1. KuPS puolusti voiton Suomen Cupissa - SJK
  2. Kups suomen cup 2010
  3. Finland suomen cup results
  4. Pääsyliput - kausi 2020 KuPS
  5. Kups suomen cup

SJK takoi päätään KuPS:n puolustumuuriin lähes koko 90 minuuttia ja vierasjoukkue onnistui kahdesti paikoistaan. Siten SJK:n unelma Cup-voitosta mureni jälleen. KuPS onnistui ensimmäisellä puoliajalla rangaistuspotkusta ja SJK tasoitti Wayne Brownin kaukolaukauksella. Toisen puoliajan alussa SJK:lla oli puolestaan paikka mennä johtoon pilkulta, mutta vieraiden maalissa loistanut Tomi Maanoja nappasi Akseli Pelvaksen yrityksen. Loppuluvut iski vaihdosta tullut Juha Hakola, lähes ensimmäisellä kosketuksella. SJK yritti vimmatusti maalintekoa aivan viime hetkille asti, mutta Maanoja ja KuPS puolustus kesti SJK:n vyörytyksen. Kuvat Antti Huhtamäki, luvaton käyttö kielletty. SJK – KuPS 1-2 (1-1) 0-1 15min Petteri Pennanen rp. 1-1 44 min Wayne Brown 1-2 65 min Juha Hakola Ottelu alkoi varovaisissa merkeissä ja molemmat pelasivat ensimmäisen 10 minuuttia tarkasti. Sitten SJK otti pallohallinnan ja piti sen koko ottelun ajan. Silti KuPS pääsi iskemään ensimmäisen maalin, kun puolustukselle sattui pieni virhe ja pallo pelattiin pystyyn keskikentältä linjan taakse.

KuPS puolusti voiton Suomen Cupissa - SJK

Suomen Cup: Ilves – Haka & FC Inter – KuPS Ratina Tampere, Veritas Stadion Turku Jalkapallon Suomen Cup puolivälierät Jalkapallon Suomen Cup jatkuu tiistaina 23. 6 sekä keskiviikkona 24. 6 yhteensä neljällä ottelulla. Cupissa on edetty nyt puolivälierävaiheeseen ja näiden otteluiden voittajat jatkavat välieriin. Otteluparit pitkävetokertoimineen näyttävät tältä: Tiistai 23. 6. 2020 Klo 18:00 Ilves 2. 14 – X 3. 25 – FC Haka 3. 25 Klo 20:00 TPS 14. 50 – X 4. 95 – HJK 1. 24 Keskiviikko 24. 2020 Klo 18:00 FC Inter 2. 55 – X 3. 15 – KuPS 2. 65 Klo 20:00 FC Honka 1. 65 – X 3. 70 – FC Lahti 4. 95 Ke 24. 2020 Klo 18:00 FC Inter – KuPS | Vihje Jos tiistai tarjoaa Cup-romantiikkaa maakunnan derbyn muodossa niin keskiviikkona on sen sijaan tarjolla Veritas Stadionilla viime kauden mestaruuden ratkaisseen ottelun uusinta FC Interin ja KuPS:n välillä. Kertoimet tähän otteluun ovat todella ympäripyöreät ennakkoon ei voi povata kuin tasaista ottelua. 888 TEHOSTETUT: TOTTENHAM - ARSENAL 12. 7. 2020 kello 18.

Kups suomen cup 2010

1. Onnentassu kotia etsivät koirat
  2. Inter kups suomen cup
  3. Lomamatka Disneyworldiin muuttui pakomatkaksi, kun 5-vuotiaalle tytölle kerrottiin, että paluuta kotiin ei enää olisi – HS haastatteli ”unelmoijia”, jotka Trump haluaa nyt ulos Yhdysvalloista - Ulkomaat | HS.fi
  4. Ilves kups suomen cup
  5. Luokka:Antiikin Kreikan jumalat – Wikipedia
  6. Kups suomen cup foot
  7. KuPS live tulospalvelu, tulokset, otteluohjelma, FC Honka - KuPS live | Jalkapallo, Suomi
  8. KuPS ry - Joukkueet
  9. Kups suomen cup 2006
  10. Kups suomen cup

Finland suomen cup results

Haluaisitko lukea jutun? Tilaaja saa enemmän Tilaa alla olevasta linkistä. Saat käyttöösi kaikki digipalvelumme sekä näköislehden. Tilaa Savon Sanomat VerkkoPlus 4 kk vain 7, 90 e/kk Katso tästä myös muut edulliset tilausvaihtoehdot (esim. 24 h digitilaus vain 2 €). Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Pääsyliput - kausi 2020 KuPS

Kuitenkin KuPS teki 64 minuutilla vaihdon ja otti Juha Hakolan sisään. Hakola sai pallon vasemmalla laidalla, leikkasi sisään ja laukoi todella komealla kaukolaukauksella pallon yli Mihkel Aksalun ja takayläkulmaan. Tilanne oli ensimmäinen missä Hakola oli mukana ja samalla ensimmäinen veto kohti SJK maalia, jollei lasketa 0-1 osumaa rangaistuspotkusta. SJK yritti hyvällä asenteella pelin loppuun saakka ja tilanteita syntyi jatkuvalla syötöllä. Kuitenkin KuPS:n hyvin pelannut puolustus ja Maanoja hoiti varmasti kaikki tilanteet ja kesti pelin loppuun saakka. Siten SJK:n tie nousi jälleen Suomen Cupissa pystyyn ja KuPS jatkaa 1-2 voitolla 16 parhaan joukkoon. – Tämä oli tälläinen peli, missä me hallitsimme koko 90 minuuttia ja sitten vastustaja saa kaksi paikkaa, rankun ja kaukolaukauksen. Olemme tietenkin pettyneitä, sillä tavoitteemme oli voittaa Suomen Cup. Mutta meidän täytyy nyt kerätä itsemme ja nostaa katseemme ensi viikonloppuna alkavaan Veikkausliigaan, toteaa SJK:n parhaimpiin tänään kuulunut Wayne Brown ottelun jälkeen.

Kups suomen cup

today 28. 2. 2020 klo 18. 20 schedule 3t 30min Suomen Cup starttaa kotimaisen jalkapallokauden käyntiin! Ruutu lähettää kaikki ottelut suomeksi selostettuna karsintalohkoista lähtien. Kausi huipentuu Turun Veritas Stadionilla pelattavaan Suomen Cupin Finaaliin. Kaikista otteluista nähdään myös tallenne Ruudussa. Urheiluohjelma. (205') Tallenteet Uusimmat klipit Artikkelit Sinua saattaisi kiinnostaa close