? Kokeile matkustaa muualta kuin oman kaupunkisi lentokentältä. Katso esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalta lähtevät lennot. Ja jos yhtään viitsit nähdä vaivaa ja pystyt lähtemään matkaan vaikka naapurimaasta, kannattaa tutustua myös Tukholman ja Tallinnan lentokenttien tarjontaan. Lähde: US News

Mihin on halpa lentää

  1. Halvat Lennot - Hae hinnan mukaan
  2. Näin löydät halvat lennot - seitsemän vinkkiä
  3. Etsi lentoja kaikkialle maailmassa | Skyscanner Suomi

Etsi lentoja kaikkialle maailmassa | Skyscanner Suomi

Pienet kentät sijaitsevat usein etäämmällä kohteesta. Monet halpalentoyhtiöt lentävät pääsääntöisesti juuri näille edullisille kentille. Lentokenttä kannattaa huomioida myös lähtiessä, sillä esimerkiksi Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta saattaa löytää Helsinkiin verrattuna hyvin edullisia lentoja erityisesti kaukokohteisiin. Jos jaksat nähdä vaivaa, voit säästää satasia lentämällä naapurimaan pääkaupungista. 5. Ole aikaisin liikkeellä Lentoliput ovat tyypillisesti sitä halvempia, mitä aiemmin teet varauksen. Jos varaat halpalennot reilusti ennen lähtöpäivää, saat ne varmimmin edullisimpaan hintaan. Toisaalta jos lähtö tai loman mahdollisuus tulee yllättäen, kannattaa katsastaa kohteen mahdolliset äkkilähdöt. Äkkilähdöt ovat nimensä mukaisesti viime hetkellä myytäviä matkoja, joita tarjotaan halvalla juuri ennen lähtöä. Jos suunnittelet matkaa esimerkiksi vuoden päähän, kannattaa lentolippuja alkaa seurata jo hyvissä ajoin. Monilla lentoyhtiöillä on samat tarjouskampanjat joka vuosi, joten merkitse kalenteriin milloin matkakohteesi lennot ovat yleensä tarjouksessa.

Lue lisää Kaikkialle-hakutoiminnosta. Salaisuus nro 4: Valitse oikea luottokortti Jos olet ahkera matkustaja, sinun kannattaa ehkä hankkia lentoyhtiösi lentoluottokortti, jolla maksaessasi kerrytät itsellesi lentopisteitä. Useimmissa korteissa lentopisteitä saa lentokilometrien mukaan, mutta pisteitä voi kerätä myös ostamalla lentoyhtiökumppaneiden tuotteita tai palveluita. Lentoluottokorteilla saa myös muita etuja, alennuksia matkavakuutuksista tai pääsyn lentokenttien loungeihin. Salaisuus nro 5: Osta lentosi tiistaina Väitetään, että tiistai on paras päivä löytää halvimmat lennot. Monet lentoyhtiöt paljastavat tulevan viikonlopun äkkilähdöt tiistaina, kun viikonlopun varaustilanne on selvillä. Lue Skyscannerin opas äkkilähtötarjousten metsästäjille ja löydä parhaat äkkilähdöt ja halvat lennot! Salaisuus nro 6: Osta vain menolippu määränpäähäsi (ja paluulippu myöhemmin) Joskus menopaluun ostaminen saattaa olla kalliimpaa kuin kahden erillisen lipun ostaminen eri lentoyhtiöiltä. Esimerkiksi, voit lentää Norwegianilla Malagaan halvalla lennolla ja sitten palata takaisin Finnairilla.

Perushinta ei välttämättä enää kata kaikkia tarvitsemiasi palveluja. Lentojen varaussivuston lisäksi myös lentopäiviä kannattaa vertailla. Jos pystyt joustamaan muutamalla päivällä matkan loppu- tai alkupäästä, saatat säästää jopa satasia. 2. Huomioi vuodenajat Haaveiletko kesäisestä ostosmatkasta New Yorkiin tai talvisesta laskettelureissusta Alpeille? Vuodenajat vaikuttavat sekä lentojen että hotellien hintoihin. Halpojen lentojen metsästäjän kannattaa muistaa, että suosituimmat matkustuskuukaudet ovat usein myös kohteen kalleimpia. Sesongin ulkopuolella matkustaminen pudottaa selvästi myös hintoja. Esimerkiksi New Yorkiin matkustaminen on kalleimmillaan kesän kuukausina, mutta jos matkaan lähtee keväällä tai syksyllä, voi päästä lentojen suhteen huomattavasti halvemmalla. 3. Vältä viikonloppuja Vuodenaikojen lisäksi myös viikonpäivillä on väliä. Suosituimmat lentopäivät ovat hintavimpia, ja viikonloppuina lennot ovat yleensä kalleimmillaan. Edullisten lentojen metsästäjien kannattaa matkustaa arkena.

Kun ilmoituksia seuraa vaikkapa muutaman viikon ajan saa hyvän käsityksen hintatasosta ja siitä, millainen se on haluttuun aikaan. Matka kannattaa varata, kun hinnat seuraavan kerran ovat alhaalla. Lennot saa halvemmalla, jos on valmis matkaamaan vilkkaimpien lomakausien ulkopuolella. AOP 4. Vältä kiivaimpia sesonkeja Vilkkaimpaan loma - aikaan matkustajia on liikkeellä paljon, ja hinnat ovat koholla. Myös majoitus on sesonkiaikaan kalliimpaa. Matkailija säästää siis mukavasti, kun välttää pahimpia turistikausia. Yleisesti ottaen kalleimmat ajat matkustaa ovat kesälomakausi heinäkuun puolivälistä elokuun loppuun, joulun ja vuodenvaihteen tienoo sekä huhtikuun alku. Sesongeissa voi kuitenkin olla vaihtelua paikallisten juhlapyhien vuoksi. Halvinta matkustaminen on yleensä marraskuussa sekä tammi - maaliskuussa. 5. Valitse oikeat viikonpäivät Lentojen hinnat vaihtelevat myös viikonpäivän mukaan. Yleensä matkustaminen on halvinta alkuviikosta, maanantaista keskiviikkoon. Seuraavaksi halvinta on sunnuntaisin ja torstaisin lentäminen.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap