Anna Kaisa Ikonen

Tuesday, 24-Aug-21 07:34:38 UTC
  1. Ikonen
  2. Ex-pormestari Anna-Kaisa Ikonen työelämäprofessoriksi Tampereen yliopistoon - Kuntalehti
  3. Tampereen Kokoomus ry
  4. Anna-Kaisa Ikonen: Kotitalousvähennyksen heikennys ristiriidassa hallituksen tavoitteiden kanssa – kokoomus.fi

Kokoo­mus on tiis­taina julkis­te­tussa vaih­toeh­to­bud­je­tis­saan esit­tä­nyt koti­ta­lous­vä­hen­nyk­sen leik­kauk­sen peru­mista ja sen lisäksi koro­tusta koti­ta­lous­vä­hen­nyk­seen yli 75-vuotiaille. Nykyi­sen halli­tus­oh­jel­man mukaan halli­tus pienen­tää koti­ta­lous­vä­hen­nystä niin, että vuotui­nen maksi­mi­vä­hen­nys laskee 2 400 eurosta 2 250 euroon. Työkor­vaus laskee 50 prosen­tista 40 prosent­tiin ja palk­ka­kor­vaus 20 prosen­tista 15 prosent­tiin. Kokoo­muk­sen edus­kun­ta­ryh­män vara­pu­heen­joh­taja Anna-Kaisa Ikonen pitää halli­tuk­sen aiko­muk­sia lyhyt­nä­köi­sinä. "Halli­tuk­sen kohden­tama leik­kaus koti­ta­lous­vä­hen­nyk­seen on leik­kaus erityi­sesti lapsi­per­heiltä ja ikään­ty­neiltä ihmi­siltä. Koti­ta­lous­vä­hen­nyk­sen leik­kaus nostaa remontti- ja koti­pal­ve­lui­den hintaa sekä laskee palve­lui­den kysyn­tää. Tämä on omiaan kasvat­ta­maan riskiä harmaan talou­den lisään­ty­mi­seen sekä vähen­tä­mään palve­lua­lo­jen työl­li­syyttä. Kokoo­muk­sella on halli­tuk­sen toimiin nähden täysin toisen­lai­nen päämäärä, me haluamme vähen­tää harmaata taloutta, edis­tää työl­li­syyttä sekä puolus­taa lapsi­per­hei­den ja ikään­ty­nei­den arjen suju­vuutta", Ikonen sanoo.

Ikonen

  1. Väyrynen: Sauli Niinistön on vastattava sanoistaan ja teoistaan - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti
  2. Anna-Kaisa Ikonen liikuttui: "Itku meinasi tulla, kun näin tämän tuloksen"
  3. Alppiruusujen kumppanuuskasvit - Tahvoset
  4. Siisti piha säkki
  5. Soudal fix all k rauta
  6. Jaajo linnonmaa pituus
  7. Webaston käyttöaika pakkasella
  8. Päällispaketti edullisesti netistä - Trademax
  9. Ystävä
  10. Pormestari Lauri Lyly [Tampereen kaupunki - Tampereen kaupunki - Organisaatio]
  11. Vaalimaan rajakamerat | Bensaralli
  12. Johtamisen ja talouden tiedekunta | Tampereen korkeakouluyhteisö

Ex-pormestari Anna-Kaisa Ikonen työelämäprofessoriksi Tampereen yliopistoon - Kuntalehti

Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun Tampereen kaupunginjohtajana toimii päätoiminen luottamushenkilö eli pormestari. Tampere on ensimmäinen suomalainen kunta, jonka johtoon on valittu pormestari. Lauri Lyly (sd) valittiin Tampereen kaupungin pormestariksi kaudelle 2017 - 2021 kaupunginvaltuuston kokouksessa 12. 6. 2017. Hänen edeltäjänsä oli pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok) vuosina 2013 - 2017. Pormestari toimii kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja johtaa asioiden käsittelyä kaupunginhallituksen kokouksissa. Hän määrittelee kaupunginhallitukselle esiteltävien asioiden valmistelun suuntaviivat sekä johtaa kaupunginhallituksen alaisena kaupungin toimintaa, hallintoa ja taloudenhoitoa. Tehtävät on määritelty hallintosäännössä. Hallintosäännössä todetaan pormestarin valintatavasta seuraavaa: "Valtuusto valitsee varsinaisista valtuutetuista pormestarin toimikaudekseen. " Pormestarin toimikausi on sama neljä vuotta kuin valtuuston. Pormestari voidaan valita uudelleen, eikä toimikausien määrää ole rajoitettu.

Tampereen Kokoomus ry

Vahvista uutiskirjeen tilaus vielä sähköpostiisi saapuneesta viestistä. Olet jo tilannut! Näyttää siltä että olet jo tilaaja, joten emme lisänneet sähköpostiosoitteesi toiseen kertaan ettei sinulle tule turhia sähköpostikopioita. Tilaus epäonnistui! Oho, järjestelmässä tapahtui näköjään virhe, emmekä saaneet lisättyä osoitteesi tilaajalistaan. Kokeile vaikka uudestaan ja jos ei auta niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme tarkistaa missä vika.

Anna-Kaisa Ikonen: Kotitalousvähennyksen heikennys ristiriidassa hallituksen tavoitteiden kanssa – kokoomus.fi

– Tartun innolla uuteen tehtävään. On hienoa päästä luomaan uutta työelämäprofessuuria ja tuomaan omat johtamiskokemukseni, osaamiseni ja verkostoni yliopistoyhteisön käyttöön, Ikonen sanoo. Ikonen toimii myös muun muassa Kevan hallituksen puheenjohtajana, Pirkanmaan maakuntahallituksen varapuheenjohtajana ja kolmen ministeriön lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelman selvityshenkilönä. Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu kokeilee työelämäprofessuuria pilottiluonteisesti. Tehtävä on kaksivuotinen. – Johtamiskorkeakoulun professorit ja tutkijat katsovat johtamisen ilmiöitä omasta tutkijan näkökulmastaan, mutta käytännön toimija näkee asiat hieman eri tavalla. Tämä täydentävä osaaminen ja ymmärrys on arvokasta sekä koulutuksessa että tutkimuksessa, dekaani Lönnqvist toteaa.

Murran heti mahdollisuudet väärinymmärryksiin. Pidän tärkeänä, että jokainen nuori saavuttaa vähintään toisen asteen tutkinnon ja että vanhusten hoivan laatua saadaan parannettua. Toivon myös, että ikiliikkujaksi muuttunut sote-uudistus viimein saataisiin maaliin. Jaan siis tavoitteet, mutta kritiikkiini kohdistuu keinoihin. Oppivelvollisuusiän mekaaninen nosto ei takaa nuorille toisen asteen koulutusta; vaarana on, että se merkitsee pikemminkin leikkausta opetuksesta. On puututtava nuorten syrjäytymisen juurisyihin. Joka vuosi peruskoulusta valmistuu 6000 nuorta ilman riittävää lukutaitoa ja eväitä toisella asteella pärjäämiseen. Laadukas varhaiskasvatus, perusopetuksen vahvistaminen, varhainen tuki sekä ohjaus niin sanotuissa nivelvaiheissa edistävät toisen asteen tutkinnon saavuttamista paremmin kuin oppivelvollisuusiän nosto. Siksi resurssit on kohdennettava mieluummin niiden vahvistamiseen. Vastaavasti mitoituksen mekaaninen kirjaaminen lakiin ei riitä korjaamaan niitä epäkohtia, joita vanhustenhoidossa on ilmennyt.

3. 2020 kovatasoinen keilakisa. Tampereen kokoomuksen joukkue (työnimi "Käpyt") haastoi Tampereen kokoomusopiskelijat ja Pirkanmaan kokoomusnuoret leikkimieliseen otteluun. Niinhän siinä kävi, että nuoret voittivat niukasti ja ansaitusti. Kaikille jäi hyvä mieli mukavasta liikuntatunnista. Sanotaan "in vino veritas". Ilta sujui leppoisasti.

hannu ikonen jewelry

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap