Puutarha Päivänpaiste Irja Ja Esko Asikainen Avoin Yhtiö Joensuu

Wednesday, 25-Aug-21 17:52:18 UTC

{{ | price}} {{ mpanyName}} {{ ditionalInfo}} Yhteensä {{ () | price}} Ostoskorisi on tyhjä. Tee uusi haku. Seuraa yritystä ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Rekisteröidy ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Yrityksen seuraamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Tämä yritys on seuraamiesi yritysten listalla. Yritys on lisätty seuraamiisi yrityksiin. Yrityksen seuraamisen poistamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Et enää seuraa tätä yritystä. Haemme sinulle tarkistettuja saman toimialan yrityksiä ja voit helposti lähettää tarjouspyynnön Perustiedot Toiminimi Puutarha Päivänpaiste, Irja ja Esko Asikainen avoin yhtiö Y-tunnus 0559672-0 Kieli Suomi Päätoimiala Vihannesten viljely kasvihuoneessa (01132) Yritysmuoto Avoin yhtiö Perustamisvuosi 1984 Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto Voimassa olevat rekisteröinnit Rekisterin nimi Alkupvm Kaupparekisteri 20.

Puutarha päivänpaiste irja ja esko asikainen avoin yhtiö joensuu ma

Puutarha Päivänpaiste, Irja ja Esko Asikainen avoin yhtiö Yritystiedot Virallinen nimi Puutarha Päivänpaiste, Irja ja Esko Asikainen avoin yhtiö Lähde: YTJ Yhtiömuoto Avoin yhtiö Lähde: YTJ Perustamisvuosi 1990 Lähde: Fonecta-konserni Yrityksen liikevaihtoluokka Ei tiedossa Lähde: Fonecta-konserni Toimipaikan henkilöstöluokka 5–9 henkilöä Lähde: Fonecta-konserni Toimialaluokitus (TOL2008) 01132 Vihannesten viljely kasvihuoneessa Lähde: YTJ Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri: 1. 3. 1995 Verohallinnon perustiedot: 24. 6. 1984 Työnantajarekisteri: 1. 8. 1987 Kaupparekisteri: 20. 1990 Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta: 1. 1994 Lähde: YTJ Tietoa yhtiöstä Puutarha Päivänpaiste, Irja ja Esko Asikainen avoin yhtiö on perustettu vuonna 1990. Se on avoin yhtiö, jonka kotipaikka on Joensuu, ja pääasiallinen toimiala Vihannekset, hedelmät ja marjat. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa.

puutarha päivänpaiste irja ja esko asikainen avoin yhtiö joensuu mi
  1. Kiväärin tukin teko ohje
  2. Puutarha päivänpaiste irja ja esko asikainen avoin yhtiö joensuu 7
  3. Puutarha päivänpaiste irja ja esko asikainen avoin yhtiö joensuu ga
  4. Sami Hintsanen - Vihreän joen rannalla (kauan sitten) | Tartu mikkiin | Musiikki | yle.fi
  5. Juna helsinki kuopio
  6. 10 parasta kirjaa englannin oppimiseen | EF GO -blogi
  7. Puutarha Päivänpaiste, Irja ja Esko Asikainen avoin yhtiö - Yhteystiedot | Yritystele.fi

08. 1987 – Vakuutusmaksuverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Rekisterissä Ei rekisteröintiä Verohallinnon perustiedot (YTJ) Rekisterissä 24. 1984 – Lyhenteet: ATT: Alma Talent Tietopalvelut PRH: Patentti- ja rekisterihallitus YTJ: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

  1. Rooma nähtävyydet liput with t
  2. Passin hakeminen vantaa tikkurila

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap