Myydään Vanha Kyläkoulu 2018 - Nummisten Vanha Kyläkoulu On Myyty | Paikalliset | Mäntsälän Uutiset

Thursday, 26-Aug-21 08:22:20 UTC

– Kaksin kun koetettiin tätä rakennusta Nestorin kanssa jakaa, yläkerta vaikeutti talon jakamista tasan. Kun Markus tuli mukaan, yläkerta meni hänelle ja jako onnistui tosi luontevasti, Turkit kertovat. Asuntojen lisäksi koulurakennuksessa on yhteiseen käyttöön jäävä kellari sekä kylmä ullakko, jonne on tarpeen tullen mahdollista rakentaa lisää. Myös muutamia vanhoja karttoja ja opetustauluja jäi kaupassa koulun uusille omistajille. KUVA: Lassi Puhtimäki Puhtaampaa lämmitystä? Talon katto sekä käyttövesi- ja lämmitysvesiputket on uusittu vuonna 2005 peruskorjauksen yhteydessä. – Talotekniikan puolesta ja muutenkin talo on hyvässä kunnossa. Toistaiseksi talossa on öljylämmitys, mutta koulunomistajat ovat harkinneet vaihtoa maalämpöön. Se onkin suurin yksittäinen investointi, joka koulurakennukseen on tehtävä. – Ei sekään niin paha ole sitten, kun sen kustannukset jakaa kolmelle. Youtube-videot apuna Kenelläkään kouluun muuttaneista ei ole aiempaa kokemusta talon remontoinnista. – Emme kuitenkaan ole rakentamassa mitään uutta.

Myydään vanha kyläkoulu 2018 2019

myydään vanha kyläkoulu 2018 results myydään vanha kyläkoulu 2018 tour

– Nestori asui täällä pari yötä jopa ilman lämmitystä, Claudia Turkki sanoo. Turkit asuivat omassa asunnossaan jonkin aikaa ilman keittiötä. Ruoanlaitto hoidettiin kannettavan keittolevyn ja yläkerrassa olevan uunin avulla. Tähän mennessä suurin urakka koulun muuttamisessa kodiksi ovatkin olleet keittiöt. Etenkin Turkin kaksilapsisessa perheessä se on helpottanut elämää. Keittiöiden lisäksi koulussa on tehty lähinnä pintaremonttia. – Suihkut ja vessat ovat seuraava iso homma, mikä meidän asuntoon pitää tehdä, Tuomas Turkki sanoo. Nestori Nurmen ja Tuuli Jurmun keittiö on kauttaaltaan valkoinen. Alkuperäiset hirsiseinät ovat yhä hyvässä kunnossa. Kuva: Lassi Puhtimäki 600 neliötä kolmeksi kodiksi Kokonaisuudessaan koulurakennuksessa on noin 600 neliömetriä asuinpinta-alaa, jos mukaan lasketaan kellari. Koulu on jaettu selkeärajaisesti kolmeksi eri asunnoksi: alakerrassa ovat Nurmen ja Tuuli Jurmun sekä Turkin perheen 200-neliöiset asunnot. Yläkerrassa on reilu 80-neliöinen asunto Kolulle.

Mökki tai huvila | Vanha kyläkoulu; alakoulu ja yläkoulu Hinta 95 000 € Koko 380 m² Vuosi - Unelmien kesä-/etätyöasunto maalaisidyllissä vanhalla kyläkoululla. Pihapiirissä kaksi erillistä koulurakennusta (250 m2 + 130 m2), joten sopii isommallekin porukalle tai vaikka kahdelle (lapsi)perheelle. Kolmostien tuntumassa, Tampereelta 125 km, lähin kaupunki Seinäjoki 50 km. Isommassa koulurakennuksessa, yläkoulussa, kaksi luokkaa+4H+K+wc. Alakoulussa luokka+2H+K+wc. Molemmat koulurakennukset talviasuttavia: uunilämmitys joka huoneessa, lisäksi sähköpattereita sekä ilmalämpöpumput. Erillinen saunarakennus. Alakoulurakennuksessa myös pieni lämminvesivaraaja, yläkouluun tulee toistaiseksi vain kylmä vesi. Vesi yhteiseltä lähteeltä oman pumppukopin kautta. Jätevesijärjestelmä nykyvaatimusten mukainen. Tontti 1, 5 ha. Metsää, jonka läpi virtaa puro. Avarassa pihapiirissä tilava ulkorakennus (keittola, vieraskamari, puuliiteri, navetta, ulkohuoneet), aitta, kellarit, sauna terasseineen, savusauna, huvimaja, tenniskenttä.

Nummisten vanha kyläkoulu on myyty | Paikalliset | Mäntsälän Uutiset

Yläkoulu Jalasjärven kyläkeskuksessa, jossa myös kauppoja. Lähin kauppa Juustoportilla noin viiden kilometrin päässä. Kolmostien pysäkille noin kaksi kilometriä. Onnibussin pysäkki Jalasjärven Nesteellä. Juustoportilla useita sähköauton pikalatauspisteitä. Koskuella hyvä autokorjaamo, Jalasjärvellä pienkonekorjaamo. Peltomaisemaa, Koskutjärvi kilometrin päässä, Madesjärvi ja Saarijärvi noin viiden kilometrin päässä. Uimarannat ja kalastuspaikat kummassakin. Marjapensaat (puhaherukka, mustaherukka, karviaismarja, vattu) omenapuut (valkea kuulas, kaneliomena) luumupuu, perunamaa, mansikkamaa, tilaa myös juurikkaille ym. useita aareja. Oikeus vesialueisiin Rannan tyyppi: Järvi Koskutjärven uintipaikka on entisen leirintäalueen ranta, jossa myös rantasauna ja laituri. ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

  1. Myydään vanha kyläkoulu 2015 cpanel
  2. Myydään vanha kyläkoulu 2018 lyrics
  3. Mistä lainaa ilman luottotietoja 2018
  4. Batman yön ritarin paluu jatko osa
  5. Myydään vanha kyläkoulu 2013 relatif
  6. Opiks tiimi oy
  7. Rakenteilla olevat asunnot helsinki on the map
  8. Paavo pesusieni talo classic
  9. Helsingin sanomat uutiset
  10. Myydään vanha kyläkoulu 2018 youtube

Hintapyyntö: 338. 000 EUR Kategoria: Muu Kuvaus: Myynnissä vanha kyläkoulu Konnevesi-järven rannalla, n. 1, 4 ha niemitontilla. Tämä vuonna 1900 rakennettu hirsitalo on toiminut kyläkouluna 1980-luvulle saakka. Talossa on ollut matkailu- ja hoiva-alan yritystoimintaa. 11 huonetta Asuinpinta-ala 427 m², kokonaisala 498 m². Ei tarkistusmitattu. Lämmitys sähkö, puu, ilmalämpöpumppu. Leivinuuni + 5 pönttöuunia. Myynti-ilmoitus -palvelussa Lisätietoja: Kaisa LKV Kuopio p. 044 455 1124

Kyläkoulun ostaminen lähti oikeastaan liikkeelle vitsistä. – Töissä kahvitauolla tuli puheeksi, että koulu on myynnissä ja huutokauppa vikaa päivää käynnissä. Laitoin tuolloin Espoossa asuvalle työkaverilleni Nestori Nurmelle viestiä, että osta pois, Tuomas Turkki kertoo. Nurmi oli jo jonkin aikaa miettinyt, että lyhyempi työmatka Forssaan olisi kiva. Lyhyen harkinnan jälkeen Turkki ja Nurmi päättivät huutaa rakennusta huutokaupassa. Heidän työkaverinsa Markus Kolu innostui tulemaan mukaan, kun voittava huuto oli jo jätetty. Marraskuussa 2019 Tammelan kunta myi koulun porukalle kauppahintaan 70 000 euroa, ja pari kuukautta myöhemmin kaverukset perheineen muuttivat kouluun. Nyt koulurakennuksessa on kolme kotia. Kaukjärven koulun uudet asukkaat: vasemmalta Tuuli Jurmu ja Nestori Nurmi, Mikaela (kiipeilytelineessä) ja Claudia Turkki, takana Markus Kolu ja äärimmäisenä oikealla Tuomas Turkki sylissään Lukas Turkki. Kuva: Lassi Puhtimäki Yllättävän helppo muutos kodiksi Koulu on hyväkuntoinen eikä vaatinut paljoa työtä, jotta se saatiin asumiskäyttöön sopivaksi.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap