Uusi Seelanti Kartta

Monday, 23-Aug-21 20:15:25 UTC
  1. Uuden-Seelannin nähtävyydet - UuteenSeelantiin.fi
  2. Uusi tie

Upeita maisemia ja hobitteja. Luonnosta nauttivalle Uudessa-Seelannissa on monia uskomattoman hienoja nähtävyyksiä. Näiden lisäksi kannattaa tutustua eri kaupunkien erikoisuuksiin. Tällä sivulla on listattu joitakin mielenkiintoisia kohteita laajasta tarjonnasta. Kiireisin turistikausi sijoittuu Uuden-Seelannin kesäaikaan ja sen ympärille, loka-huhtikuulle. Tuona aikana paikat turistikohteisiin kannattaa varata ajoissa! Nähtävyydeksi voi riittää pelkkä loppukesän ilta satamassa. Hobittila (Hobbiton) Kuuluisaan J. R. Tolkienin kirjaan perustuva Taru Sormusten Herrasta elokuvatrilogia kuvattiin Uudessa-Seelannissa. Maan tunnetuimpia turistikohteita onkin Hobittila, elokuvien Hobittien kotikylän Konnun lavasteet. Kohde löytyy pohjoissaarelta, noin 40 kilometrin päästä Hamiltonin kaupungista. Aikuisten lippu maksaa suunnilleen 50-130 € kokonaisuudesta riippuen. Monet matkatoimistot myyvät valmiita Hobittila-paketteja. Tarkemmat tiedot löydät paikkaa pyörittävän Hobbiton Toursin kotisivuilta.

Uuden-Seelannin nähtävyydet - UuteenSeelantiin.fi

uusi seelanti kartta 2017

Aasia Afrikka Antarktis Etelä-Amerikka Eurooppa Karibia Lähi-itä Oseania Pohjois-Amerikka Väli-Amerikka pdf Etusivu Matkakohteet Uusi-Seelanti Kartta Matkat Kuvagalleria Hyvä tietää Viisumi Rokotukset Ilmasto Alla näet missä suurimmat kaupungit sijaitsevat. Kiivien maa - Uusi Seelanti Ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja kulttuuria – Uusi-Seelanti pohjoisesta etelään! Matkan lopuksi käynti Sydneyssä. 4, 3 8 lähtöä 18 päivää Alkaen 4. 998€

kartta

Ilma * Poutapäivät ** Vesi Tammikuu +21 c° 24 17 c° Helmikuu 18 c° Maaliskuu +19 c° 26 Huhtikuu +17 c° 20 Toukokuu +14 c° 14 c° Kesäkuu +13 c° 16 Heinäkuu +12 c° 17 13 c° Syyskuu 12 c° Lokakuu +16 c° 21 Marraskuu 19 Joulukuu Lämpotilat mitattu pääkaupungissa (Wellington) * Päivien lämpötilojen keskiarvo ** Sademäärä alle 1 mm Varaa kohde Uusi-Seelanti Kohteet Matkakohteet kpl Auckland Uuden-Seelannin pohjoissaarella sijaitsevaa Aucklandia kutsutaan Purjeiden kaupungiksi. Kaupungin maamerkistä Sky Towerista avautuvat huikeat näköalat ja herkuttelemaan suuntaat Parnellin kaupunginosan ravintoloihin. Elämykset kpl NCL risteilyt NCL eli Norwegian Cruise Line risteilyillä nautit huolettomasta lomasta Freestyle-konseptilla. Alusten laajasta tarjonnasta löytyy tekemistä niin aikuisille kuin lapsilel. NCL huomioi myös yksin matkustavat ja luksusta kaipaavat. Uuden-Seelannin parhaat palat Uuden Seelannin parhaat palat -matkalla maisemat vaihtelevat kaupungeista kyliin, tasangoista vuoristoihin, tuliperäisistä ihmeistä vuonojen kauneuteen, kuumista lähteistä jäätiköihin.

Sinipingviini ja keltasilmäpingviini ovat erityisesti lintuharrastajien kiikareissa. Helppoja paikkoja pingviinibongauksen järjestämiseen ovat ainakin Christchurch, Oamaru ja Dunedinin kaupungissa Otagon suistoalue. Näistä kaupungeista löytyy pingviineihin erikoistuneita matkanjärjestäjiä. Sinipingviini pesii myös Australian etelärannikolla. Kuva: JJ Harrison. Lisenssi: CC BY-SA 3. 0.

uusi seelanti kartta 1

Uusi tie

Valuutta Uuden-Seelannin dollari (NZD) Passi ja viisumi Suomen kansalainen voi oleskella turistina enintään 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään 3kk aiotun oleskelun jälkeen. Kauttakulkupaikkojen passi ja viisumi vaatimukset voivat olla tiukemmat kuin edellä mainitut. Vero, passi ja viisumitiedot sitoumuksetta. Maahansaapuminen 1. 10. 2019 alkaen – NZeTA ja IVL Kaikkien Uuteen-Seelantiin 1. 2019 jälkeen saapuvien täytyy hakea maksullinen NZeTA, New Zealand Electronic Travel Authority, ja maksaa IVL, International Visitor Conservation and Tourism Levy. NZeTAn hinnaksi on ilmoitettu verkkosivujen kautta haettaessa NZD 12/ henkilö ja mobiiliappin kautta haettassa NZD 9/ henkilö. IVL maksetaan ETA:n hakemisen yhteydessä ja sen hinnaksi on ilmoitettu NZD 35/ henkilö. HUOM! NZetan käsittely ja hyväksyntä voi kestää jopa 72 tuntia. Tee hakemus ajoissa! Lisätiedot Uuden-Seelannin maahantuloviranomaisen verkkosivuilla. Suoraan NZetan hakulomakkeelle tästä. Tiedot sitoumuksetta.

  • Uusi seelanti kartta 1
  • Uusi seelanti kartta 17
  • Uusi seelanti kartta 10
  • Uusi tie
  • Uusi renault
  • Uusi-Seelanti – Matkatoimisto CWT Kaleva Travel
  • Talvisota Tunnuslevy Hopea. Omalla tekstillä. (DPGADTAJB) by juhalilja
  • Lumo stars kettu
  • Uusi seelanti kartta mean
  • Uusi pikavippi

Silversea risteilyt Silversea Cruises -laivayhtiön konstailemattoman tyylikkäät alukset vievät unohtumattomille all inclusive risteilyille maailman merille ja mielenkiintoisiin satamiin niin lähelle kuin kauas. Mutkanton, kaiken huomioon ottava palvelu kruuna kokemuksen. Auckland ja klassinen viinireitti Tällä kiertomatkalla ajat Uuden-Seelannin läpi Aucklandista Christchurchiin. Näet kauniita maisemia, tutustut kulttuuriin, maistelet maailman valloittaneita viinejä niiden kotimaisemissa ja asut viehättävissä ja laadukkaissa pikkuhotelleissa.

Saarelle järjestetään ohjattuja kierroksia, sillä matkaa rannikolta saarelle on vain noin 50 kilometriä. Saarella pääset haistelemaan aktiivisen tulivuoren rikin katkua, tutustumaan geologian ihmeisiin ja laivamatkalla näet hyvässä lykyssä delfiinejä sekä valaita. Halvin paketti aikuiselle maksaa noin 140€ ja lapselle 80€. Laivamatkalla White Islandille voi hyvinkin nähdä valaita tai delfiinejä. Waitomon kiiltomatoluola Pohjoissaaren tunnetuimpia turistinähtävyyksiä on ihmeellinen kiiltomatoluola. Pimeän luolan seinät ja katto ovat täynnä kiiltomatoja saalistamassa sisään harhautuvia hyönteisiä. Luolaan on järjestetty retkiä jo 1800-luvulta lähtien. Waitomo on jonkin verran Hamiltonin kaupungin eteläpuolella, mutta avaimet käteen periaatteella ostettavia päiväreissuja luoliin lähtee myös esimerkiksi Aucklandista ja Taurangasta. Luolan tunnelmaan pääset kiinni alla olevan 360-videon avulla. Kiiltomadot matkivat tähtitaivasta ja huijaavat yöperhosia lentämään tahmeisiin verkkoihin. Sinipingviini: Maailman pienin pingviini Eteläsaaren itärannikolla on useita paikkoja, joissa voi bongailla pingviinejä.

Sen monille viinitiloille järjestetään ohjattuja kierroksia. Saarelta löytyy niiden lisäksi myös huikaisevan pitkä ja kaunis uimaranta sekä Whakanewhan luonnonpuisto. Waihekelle pääsee edullisesti Aucklandin keskustasta lautalla alle tunnissa. Paikallisille saari on helppo päiväretkien kohde vähän samaan tapaan kuin Suomenlinna helsinkiläisille. Waiheken Onetangi Beach on noin puoli kilometriä pitkä. Queenstown ja etelän laskettelukeskukset Eteläsaaren isoin turistikeskittymä on Queenstown. Talvisin erityisesti laskettelukeskukset vetävät väkeä eteläsaarelle. Jos laskettelu tai lumilautailu on sinun juttusi, suuntaa siis sinne! Queenstownista löytyy toki paljon muutakin ympäri vuoden: Veneretkiä, vauhdikkaampia seikkailuja järviseikkailuista laskuvarjohyppyihin. Varaudu kuitenkin siihen, että hintataso Queenstownissa on hieman keskimääräistä korkeampi. Vauhdikkaiden aktiviteettien lisäksi Queenstownissa voi nauttia upeista maisemista. White Island ja aktiivinen tulivuori White Island tai Whakaari (maorin kielinen nimi) on tulivuorisaari Uuden-Seelannin koilisella laidalla, Bay of Plenty nimisellä lahdella.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap