Abb Taajuusmuuttaja Hinta

Wednesday, 25-Aug-21 00:10:59 UTC

ACS310:n suunnittelussa onkin otettu huomioon kyseisten sovellusten tarpeet sisällyttämällä taajuusmuuttajaan PID-säätimet ja PFC-ohjelmiston (Pump and Fan Control). Nämä ominaisuudet yhdessä valmiiden sovellusmakrojen, helppokäyttöisen käyttöliittymän ja useiden käyttöä helpottavien assistanttien kanssa tekevät ACS310:stä yksinkertaisen parametroida ja ottaa käyttöön. ACS355-taajuusmuuttaja koneenrakentajille ABB general machinery drive -taajuusmuuttajat täyttävät laitevalmistajien vaatimukset, sillä ne sopivat moniin sovelluksiin, joissa vaaditaan erinomaista toistettavuutta. ACS355- taajuusmuuttajassa on edistyksellisiä lisäominaisuuksia verrattuna ACS350-taajuusmuuttajaan. Näitä ovat mm. Turvatulo STO (Safe Torque Off) vakiona, DC-liityntä ryhmäkäyttöjä varten sekä 24V apujännitesyöttö (optio). ACS380-taajuusmuuttaja laiterakennukseen ACS380 -taajuusmuuttaja sisältää kattavan valikoiman valmiiksi asennettuja erilaisia rajapintoja, jotka mahdollistavat taajuusmuuttajan saumattoman yhdistämisen käyttölaitteisiin, sekä automaatiojärjestelmiin.

ABB TAAJUUSMUUTTAJAT - TAAJUUSMUUTTAJAT JA PEHMOKÄYNN - TEOLLISUUSTUOTTEET - Tuoteluettelo

Taajuusmuuttajan tehoalue ulottuu 250kW asti ja se toimii seuraajana menestyksekkäälle ACH550 taajuusmuuttajalle. Kompakti ACH580 säästää asennustilaa ja tarjoaa käyttäjälleen helppoa asennettavuutta, ensiluokkaista käytettävyyttä ja monipuolista integroitavuutta eri automaatiojärjestelmiin. Kuten edeltäjänsä, ACH580:sestä löytyy paljon toiminnallisuuksia helpottamaan käyttöä taloautomaation sovelluksissa, mukaan lukien reaaliaikakello kello-ohjaukseen ja PID säätimet. ACS850-taajuusmuuttajamodulit prosessiteollisuuteen ACS850-moduulit sisältävät kaiken, mitä tarvitaan täydelliseen taajuusmuuttajaan. Niissä on laaja valikoima sisäänrakennettuja lisävarusteita, kuten erilaisia I/O-ja tiedonsiirtoliitäntöjä. Näiden lisäksi saatavissa on laaja valikoima ulkoisia lisävarusteita. Moduulit on suunniteltu kaappiasennusta varten, joten ne voidaan asentaa vierekkäin. ACS880-taajuusmuuttajat teollisuuteen korvaamaan ACS800-sarjan. ACS880 single drives -taajuusmuuttajat ovat yksittäisiä täydellisiä taajuusmuuttajia.

ACS380 -taajuusmuuttaja on varustettu käyttäjäystävällisellä ohjauspaneelilla. Lisäksi taajuusmuuttajaan voidaan asentaa lisävarusteena irrallinen ohjauspaneeli, joka voidaan asentaa esimerkiksi kojeiston oveen. Taajuusmuuttaja tukee adaptiivista ohjelmointia, jonka avulla voidaan helposti ratkaista yksinkertaisemmat ohjelmointitarpeet. ACS380 -taajuusmuuttajan vakio-ominaisuuksiin kuuluu moottorinohjaus, joka tarjoaa ratkaisun laajaan valikoimaan erilaisia sovelluksia. ACS480-taajuusmuuttaja yleiskäyttöön, korvaamaan ACS355-sarja ACS480 on osa ABB:n täysin yhteensopivien taajuusmuuttajien tuoteperhettä ja tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja vakio-ominaisuuksia kompaktissa paketissa. ACS580-taajuusmuuttajan "pikkuveli" ACS480 tarjoaa käyttäjilleen korkeaa luotettavuutta ja helppoa käytettävyyttä. ACS480-taajuusmuuttajiin sisäänrakennetut olennaisimmat ominaisuudet vähentävät käyttöönottoon ja asennukseen kuluvaa aikaa. Kiinteä paneeli monilla kielivalinnoilla on ACS480:n vakiovaruste.

Abb taajuusmuuttaja hinta system

ABB taajuusmuuttajat Meiltä laadukkaat ABB taajuusmuuttajat monipuolisesta valikoimastamme. ABB on nopeussäädettyjen käyttöjen ykköstoimittaja maailmassa. Tuotealue on laajin verrattuna mihin tahansa muuhun valmistajaan. ABB-käytöt edustavat luotettavuutta, helppokäyttöisyyttä, joustavuutta ja älykkyyttä – koko käytön elinkaaren ajan. AC-käytöillä säädetään oikosulkumoottoreiden nopeutta ja momenttia. ABB on johtava moottoreiden ja taajuusmuuttajien valmistaja. Vaihtovirtakäyttötekniikka laajentaa moottorin kierroslukualuetta nollasta reilusti yli nimellisnopeuden ja parantaa siten prosessin tuottavuutta. Kun pieni kapasiteetti riittää, käyttö laskee koneen nopeutta ja säästää energiaa. Varastostamme löytyy paljon laitteita heti toimitukseen! Tehot välillä 0, 37…110kW ja jännitteillä 400V, 500V ja 690V. Lisäksi kaikki yleisimmät lisäoptiot. Myös IP55 ACH580-sarjaa varastossamme! ACS310-taajuusmuuttaja pumppu- ja puhallinsovelluksiin ACS310 on tarkoitettu erityisesti pumppu- ja puhallinkäyttöön.

Hisseihin tarkoitetut taajuusmuuttajamme sisältävät mukautettavia, sisäisiä hissien ohjaustoimintoja ja turvallisuusominaisuuksia, joiden avulla hissit liikkuvat tasaisesti ja täsmällisesti. Nopeusprofiilia ja kiihtyvyyttä on helppo säätää. Tasaisuus. Hiljaisuus. Turvallisuus. Täsmällisyys. Kaikella on merkitystä, kun tavoitellaan mahdollisimman laadukkaita hissimatkoja. Sisäinen nopeusprofiili sisältää laajan valikoiman kiihdytys-, jarrutus- ja nykäysten vaimennusasetuksia, joiden avulla hissimatkat voi saada täydellisen tasaisiksi. Älykäs evakuointitila. Virtakatkon aikana taajuusmuuttaja siirtää korin lähimmälle turvalliselle tasolle, josta matkustajat voivat poistua hissistä (tämä edellyttää itsenäistä virtalähdettä, kuten tasavirta-akkua tai UPS-laitetta.

Asiakaspalvelu SLO asiakaspalvelu Ma-pe 7-17 Puh: 010 283 2222 SLO Hätäpalvelu Ma-pe 17-7, la-su 24/7 Puh: 010 283 3333 * * 8, 35 snt / Puhelu + 8, 35 snt/min GSM-liittymästä 8, 35 snt / Puhelu + 17, 17 snt/min. Lähetä palautetta

Abb taajuusmuuttaja hinta r

ACH550-taajuusmuuttaja talotekniikkakäyttöön ABB:n ACH550-taajuusmuuttaja on ensimmäinen talotekniikan sovelluksille suunniteltu taajuusmuuttaja. ACH550-taajuusmuuttajissa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jota on yhtä vaivaton käyttää kuin matkapuhelinta. ACH550-taajuusmuuttajissa on vakiona valmiita sovellusmakroja, joiden avulla halutun makron valinta käy muutamassa sekunnissa. Sovellusmakroista on merkittävää hyötyä tulo- ja poistoilmapuhaltimien, huippuimureiden, paineenkorotuspumppujen, lauhduttimien sekä monien muiden toimilaitteiden ohjauksessa. Mukautuvalla DC-kuristimella varustettu ACH550 täyttää 1. 2. 2008 voimaan tulleen harmonisstandardin IEC/EN 61000-3-12 vaatimukset vakiona ilman ulkoisia suotimia. Standardi säätelee julkiseen jakeluverkkoon asennettavien sähkölaitteiden synnyttämien harmonisten yliaaltojen määrää Valmistus lopetettu, korvataan ACH580-sarjalla. ACH580-taajuusmuuttaja vaivatonta energiatehokkuutta kiinteistöautomaatioon Juuri kiinteistöautomaation tarpeisiin suunniteltu ACH580 taajuusmuuttaja luo uuden tason energiatehokkaalle ohjaukselle.

  • Abb taajuusmuuttaja hinta 100
  • Abb taajuusmuuttaja hinta pad
  • Avoimet työpaikat soini
  • Jenkki purukumi keräily
  • Sydämeeni joulun teet antti tuisku
  • Abb taajuusmuuttaja hinnasto
  • Ford huolto oulu wisconsin
  • Käytetty
  • Abb taajuusmuuttaja hints and tips
  • Kapalevy hinta
  • Abb taajuusmuuttaja hinta 3

Edistä liiketoimintasi tehokkuutta ja tuottavuutta Liiketoiminta perustuu tehokkuuteen ja suorituskykyyn, ja kaikella on merkitystä, kun kilpailukykyä halutaan parantaa. Taajuusmuuttajamme on suunniteltu tätä silmällä pitäen: ne edistävät tuottavuutta ja tehokkuutta. Ne tarjoavat joustavuutta, minkä ansiosta voit optimoida prosesseja ja ohjaustoimintoja. Lisäksi taajuusmuuttajamme ovat luotettavia, mikä merkitsee vähemmän käyttökatkoksia. Saat myös ensiluokkaista palvelua ja asiantuntija-apua kaikkialla maailmassa.

ACS480-taajuusmuuttaja korvaa ACS355-sarjan. ACS550-taajuusmuuttaja teollisuuskäyttöön ABB standard drive -taajuusmuuttajia voidaan käyttää monilla eri teollisuudenaloilla. Tyypillisiä sovelluksia ovat pumppu-, puhallin- ja vakiomomenttikäytöt, kuten kuljettimet. ACS550-sarjan taajuusmuuttaja on suositeltava valinta, mikäli vaatimuksina ovat helppo asennettavuus ja käynnistys sekä vaivaton käyttö, eikä sovelluksessa tarvita räätälöintiä tai erikoisosaamista. Valmistus lopetettu, korvataan ACS580-sarjalla. ACS580- taajuusmuuttaja teollisuuskäyttöön, korvaamaan ACS550-sarja Uuden sukupolven seinälle asennettava taajuusmuuttaja yksinkertaistaa prosesseja ja moottorin ohjausta vaivattoman tehokkaasti. Taajuusmuuttaja on helposti asennettava ja uuden käyttöliittymän ansiosta taajuusmuuttajan käyttö on nopea oppia ja käyttöönotto tehokasta. Lisäksi kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat sisäänrakennettuja vakio-ominaisuuksia tehden taajuusmuuttajan valinnan helpoksi ja tehden lisälaitteet tarpeettomiksi, vähentäen näin tarvetta hallita ulkoisia komponentteja, ylimääräistä kaapelointia ja kotelointia.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap