Auttava Puhelin 24 H &Raquo; Poikien Puhelin | Hyväkysymys.Fi

Thursday, 26-Aug-21 08:18:50 UTC
  1. Auttava puhelin 24 h 3
  2. Auttava puhelin 24 h 1
  3. Auttava puhelin 24 h mobile
  4. Valtakunnallinen Kriisipuhelin

Lisätietoja: Viiniä lasissa Kuva: Yle/Annukka Palmén-Väisänen viinilasi Päihdeneuvonta (Ehyt ry) p. 0800 900 45 maantaista sunnuntaihin klo 0–24 Ilmainen Päihdeneuvontapuhelin vastaa vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Ammattiauttajat ovat tukena päihteisiin ja huumeisiin liittyvissä kysymyksissä. Heidän kanssaan voi keskustella omasta, läheisen tai asiakkaan päihteiden käytöstä. Palvelu on anonyymia ja luottamuksellista. Lisätietoja: Irti huumeista (Irti huumeista ry) p. 0800 980 66 maantaista torstaihin klo 9–15 ja 18–21. perjantaina klo 9–15 Päivystävä puhelin tarjoaa käyttäjille ja läheisille tukea sekä tietoa. Puhelimeen voi soittaa nimettömänä ja keskustelut ovat luottamuksellisia. Puheluihin vastaavat yhdistyksen työntekijät sekä koulutetut vapaaehtoiset. Lisätietoja: Kyynel lapsen silmäkulmassa Kuva: Yle / Pekka Sipilä lapsi Lasten ja nuorten puhelin (Mannerheimin Lastensuojeluliitto) p. 116 111 arkisin klo 14–20 viikonloppuisin ko 17–20 Yhteydenottoihin vastaa koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

Auttava puhelin 24 h 3

  • Tilaa tunnuslukutaulukko
  • Auttava puhelin 24 h p
  • Foreca sää peräseinäjoki
  • Antti Rinteen pekonipasta: yli 10 000 kaloria - Ruokauutiset - Ilta-Sanomat
  • Viking line asiakaspalvelu
  • Auttava puhelin 24 h 24
  • Xenon muutossarja laillisuus
  • Auttava puhelin 24 h 2017
  • Auttava puhelin 24 hour
  • Kaunis elämä: Vanhempien ero teki Lotta Näkyvästä miesvihaajan - naapurin setä lähestyi 16-vuotiasta: ”Mua todella oksetti”

Sivustoa ei saa lainata / kopioida edes osittain ilman, että lainauksen / kopion yhteydessä mainitaan ja oheisena on linkki.

Auttava puhelin 24 h 1

auttava puhelin 24 h m auttava puhelin 24 h mobile

Auttava puhelin 24 h mobile

00-20. 00 sekä ti, to, pe klo 9. 00-13. 00 Kriisipuhelimen arabiankielinen linja, päivystää numerossa 09 2525 0113 ma, ti klo 11. 00-15. 00, ke klo 13-16 ja klo 17-21 sekä to klo 10-15 Puhelimeen vastaavat kriisityöntekijät sekä koulutetut vapaaehtoiset. Soittaa voi nimettömänä. Puhelu maksaa operaattorin perimän hinnan verran. Lisätietoja: Englanniksi voi soittaa sekä ruotsin- että arabiankieliselle linjalle. Surunauhan vertaistukipuhelin (Surunauha ry) p. 045 130 8603 (tekstiviesti) tai 040 545 8954 (soitto) Surunauhan vertaistukipuhelin on tarkoitettu itsemurhalle läheisensä menettäneille. Vertaistukipuhelimen kautta asiasta voi keskustella saman kokeneen ihmisen kanssa. Lähetämällä tekstiviestin "Tukipuhelu" numeroon 045 130 8603, soittaa vertaistukija lähipäivinä tai viimeistään viikon kuluessa takaisin viestin lähettäneelle. Viestiin voi kirjoittaa myös toiveen vertaistukijan menetystaustasta ja soittoajasta. Esimerkkiviesti: Tukipuhelu, lapsen menettänyt äiti, arki-iltaisin. Vertaistukipuheluja välitetään myös Surunauhan toimiston kautta, jolloin voi soittaa numeroon 040 545 8954.

Valtakunnallinen Kriisipuhelin

Mikään ongelma tai huoli ei ole liian pieni, että emme haluaisi auttaa sinua. Monet asiakkaat ovat saaneet jo avun palvelustamme omiin elämäntilanteisiinsa. Kriisi voi yllättää meistä kenet tahansa ja kaikkeen ei voi aina varautua etukäteen. Auttava puhelin on juuri näitä tilanteita varten, kun et tiedä kenelle voisit puhua tai kenellä olisi halua kuunnella sinua puolueettomasti. Auttava puhelin ei ole uskonnollinen palvelu, mutta kanssamme voi keskustella myös uskonnollisen näkemyksen kautta. Auttajissamme on monen alan ihmisiä, jotka ovat erikoistuneet auttamaan muita ihmisiä heidän ongelmissaan. Kaikki auttavan puhelimen palvelu on kahden keskistä ja kertomasi asiat ovat luottamuksellisia. Kevennä sydämesi taakkaa, valitse Auttava puhelin Miksi valita on auttava puhelin, jossa kokeneet puhelinauttajamme vastaavat puheluihin luottamuksella. Voit soittaa meille myös nimettömästi. Auttava puhelin on tuttu puhelinpalvelu, josta monet ovat saaneet omaan tilanteeseensa nopeasti apua. Auttava puhelin auttaa ja tukee sinua monenlaisissa tilanteissa, kuten parisuhdeongelmat, erotiikkaongelmat, kriisitilanteet, mielenterveys- ja päihderiippuvuudet.

Auttavan puhelimen palvelut on suunnattu täysi-ikäisille ja palveluita voi käyttää alaikäiset vain holhoojan suostumuksella. Tarjoamme auttavan puhelimen palveluita 0700- ja 0600-numeroissa, jotka laskutetaan operaattorisi toimesta puhelinlaskun yhteydessä. Voit myös käyttää ennakkomaksettuja palveluita ja maksaa haluamasi summan ennakkoon verkkopankissasi omilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi ja soittaa meille auttavan puhelimen lankapuhelinnumeroon. auttavan puhelimen numeroissa ei ole tarjolla eroottisia keskusteluita, vaikka erotiikkaongelmista voi keskustella asiallisesti. Voit soittaa palveluumme anonyymisti. Toivomme asiallista käytöstä asiakkailtamme myös vaikeista asioista keskusteltaessa. auttava puhelin -palvelu tarjoaa keskusteluapua sekä tukea ja palvelumme ei vastaa ammattimaista lääkäriapua. Erityisen vaikeissa tilanteissa kehoitamme kääntymään terveydenhuollon ammattilaisten apuun esimerkiksi terveyskeskuksen tai päivystyksen kautta tarvittavan hoidon saamiseksi. Hae rohkeasti tarvitsemaasi apua, neuvomme sinua ja tuemme sinua.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap