Sola Isännöinti Oy

Thursday, 26-Aug-21 09:33:37 UTC

Käynti­osoite Annaliisankatu 9 98100 Kemijärvi Y-tunnus 2955341-8 Kotipaikka­kunta Yhtiö­muoto OY Toimi­ala 68320, Kiinteistöjen isännöinti Postitus­osoite 98100, Kemijärvi Kauppa­rekisteri pvm 12. 12. 2018 Ennakko­perintä­rekisteri Voimassa Työnantaja­rekisteri Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta.

SOLA Isännöinti Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat

sola isännöinti on top sola isännöinti oy annaliisankatu kemijärvi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käytössämme on Tietosuojakeskus, jonka avulla sivuston käyttäjät voivat vaikuttaa mitä tietoja heistä käsitellään sekä käyttää oikeuksiaan tietosuoja-asetuksen mukaisesti

sola isännöinti on maxi

Jos haluat löytää kaikki vuokra-asunnot Vaasassa, olet tullut oikeaan paikkaan. "Muokkaa hakua" -toiminnon avulla voit rajata hakuasi tarkemmin esimerkiksi asunnon sijainnin, neliömäärän, huoneluvun, rakennusvuoden ja useiden muiden ominaisuuksien perusteella. Hakutulokset päivittyvät automaattisesti näyttämään vain kaikki hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Vaasa tarjoaa vuokra-asunnon etsijälle paljon vaihtoehtoja, joista valita. Löydä sinulle sopiva vuokra-asunto Vaasasta jo tänään! Vuokrattavat asunnot Vaasassa Pohjanlahden rannalla sijaitseva Vaasa on Pohjanmaan vireä, voimakkaassa kasvussa oleva maakuntakeskus, jossa asuu yli 67 000 ihmistä. Vuokra-asuntojen tarjonta Vaasassa vaihtelee keskustan urbaaneista kerrostaloasunnoista ympäröivien alueiden tilavampaan ja luonnonläheisempään asumiseen. Vaasan verrattain pienen koon ansiosta palvelut ja etäisyydet ovat erinomaiset miltei joka puolella kaupunkia, esimerkiksi heti keskustan pohjoispuolella sijaitsevalla suositulla Palosaaren alueella.

  1. SOLA Isännöinti Oy – Yritysfarmi
  2. Isännöinti Vantaa Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy ISA - video dailymotion
  3. Kodin tavaratalo lohja
  4. Business controller palkka
  5. Sola isännöinti on top
  6. SOLA Isännöinti Oy - Yhteystiedot | Yritystele.fi
  7. SOLA Isännöinti Oy, KEMIJÄRVI
  8. Lounais-Suomen Isännöinti Oy - Y-tunnus: 0968373-3 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  9. Englannin perfekti tehtäviä

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap