Pälkäneen Terveysasema Pälkäne — Pälkäneen Terveysasema, Terveyskeskus, Pirkanmaa&Nbsp;&Nbsp;|&Nbsp;&Nbsp;Esairaala

Thursday, 26-Aug-21 04:14:06 UTC
  1. Terveydenhoitaja, Korson terveysasema tai Koivukylän terveysasema, 2 paikkaa, Vantaan kaupunki
  2. Pälkäneen vajoavasta rivitalosta käräjöidään syksyllä - sovittelu ei tuonut tulosta | Yle Uutiset | yle.fi
  3. Pälkäneen lukio
  4. Pälkäneen terveysasema - Sydän-Hämeen Lehti

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa evästeistä OK

Terveydenhoitaja, Korson terveysasema tai Koivukylän terveysasema, 2 paikkaa, Vantaan kaupunki

  1. Otto bock suomi inc
  2. Läntinen terveysasema - Salo.fi
  3. S market torpparinmäki
  4. Milloin pahoinvointi alkaa raskauden aikana
  5. Terveysasema
  6. Pälkäneen terveysasema, terveyskeskus, Pirkanmaa  |  eSairaala
  7. Henkinen ikä testi
  8. Antiikkiliike tampere hämeenpuisto lyrics
  9. Itä - Sisäministeriö

Mäntymäen terveysaseman 1. toimintayksikkö huolehtii entisten terveysasemien Mäntymäki 1 ja 3 palveluista. Terveysasemalle voit ottaa yhteyttä joko sähköisesti tai puhelimitse. Täyttämällä sähköisen oirearvion saat omahoito-ohjeen tai sinut ohjataan lähettämään vastauksesi ammattilaiselle:. Ajanvaraus eTerveyspalveluissa: Hoitajat antavat puhelimessa neuvoja ja varaavat tarvittaessa ajan vastaanotolle. Siirrymme yhteiseen puhelinnumeroon: 2. maaliskuuta 2020 alkaen uusi numeromme on (02) 266 1130. Mäntymäen terveysaseman asiakkaille ajanvarauksella lasten korvavastaanotto ma - pe klo 8. 00 - 9. 00. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys: Vastuuhenkilö: Osastonhoitaja Petra Ylönen, vastaava lääkäri Ritva Latva-Rasku Puhelin: Turun kaupungin puhelinvaihde (02) 330 000 Ajanvarauspuhelinnumero (02) 266 1130 Erityisaukioloajat Ajanvaraus ja neuvonta puhelimitse Palvelut Ajanvaraus Turkulaisille ja Turun terveyskeskuksen valinneille Puhelin (02) 266 1130 Vastuuorganisaatio: Turun kaupungin hyvinvointitoimiala Aukioloajat Ma 07:30 - 14:00 Ti - Pe 08:00 - 14:00 Terveysasemat Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Pälkäneen vajoavasta rivitalosta käräjöidään syksyllä - sovittelu ei tuonut tulosta | Yle Uutiset | yle.fi

Pälkäneen terveysasema sijaitsee kunnassa Pälkäne, alueella Onkkaala. Se on perustettu 6. 10. 2004. Se on kunta, jonka toimiala on terveyskeskus. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

Pälkäneen lukio

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut Korson terveysasema/Koivukylän terveysasema Naalipolku 6, 01450 Vantaa/ Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25. 3. 2020 tai sopimuksen mukaan - 05. 02. 2021 Korso ja 8. 4. 2020 tai sopimuksen mukaan - 19. 2. 2021 Haemme kahta terveydenhoitajaa sijaisuuteen Korson terveysasemalle ajalle 25. 2020-5. 2021 ja Koivukylän terveysasemalle ajalle 8. 2020-19. 2021. Pyrimme jatkamaan sijaisuuksia tarpeen mukaan. Korson ja Koivukylän terveysasemat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Vantaalla. Molemmat terveysasemat palvelevat noin 30 000 asukkaan väestöä. Terveysasemilla toimivat lääkäreiden ja hoitajien ajanvarausvastaanotot sekä päiväpoliklinikka, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneet potilaat. Vantaan terveysasemien toimintoja kehitetään aktiivisesti ja yhtenäisemmiksi koko Vantaalla. Käytössämme onkin jo uusi potilastietojärjestelmä Apotti, mikä osaltansa sujuvoittaa ammattilaisten työtä.

länsimäki terveysasema

Pälkäneen terveysasema - Sydän-Hämeen Lehti

Se tarkoittaa, että kolmas kiireetön lääkäriaika terveysasemalla on saatavilla 12 päivän päässä. – Minä olen odottanut sinua kauan, aloittaa laulaja Juha Tapio samaan aikaan kappalettaan radiossa. Tapio ei tiedä, mistä puhuu, sillä itse asiassa odotus on ollut viime…

Terveysasemien keskitetty puhelinpalvelu on otettu käyttöön 2019, jonka jälkeen terveysasemille on jääneet vain virkapuhelut. Keskitetyn puhelinpalvelun kehittäminen jatkuu ja työntekijöillä on mahdollisuus yksilölliseen työnkiertoon. Terveydenhoitajan työ terveysasemalla on pääosin ajanvarauksellista vastaanottoa. Tyypillisiä potilasryhmiä ovat diabeetikot, elintapaohjaukset, laajat muistitutkimukset, terveystarkastukset ja rokotukset. Kehitämme tällä hetkellä terveydenhoitajien työnkuvaa yhdessä heidän kanssaan ja työnkuva tulee mahdollisesti vielä muokkaantumaan. Arvostamme kokemusta ryhmätoiminnasta, jota kehitämme yhdessä Vantaan muiden terveysasemien kanssa. Toivomme sinulla olevan kokemusta aikuisterveysneuvonnasta tai muusta terveydenhoitajan työhön liittyvästä. Odotamme sinulta itsenäistä ja tavoitteellista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Merkitse hakemukseen kummalle terveysasemalle haet ensisijaisesti. Työsuhteen tietoja Kelpoisuusvaatimus: Terveydenhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus) Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Suoritettu lääkehoidon osaaminen verkossa-kurssi (LOVe) tai vaihtoehtoisesti LOVe tulee suorittaa hyväksytysti ennen koeajan päättymistä.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap