Cd Tallennus Tietokoneelle

Wednesday, 25-Aug-21 17:29:19 UTC
  1. VHS-nauhan tallennus tietokoneelle | Nettiliike.com
  2. Keskustelu - Miten voi tallentaa tietokoneelle esim. Areenalta tulevaa ohjelmaa? | Aihe vapaa | Vauva
  3. Katoavat kotivideot talteen: Missä digitointi kannattaa tehdä? | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Järjestelmäasetukset riippuvat tallennettujen videoiden muodosta ja tuontiin käytettävästä muodosta. Jollet ole varma miten asetuksia muutetaan, katso käyttöohjeista. Videot tuodaan HD-laatuisina (teräväpiirto), kun tuot videot HDV-muodossa ja STD-laatuisina (normaali erotuskyky), kun tuot videot DV-muodossa. Katso oheisesta taulukosta: Aseta tallennuksen sisältävä kasetti videokameraan Avaa PlayMemories Home -ohjelmisto tietokoneella Kytke videokamera tietokoneeseen liittämällä videokameran HDV/DV-liitin tai DV-liitin tietokoneen soveliaalla kaapelilla. Jotta videokameraa vahingoittavat staattiset purkaukset vältetään, liitä kaapeli ensin tietokoneeseen. (Huomaa: tunnetaan myös nimellä Firewire tai IEEE 1394. Jos tietokoneessa ei ole mitään näistä tuloista, sovittimia ja lisäosakortteja on yleisesti saatavilla) Aloita tuonti. Import from Tape [Tuo nauhalta] -ikkunan tulisi näkyä tietokoneen näytössä. Automaattinen tuonti: Varmista, että Import from the beginning of the tape [Tuo nauhan alusta alkaen] -valintapainike on valittuna ja napsauta sitten Import [Tuo].

VHS-nauhan tallennus tietokoneelle | Nettiliike.com

Oma lukunsa ovat erilaiset kopiosuojaukset, joiden vuoksi tietokoneiden asemat ovat vaikeuksissa audio CD-levyjä ripatessa, vaikka levy itsessään näyttääkin virheettömältä. Itse olen pystynyt kuitenkin rippaamaan joka ainoan kopiosuojatunkin levyn täydellisesti ilman virheitä Exact Audio Copyllä (vähintäänkin muutaman yrityksen ja rippausasetusten säätöjen jälkeen). Enpä ole onneksi törmännyt enää viime vuosina julkaistuissa levyissä kopiosuojauksiin. Kannattaa myös huomioida, että käytetty lukunopeus vaikuttaa osaltaan mahdollisiin lukuvirheisiin ja on asemasta/softasta kiinni miten lukuvirheisiin reagoidaan. Huonolaatuinen ja/tai vanha ja kulunut lukeva asema lisää yleensä osaltaan riskiä lukuvirheille. Jos rippaukseen käytetyn aseman laadusta ei ole tarkkaa tietoa, on aina turvallisempaa käyttää rippaukseen ohjelmaa, joka osaa toimia järkevästi lukuvirheisiin törmätessään sekä tarkistaa lopputuloksen ulkoisesta tietokannasta. Viimeksi muokattu: 27. 2014 Juurikin noin. Kun on olemassa useampiakin softia, joilla rippauksen tulos voidaan varmistaa täysin virheettömäksi, niin on vain ja ainoastaan järkevää tehdä rippaus kunnolla yhdellä kertaa.

Et voi myöskään tietää korjattiinko mahdolliset virheet siten, ettet kykene kuulemaan virheitä. On todella typerää, että kommentoit aihetta, josta tietämyksesi on pahasti puutteellinen. Vaikuttaa siltä, että kuvittelet virheellisesti, että audio CD:n virheiden käsittely/korjaus toimii samalla tavalla kuin data CD:ssä. Sinun kannattaisi tutustua Red Book -standardiin ja audio CD:n rakenteeseen vaikkapa seuraavan artikkelin avulla: Kuvitteletko kenties omahyväisesti, että maailmalla on aivan turhaan kehitelty monia softia, jotka nimenomaan keskittyvät siihen, että lopputulokseksi saadaan bitilleen täydellinen rippaus alkuperäisestä CD:stä? Jos et usko, että rippausvirheitä voi tapahtua, niin kaivappa jostain naarmuilla oleva audio CD ja rippaa levy Media Playerillä waveiksi kahta eri asemaa käyttäen (virheiden laadusta riippuen todennäköisesti samankin aseman käyttö riittää). Vertaa sen jälkeen tulokseksi tulleita waveja niin saatat yllättyä... Lue läpi seuraava artikkeli ja sivistä itseäsi, niin ymmärrät jatkossa edes hiukan enemmän audio CD:n lukuun liittyvistä ongelmista: Digital Audio Extraction FAQ (unofficial) Seuraava ote artikkelista valaisee mitä lukevat asemat voivat tehdä törmätessään virheisiin: Pahimmassa tapauksessa huonot lukevat asemat vain "arpovat" korjaukset lukuvirheiden tilalle, eivätkä raportoi lukuvirheistä eteenpäin.

Voit asentaa ohjelmiston kannettavaan tietokoneeseen USB-muistitikulta seuraavasti. Aseta ohjelmiston asennuslevy CD-/DVD-asemaan. Jos Automaattinen toisto -ikkuna avautuu, valitse Avaa kansio ja tarkastele tiedostoja. Jos Automaattinen toisto -ikkuna ei avaudu, toimi seuraavasti: Kirjoita hakusanaksi Resurssienhallinta ja valitse Resurssienhallinta valikosta. Kaksoisnapsauta Tietokone-ikkunassa olevassa Laitteet, joissa on siirrettävä tallennusväline -kohdassa CD-/DVD-asemaa. Valitse kaikki tiedostot ja kansiot, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kopioi. huomautus: Jos näyttöön avautuu ikkuna, jossa kerrotaan, että piilotettuja tiedostoja ja kansioista on olemassa ja kysytään haluatko sisällyttää ne valintaan, valitse OK. Aseta USB-muistitikku CD-/DVD-aseman sisältävän tietokoneen USB-porttiin. Kirjoita hakusanaksi Resurssienhallinta ja valitse hakutuloksista Resurssienhallinta. Luo USB-muistitikkuun uusi kansio napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ikkunan tyhjää kohtaa ja valitsemalla Uusi ja sitten Kansio.

Keskustelu - Miten voi tallentaa tietokoneelle esim. Areenalta tulevaa ohjelmaa? | Aihe vapaa | Vauva

Levyjen ja asemien kanssa ei ole pakko temppuilla, vaikka cd-levyn tiedostot olisivat tarpeen. Sisällön voi siirtää koneeseen niin, että siihen pääsee heti käsiksi. Siirrä cd-levyjen sisältö tietokoneen kiintolevylle, niin voit viedä fyysiset levyt varastoon. Hyllytilaa vapautuu hurjasti ja samalla saa ylimääräisen varmuuskopion, mutta levyjen sisältöön pääsee myös käsiksi entistä nopeammin. Alcohol 52% -ohjelma kopioi cd-levyn sisällön hetkessä kiintolevylle, ja siihen pääsee käsiksi Resurssienhallinnalla ilman cd-aseman avaamista. Kopiota voi käyttää myös minikannettavassa tai taulutietokoneessa, josta puuttuu optinen asema. Seuraavilla sivuilla kerrotaan, kuinka Alcohol 52% -ohjelmalla saa tehtyä cd-levyn sisällöstä levykuvan tietokoneen kiintolevylle. Samalla kerrotaan lyhyesti, kuinka levykuvan saa avattuaeli mountattua tietokoneelle ja miten levykuvia käytetään Resurssienhallinnalla. Lopuksi perehdytään virtuaalisiin asemiin ja kopioidaan levykuva koneeseen, jossa ei ole optista asemaa.

25. 2013 klo 16:33 Kiitos linkistä. :) VLC player minulla onkin, käytän sitä kaikkien koneella olevien videoiden katsomiseen. Areenan lähetyksissä pätee sama kuin kaikkiin muihinkin asioihin -kotikäyttöön saa todellakin tallentaa, kunhan tallennat laillisesta lähteestä. Kunhan et jakele muille, sen kuin tallennat vaikka koko Areenan sisällön. Toi yle-dl toimii hyvin. 25. 2013 klo 19:47 Mietipä syytä sille, että YLE ei suoraan tarjoa "Tallenna tiedosto kovalevylle" - nappulaa videoissaan. Hekin ovat muutelleet formaattiaan siten, että yle - downloaderia on jouduttu useasti päivittämään vastaamaan uusimpia muutoksia. Tarkoituksellisesti tekevät kopioinnin vaikeaksi. 25. 2013 klo 22:04 Syy on tietenkin se, että YLE ei tykkää tallentelijoista. Silti omaan käyttöön tallentaminen on laillista. Semmoisia ne päättäjien aivoitukset ovat. Tupakkaakin valtio haluaa ehdottomasti myydä, koska saa verotuloja. Mutta hemmetin hankalaksi röökiaskin osto on kaupan kassalla tehty. Sivut

Tiedostoja ja kansioita siirretään ja kopioidaan Resurssienhallinnassa eli Windowsin kansionäkymässä. Kopioi tai leikkaa ja sitten liitä Aloittelijalle helpompi tapa siirtää tai kopioida tiedostoja tai kansioita on tämä: Paina vasemmalla napilla tiedostoa tai kansiota. Valitaan ylävalikosta Leikkaa tai Kopioi. Mene Resurssienhallinnassa siihen kansioon, jonne haluat siirtää tiedoston tai kansion. Klikkaa ylävalikosta Liitä. Leikkaamisen ja kopioimisen ero on siinä, jääkö myös alkuperäinen tiedosto olemaan sen jälkeen, kun se on liitetty toiseen paikkaan. Voit tehdä leikkaamisen tai kopioimisen myös painamalla tiedostoa oikealla hiirennapilla ja valitsemalla valikosta. Liittämisen voit tehdä myös painamalla kansiossa tyhjää kohtaa oikealla hiirennapilla ja valitsemalla Liitä. Monen tiedoston valitseminen (korvaa yllä kohdan 1) On useita tapoja valita monta tiedostoa, joille voidaan sitten kaikille tehdä sama operaatio (poistaminen, siirtäminen tai kopioiminen). Ctrl A valitsee kaikki kansiossa olevat kohteet.

  1. Jätkäsaaren azorit hits and misses
  2. Harvinaiset 2 euron kolikot arvo
  3. PULMA-TEEVEE SELVITTÄÄ: Näin saa vanhat C-kasetit kopioitua CD-levylle | yle.fi
  4. DVD-levyn kopiointi - Apua aloittelijalle - Suomi24 Keskustelut
  5. Raskaus ja migreeni | Mutkatonta perheblogi
  6. Vinyylit CD:lle | MuroBBS
  7. Vanhat c-kasetit levylle | Keskustelu | Anna
  8. Kopola Kuhmoinen - Kuhmoinen, 芬兰
  9. CD-levyt koneelle | MuroBBS

Katoavat kotivideot talteen: Missä digitointi kannattaa tehdä? | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Napsauta Käynnistä Napsauta Ohjauspaneeli Napsauta Laitehallinta (Huomaa: jollet näe luettelossa Laitehallintaa, napsauta View By: [Näytä:] Category [Luokka] ohjauspaneeli-ikkunan oikeassa reunassa. Napsauta sitten Large Icons [Suuret kuvakkeet]. Näkyvissä pitäisi nyt olla Ohjauspaneelin kohteiden luettelo. Napsauta Laitehallinta. Etsi Laitehallinnan luettelosta Bus Host Controllers [IEEE 1394 -väylän isäntäohjaimet] ja kaksoisnapsauta sitä. Näkyviin pitäisi tulla teksti 1394 OHCI Compliant Host Controller tai vastaava. Jos sen jälkeen on sana (Legacy), asetukset ovat jo oikeat. Poistu ja siirry vaiheeseen 4 vaihtoehdossa 2: Windows Liven valokuvavalikoima Kaksoisnapsauta seuraavaksi 1394 OHCI Compliant Host Controller. Esiin tulee ikkuna, jossa lukee 1394 OHCI Compliant Host Controller Properties Napsauta Driver [Ajuri] -välilehteä ja napsauta sitten Update Driver [Päivitä ajuri] Valitse Browse my computer for driver software [Etsi tietokoneesta ajuriohjelmisto] ja valitse sitten Let me pick from a list of device drivers on my computer [Anna valita tietokoneen laiteajureiden luettelosta].

Nauhoita mitä tahansa ääntä verkossa vain napin painalluksella Nauhoita korkealaatuista ääntä tietokoneen äänikortilta ja mikrofonista Käyttöopas Käyttääkseen tätä sovellusta ja varmistaaksen sen sujuvan toiminnan selaimellaan, täytyy ensikäyttäjien asentaa ohjelmankäynnistyspalkki. Tämän jälkeen audiotallentimen käyttö on vain yhden klikkauksen päässä. Vaihe 1 Klikkaa "Aloita nauhoitus" ja valitse sitten audion lähde. Vaihe 2 Hallinnoi äänitystä klikkaamalla "Aloita", "Lopeta" ja "Tauko" nappuloita. Vaihe 3 Paina "Näytä hakemistossa" nappia paikantaaksesi nauhoitetun tiedoston ulostuloluettelosta. Yksi painallus nauhoittaksesi mitä tahansa haluamaasi ääntä Tarvitsematta asentaa liitännäisiä tai tilata mitään palvelua, sallii Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin sinun nauhoittaa audiota suoraan Windows tai Mac tietokoneelta. Sovellus on helppo käyttää ja antaa sinun nauhoittaa mitä tahansa ääntä, jonka voit kuunnella alkuperäislaatuisena. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauhoittaa ääntä useista eri audiosisääntuloista - System Sound, mikrofoni, tai molemmat.

Tämä asiakirja koskee HP:n tietokoneita, joissa on tallentava levyasema ja Windows 10- tai 8 -käyttöjärjestelmä. Jos tietokoneessa on CD-RW-, DVD-RW- tai DVD+RW-asema, voit tallentaa sen avulla datalevylle tiedostoja, kuten tärkeiden asiakirjojen varmuuskopioita tai mp3-musiikkitiedostoja. huomautus: Yritystietokoneissa voi olla rajoituksia, jotka sallivat optisen aseman käytön yksinomaan lukemiseen. Voit tarkistaa tämän yrityksesi IT-osastolta tai paikallisesta IT-palvelusta. Tiedostojen tallentaminen tietokoneeseen Tallenna tiedostoja levylle seuraavasti. Voit luoda perinteisen musiikkia sisältävän CD-levyn (CD Audio) Microsoftin Windows Media Playerilla tai muulla ohjelmistolla. MP3-tiedostoja sisältävä levy ei ole sama asia kuin CD Audio -levy, eikä sitä voi toistaa vanhoissa digitaalisoittimissa, jotka eivät tunnista MP3-ääntä. Etsi ja avaa Windowsissa Resurssienhallinta. Valitse Tämä PC. Napsauta levyaseman nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista levy. Poista asemassa mahdollisesti olevat levyt tässä vaiheessa.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap