Fresh Fitness Myyrmäki Vantaa &Middot; Fresh Fitness Myyrmäki, Vantaa, Liesikuja 5

Tuesday, 24-Aug-21 22:02:35 UTC
  1. Fresh fitness myyrmäki vantaa hours
  2. Fresh fitness myyrmäki vantaa 5

Fitness Club Myyrmäki Oy sijaitsee kunnassa Vantaa, alueella Ruskeasanta. Se on perustettu 31. 10. 2016. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on liikuntapalvelut. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

Fresh fitness myyrmäki vantaa hours

  • Helsingin asemakaavakartat - Aineiston lataus kartta.hel.fi-palvelusta - Helsinki Region Infoshare
  • Hervannan terveysasema hammaslääkäri
  • Fresh fitness myyrmäki vantaa airport
  • Tulevat asiakasomistajapäivät 2019

Fresh fitness myyrmäki vantaa 5

Y-tunnus 2791488-1 Talousalue Uudenmaan talousalue Osoite Mistelitie 01390, Vantaa Häiriöpäivämäärä 22. 1. 2020 Lisätty 23. 2020 Velkoja Dl Software Oy Saatavan määrä 2 605 € Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Protestit poistuvat Taloussanomien sivuilta aina kuuden kuukauden päästä niiden julkaisusta. Tänä aikana protestin tiedot eivät päivity esimerkiksi sen mukaan, onko protesti enää aiheellinen. Mahdolliset huomautukset ja oikaisupyynnöt toimitetaan Suomen Asiakastieto Oy:lle kirjallisena osoitteeseen PL 16, 00581 Helsinki. Valitse raportti Rating Alfa Myydyin Arvoraportti Uusi Taloustiedot Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Alihankkija­raportti Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana.

Fressi Myyrmäki on avara ja huippumoderni keskus, jossa on miellyttävä treenata ja tilaa liikkua myös perinteisinä ruuhka-aikoina. Hei, olen Charlotta Yrjölä Fressi Myyrmäen ryhmäliikuntavastaa. Vuosien aikana olen ehtinyt energisoida ihmisiä yritysliikuntapuolella vuodesta 20ja vuonna. Odotettu kevätkauden ryhmäliikunta-aikataulumme on viimein julkaistu! Kevään ryhmäliikunta-aikataulu starttaa 4. Liikuntakeskus Fressi Tikkurilan tiloissa on kaikki, mitä tarvitset korkealaatuiseen kuntosaliharjoitteluun. Tarjolla myös runsaasti ryhmäliikuntapalveluita. Suomen tuorein, täyden palvelun 2300mliikuntakeskus nyt auki Vantaan Myyrmäessä! Veloitukseton Fressi Alku on tehostartti uuteen, terveempään elämään. Fresh Fitness -kuntosali Myyrmäki, Vantaa tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut erittäin edullisesti. Fressi Myyrmäki on avara ja huippumoderni keskus, jossa on miellyttävä. Fressi Myyrmäki Vantaalla etsii vahvistusta myyntitiimiinsä! Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju.

  1. Hampaan poisto sairasloma palkka
  2. Vuodesohva
  3. Elisa laajakaista

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap