Eurovaalit 2019 Ehdokkaat Kokoomus – Kokoomus Nimesi Eurovaaliehdokkaita – Verkkouutiset.Fi

Tuesday, 24-Aug-21 02:24:05 UTC
  1. Eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus
  2. Europarlamenttivaalit 2019 ehdokkaat kokoomus
  3. Eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus lyrics

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime päivinä meemi, jossa on muistutettu keskustan kärsineen suuret vaalitappiot eduskuntavaaleissa vuosina 1995 ja 2011 – eli siis Suomen jääkiekon maailmanmestaruusvuosina. Keskustan tämänkeväistä vaalitappiota on pidetty sosiaalisessa mediassa enteenä siitä, että Suomi voisi voittaa maailmanmestaruuden myös tänä vuonna. Keskustassa nettimeemiin suhtaudutaan huumorilla. "Keskusta on hoitanut tänä keväänä jo oman leiviskänsä. Leijonat hoitakoon oman hommansa tänä iltana ja Suomelle maailmanmestaruuden", puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen sanoi toimittajille keskustan vaalivalvojaisissa Helsingissä. "Toivotaan, että 2023 voidaan tehdä käänteinen yhteistulos", Pirkkalainen jatkoi. Haluatko jatkaa lukemista? Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa. Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään. Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.

Eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus

eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus remix
  • Lisäpenkilliset pakettiautot ovat katoava luonnonvara - Liikenne - Turun Sanomat
  • Unikko, Siperian-, väriseos
  • Mainio kuohuviini ylioppilasjuhliin | Soppa365
  • Mazda 6 tyyppiviat photos
  • Super suomi rahasto
  • Transformers viimeinen ritari
  • Käytetty vaihtolava kuorma auto
  • Europarlamenttivaalit 2019 ehdokkaat kokoomus

EU-vaaleista Rinne odottaa parempaa tulosta kuin viime kerralla viisi vuotta sitten. Silloin SDP sai EU-vaaleissa vähän yli 12 prosenttia äänistä ja kaksi paikkaa. Se oli hirmuinen tappio puolueelle, jonka johdossa Rinne oli juuri aloittanut. "Viimeksi oli heikko tulos ja siitä pitää päästä ylöspäin. " Kolme paikkaa on ollut tällä kertaa puolueen tavoite, mutta Rinne ei ole kovin vakuuttunut, että se toteutuu. "Saattaa olla, että ei toteudu, mutta tavoitteena se on. " Rinteen mukaan SDP:n pitää lähipäivinä ratkaista, kuka on komissaari, mutta siitä hän ei ollut varma, selviääkö se jo tänä iltana. Vahvoja ehdokkaita ovat vaaleissa ehdolla olevat nykyinen meppi Miapetra Kumpula-Natri sekä ensimmäistä kertaa EU-parlamenttiin yrittävä Eero Heinäluoma. Heidän äänimääränsä saattaa ratkaista valinnan. Toisaalta myös Jutta Urpilaista on veikkailtu komissaariksi, vaikkei hän ole ehdolla europarlamenttiin. Keskustassa toivotaan, että vuonna 2023 keskusta ja Suomen jääkiekkomaajoukkue voisivat molemmat onnistua samana keväänä.

eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus

Europarlamenttivaalit 2019 ehdokkaat kokoomus

Antti Kirkkala | 22. 03. 2019 | 12:22 - päivitetty 22. 2019 | 12:38 Uusiksi ehdokkaiksi nimettiin Eija-Riitta Korhola, Sami Yli-Rahnasto ja Mikael Ropo. Kokoomuksen puoluehallitus on nimennyt Helsingissä pidetyssä kokouksessa uusiksi eurovaaliehdokkaiksi ex-europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholan, maanviljelijä Sami Yli-Rahnaston ja yrittäjä Mikael Ropon. Puoluesihteeri Janne Pesonen kertoo olevansa jo tässä vaiheessa hyvin tyytyväinen eurovaalien ehdokaslistaan. – Listallamme on erittäin kovaa kansainvälistä osaamista ja kokemusta. Pystymme käymään moniäänistä keskustelua Euroopan tulevaisuudesta erilaisista näkökulmista, jota nyt nimetyt ehdokkaat vahvistavat entisestään. Olemme jälleen lähempänä tavoitettamme neljästä kokoomuslaisesta Euroopan parlamentin jäsenestä, Janne Pesonen toteaa tiedotteessa. Eija-Riitta Korhola on ollut europarlamentaarikko 15 vuoden ajan vuosina 1999–2014, päävaliokuntinaan ympäristö, energia ja teollisuus sekä sisämarkkinat, jossa hän toimi varapuheenjohtajana.

Puoluehallitus nimeää viimeisen ehdokkaan kokouksessaan 16. 4.

Viime vuosina hän on työskennellyt clean tech -yritysten parissa hallitusammattilaisena, Japanin hallituksen ilmastofoorumin ICEF:in johtoryhmän jäsenenä sekä vierailevana vanhempana tutkijana Pekingin Tsinghua-yliopistossa. Korhola on myös kansainvälisen ihmisoikeusjärjestö First Step Forumin puheenjohtaja. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori. Sami Yli-Rahnasto on kotoisin Kauhajoelta. Hän on toiminut sikatilallisena kotitilallaan Etelä-Pohjanmaalla jo yli 20 vuoden ajan. Yli-Rahnastolla on pitkä vaikuttajaura kunnallisissa ja maakunnallisissa organisaatioissa sekä tuottajajärjestön eri tehtävissä. Koulutukseltaan hän on agrologi. Mikael Ropo on kaupunginvaltuutettu Porista. Hän on aikaisemmin ollut ehdolla eduskuntavaaleissa ja toiminut neljä vuotta Satakunnan Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Ammatiltaan Ropo on yrittäjä ja toimitusjohtaja Ropo Garden Oy:ssä, jonka myötä hänellä on laaja kokemus kansainvälisestä kaupasta. Kokoomus on nimennyt jo aiemmin yhteensä 16 ehdokasta eurovaaleihin.

Eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus lyrics

eurovaalit 2019 ehdokkaat kokoomus lyrics

"Itsekin yritän tässä ehtiä vilkuilla jännittävää finaalia, Haavisto sanoi Vihreiden vaalivalvojaisissa Helsingin Tavastia-klubilla. " Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei lähtenyt ennen ensimmäisten tulosten tuloa ennakoimaan perussuomalaisten äänisaalista. Hän totesi, ettei mahdollisesti alhainen äänestysprosentti pelaisi ainakaan perussuomalaisten pussiin, mutta arveli, että tuskin äänestäjät ovat ainakaan sateista säätä kavahtaneet. Perussuomalaisten äänestäjät eivät vielä tiedä, mihin ryhmään puolue parlamentissa asettuu, mikä voi hämmentää tilannetta. Halla-aho myöntää, että perussuomalaisten ryhmäytyminen EU-parlamentissa on vaiheessa. SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen mukaan hallitusneuvotteluissa edettiin tänään merkittävästi talouspolitiikan kokonaisuudessa, kun puheenjohtajat olivat iltapäivällä koolla pari tuntia Säätytalossa. "Talousasiossa päästiin hyvin eteenpäin, vaikka oli vain vähän reilu kaksi tuntia aikaa. Huomenna joudutaan jatkamaan vielä, koska tänään jouduimme keskeyttämään vaalivalvojaisten takia", Rinne sanoi saapuessaan SDP:n valvojaisiin ravintola Virgin Oiliin Helsingin keskustaan.

Edellisissä eurovaaleissa kokoomus sai kolme paikkaa Euroopan parlamentissa. Orpo sanoo olevansa tyytyväinen, jos paikkamäärä säilytetään. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo odottaa puolueelle vaalivoittoa tämän päivän eurovaaleissa. "Kyllä minä odotan sitä, että kokoomus ottaa ykköspaikan illalla. Me olemme olleet gallupeissa ykkönen, ja ehdokkaat ovat tehneet hyvää työtä", Orpo sanoi kokoomuksen vaalivalvojaisissa yökerho Maxinessa. Edellisissä vuoden 2014 eurovaaleissa kokoomus oli suurin puolue 22, 6 prosentin kannatuksella, jolla se sai kolme paikkaa Euroopan parlamentissa. Parlamentissa Suomea ovat edustaneet Sirpa Pietikäinen, Henna Virkkunen ja Petri Sarvamaa, joka nousi mepiksi varasijalta pääministeriksi valitun Alexander Stubbin tilalle. Orpo sanoo olevansa tyytyväinen, jos paikkamäärä säilytetään. "Realistinen tavoite on, että meillä on kolme paikkaa ja me olemme ykkösiä. Siihen täytyy olla tyytyväinen, varsinkin kun katsoo, miten eduskuntavaalit menivät.

Jos tämän jälkeen noustaan Euroopan parlamentin vaaleissa ja pidetään asemat paikkamäärässä, se on hyvä menestys. " Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto sanoo odottavansa hyvillä mielin illan EU-vaalitulosta. Hänen mukaansa Suomessa vihreät voi olla lähellä kolmatta paikkaa, mutta myös kaksi paikkaa olisi hänestä hyvä tulos. "Uutiset, joita Euroopasta tulee, ovat olleet erittäin hyviä. Saksan ovensuukysely näyttää hyvää tulosta vihreille", hän sanoo. Viime EU-vaaleissa vihreät saivat Suomesta yhden paikan ja 9, 3 prosenttia äänistä. Haaviston mukaan vaaleissa on ilmennyt "perussuomalaiset ja vihreät -jännitettä". "Esimerkiksi (perussuomalaisten puheenjohtaja) Halla-aho on lietsonut sitä. Ehkä se jopa lisää äänestysaktiivisuutta, että tulee tällaisia jännitteitä. " Haaviston mukaan EU:lla on edessään monia tärkeitä kysymyksiä ilmastonmuutoksen ratkaisusta lähtien. Hänestä EU:n tulisi ottaa aktiivisempaa roolia ulkopolitiikassa ja olla aktiivisempi toimija esimerkiksi Afrikassa. Haavisto kertoi myös toivovansa, että jääkiekon MM-finaalia katsovat suomalaiset malttavat seurata myös EU-vaaleja.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap