Mitä On Innovointi

Thursday, 26-Aug-21 03:57:27 UTC
  1. Mitä on innovointi
  2. Mitä on etämyynti? - Minilex
  3. Unohda innovointi - keskity arvonluontiin - Sitra
  4. Jatkuva innovointi luo ahdistusta vanhustenhoidossa | Helsingin yliopisto
  5. Avoin TKI-toiminta SeAMKissa | SeAMK

2015-06-11, 11:24 Kirjoittanut Mika Turunen Löyhästi Wikipediaa myötäillen: hackathon määritellään tapahtumana missä joukko ihmisiä kokoontuu ennalta määrätyksi ajaksi työstämään ratkaisuja annettuihin haasteisiin. Yhdistävää näille tapahtumille on osaaottavien asenne, kyky hypätä liikkuvan helikopterin kyytiin ja halu päästä tekemään jotain uutta sekä mielenkiintoista. Tapahtuma fasilitoidaan tekijöille mieleiseksi tarjoamalla löyhät rajat siitä mitä tehdä, tilaa pohtia, innovoida, keksiä ja saavuttaa uusia ratkaisumalleja esitettyihin haasteisiin. Hackathon toimii myös yleisenä työskentelytapana varsin hyvin, se toki ei voi olla jatkuva työskentelymalli. Tapahtuma toimii loistavasti esimerkiksi kerran kolmen kuukauden välein järjestettynä, yhden päivän pituisena istuntona. Näin tiimi tietää odottaa jo tulevaa ja pääsee yhdessä innovoimaan ratkaisuja. On huomioitavaa, että tämä yhteinen pakertaminen ei voi olla normaalin työlistan läpi työstöä. Pitää sallia hackathonin henkeen sen uuden ja jännän kokeileminen sekä uusien ratkaisujen löytäminen.

Mitä on innovointi

Lisätietoja Minna Ruckenstein, tutkija, Helsingin yliopisto, Sosiaali- ja kulttuuriantropologia Puh. (09) 1912 3844, Johannes Suikkanen, toimitusjohtaja, Gemic Oy Puh. 050 355 7001, Sakari Tamminen, tutkimusjohtaja, Gemic Oy Puh. 050 361 4650, Timo Hämäläinen, Sitra Fellow, Sitra, Strateginen uusiutuminen Puh. (09) 6189 9256, Jari Romanainen, johtaja, Tekes Puh. 010 605 5703,

Tavoitteena kirkastaa oma liikeidea ja erottua muista palveluntarjoajista. Analyysin (1pv 220 + alv) mukaiset Tuotekehitys. Kalle Michelsen 19. 08. 2015 Tuotekehitys Kalle Michelsen 19. 2015 Päivän ohjelma Kolme tulevaa maailmaa: Tuotekehitys; lyhyt oppimäärä: Mitä tarkoittaa tuotekehitys? Miten tuotekehitys eroaa muusta tutkimustoiminnasta. Mitä pitäisi MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KOULUTUSOHJELMA MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KOULUTUSOHJELMA Koulutusohjelma, jonka keskiössä ovat yrityksellesi ajankohtaiset asiat. Myyntikoulutuksessamme keskitytään asiakaslähtöisempien myynti- ja markkinointitoimenpiteiden Smart Tampere Smart Tampere 06. 04. 2017 SRV/Studio Libeskind Kestävän kehityksen älykaupunki Älykkään, kestävän kehityksen kaupungin tavoite on parantaa kaupunkilaisten elämänlaatua, kaupungin palveluiden ja toimintojen YLE TOHLOPPI NYT. n. 400 henkilöä YLE TOHLOPPI NYT n. 400 henkilöä YLE Tohloppi 2013 Koko Suomen näkökulmasta: Lapsille Pikku kakkonen Galaxi Draamaa Uusi päivä Taivaantulet Pirunpelto Ajankohtaista Ajankohtainen kakkonen YLE Tohloppi KULTTUURITUOTANNON YHTEYS MATKAILUUN KULTTUURITUOTANNON YHTEYS MATKAILUUN Pekka Uotila Kulttuuri kyydittää -raportti KULTTUURITUOTTAJA Välittäjäammatti Kulttuurikokemus, -taito, -asenne ja -tieto Tuotantokokemus, Kuinka IdM-hanke pidetään raiteillaan Kuinka IdM-hanke pidetään raiteillaan Projektipäällikön kokemuksia 4.

Mitä on etämyynti? - Minilex

Fastems järjesti erittäin onnistuneesti IndustryHack 2015 -tapahtuman. Fastems sai tapahtumasta paljon loistavia ehdotuksia siitä mitä heidän tarjoamilla rajapinnoillaan voitaisiin tehdä. Sekä mistä voitaisiin generoida joissain tapauksissa sitä yllättävääkin lisäarvoa yritykselle sekä asiakkaille. Cybercomin tiimi otti myös osaa Fastemsin heittämään IndustryHack haasteeseen tiimillä "Team Elastic", joka muodostui henkilöistä: Mika Turunen, Tommi Palomäki ja Tero Keski-Valkama. Katso Fastemsin IndustryHack video täältä. Yritykset jotka järjestävät aktiivisesti kyseisiä tapahtumia, ulkoisesti tai sisäisesti, löytävät useasti uusia ratkaisumalleja haasteisiin sekä saavat pidettyä tekijöiden virkeystasoa erittäin korkealla. Hackathonin järjestäminen ei ole mikään maaginen hopealuoti vaan vaatii erityisen paljon järjestävältä osapuolelta osaamista sekä näkemystä. Tapahtuma on tuomittu epäonnistumaan jos tapahtumaa järjestäessä paikalle saapuvat henkilöt nähdään vain ilmaisena työvoimana. Tapahtuman pitää kuitenkin pääsääntöisesti olla hauska osanottajien ollessa mukana vapaaehtoisesti.

Unohda innovointi - keskity arvonluontiin - Sitra

  1. Verotus 2014 ja holding-yhtiö Suomessa & Virossa | Kauppalehti.fi
  2. Scandic seurahuone helsinki
  3. Tilaajille
  4. Mitä on innovointi
  5. Dna nopeus
  6. Naisten kengät verkosta | Laadukkaat naisten merkkikengät | HALONEN.fi - Halonen Muoti
  7. Jari huotarinen jari uusimäki lyrics
  8. Mitä
  9. Mitä on etämyynti? - Minilex

Jatkuva innovointi luo ahdistusta vanhustenhoidossa | Helsingin yliopisto

Toteutetaan! Just duunit: Tavoite SUUNNITELMISSA LISTAUTUMINEN? TEKIR SUUNNITELMISSA LISTAUTUMINEN? TEKIR Listautuminen vaikuttaa lähes kaikkeen yrityksen toimintaan: liiketoimintaan, asiakassuhteisiin, hallintoon, viestintään, talousraportointiin, markkinointiin, tunnettuuteen Mitä on markkinointiviestintä? Mitä on markkinointiviestintä? Tiina Karppinen 17. 3. 2011 Markkinointiviestintä on yrityksen ulkoisiin sidosryhmiin kohdistuvaa viestintää, jonka tarkoituksena on välillisesti tai suoraan saada aikaan kysyntää Hyvä sivistystoimenjohtaja/rehtori Hyvä sivistystoimenjohtaja/rehtori Digitaalisten oppimisympäristöjen tulo kouluihin on nopeutunut merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana. Tämä on johtanut opettajien tieto- ja viestintäteknisten 10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ 10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ Ideoi, inspiroidu, innovoi pienessä tai suuressa ryhmässä AE Partners Oy MIKÄ ON IDEA WALL? Idea Wall on verkkopalvelu, jossa osallistujat jakavat avoimesti ja anonyymisti ideoita Ikihyvä - ryhmänohjaaja koulutus Ikihyvä - ryhmänohjaaja koulutus Ikihyvä ryhmänohjaaja koulutus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille Vahvista osaamistasi asiakaslähtöisen elintapaohjauksen toteuttamisessa Ota tavoitteellinen Case: Nuori hyvinvointipalveluyritys Case: Nuori hyvinvointipalveluyritys Yritys erikoistunut yritysten työhyvinvointipalveluihin.

Tiivistelmä Tutkielman tavoitteena oli selvittää business model innovation (BMI) -käsitettä sekä ymmärtää miten yritykset käyttävät erilaisia liiketoimintamallien innovoinnin tapoja. Tarkoituksena oli löytää kehittämiskohteita yritysten liiketoimintamallien innovointiprosesseista. Tutkielma tehtiin osana Laurea-ammattikorkeakoulun ensimmäistä kertaa järjestettävää #ThesisHackhanketta, jossa tarkoituksena oli tehdä opinnäytetyö käyttäen Design sprint -työskentelymenetelmää ohjaavana viitekehyksenä. Hankkeessa oli mukana yhdeksän opiskelijaa. Hankkeen toimeksiantajana oli sisältöstrategian konsultointiyritys Differo Oy, joka pyrkii hyödyntämään hankkeessa saatua tietoa liiketoimintamallien innovaatioprosessien kehitykseen. Yritykset voivat myös hyödyntää tutkielmaa pyrkiessään parantamaan kehitys- ja innovointityön prosessejaan. Tutkielman viitekehyksenä käytettiin tutkimuskirjallisuuden avulla määriteltyjä käsitteitä 'business model' (liiketoimintamalli), 'innovointi/innovaatio' ja 'business model innovation' (liiketoimintamalli-innovointi/-innovaatio) sekä viitekehyksiä, joilla voi työstää business model innovoinnin prosessia.

Avoin TKI-toiminta SeAMKissa | SeAMK

Siinä työkaluja. Yhteisen päämäärän eteen työskenteleminen. Riikka Koskenranta

Hackathonit ovat ryhmätyötä, jossa perspektiivi laajentuu kuin huomaamatta. Kohdeyritys tuo pöydälle haasteen, jonka ratkomiseen kaivataan uudenlaista apua. Järjestäjä fasilitoi kokonaisuuden ja kutsuu mukaan kehittäjätiimejä, jotka ideoivat haasteeseen ratkaisua tiiviin aikaraamin sisällä. Kokonaisuutta ohjaavat mentorit, joiden tehtävä on auttaa tiimejä kiteyttämään oma kulmansa lähestyä haastetta. Keväällä alkaneen IoT Next Level -innovaatiokilpailun mentorin roolissa olen itse kokenut olevani kuin näköalapaikalla toisen toimialan sisälle. Tästä perspektiivistä käsin näen myös oman työni ja organisaationi aivan uusilla silmillä. Häikäisevintä on ollut huomata, miten hienosti erilaiset roolit pelaavat yhteen, kukin omilla vahvuuksillaan. Meininki on aivan toista kuin funktionaalisissa tiimeissä. Ensikertalaiselle ehkä yllättävintä on ollut kilpailijatiimien kova halu ja motivaatio oppia kohdeyrityksen toimialasta. Monelle kehittäjätiimille hackathonit ovatkin ennen kaikkea mahdollisuuksia testata oman konseptinsa toimivuutta eri toimialoille.

Ylimpänä näet riimit, jotka ovat lähimpänä "innovointi" sanaa. Mitä kauempana sana on "innovointi" sanasta, sitä vähemmän se rimmaa.

SeAMK on strategiassaan ja toimintaohjeissaan sitoutunut noudattamaan avoimen tieteen ja tutkimuksen periaatteita ja vahvistamaan avoimuuden osaamista. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa (TKI) noudatetaan vastuullisen tutkimuksen toimintatapoja, Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ohjeistuksia sekä TKI-toiminnan juridiikkaan liittyviä lakeja ja sopimuksia. SeAMK koordinoi valtakunnallista hanketta, Ammattikorkeakoulujen avoin TKI, oppiminen & innovaatioekosysteemi, jossa kehitetään avoimen TKI-toiminnan osaamista ja avointen toimintamallien käyttöönottoa ammattikorkeakouluissa. Mitä on avoin TKI-toiminta? Avoimella TKI-toiminnalla tarkoitetaan, että TKI-hankkeiden aineistot, tulokset ja julkaisut ovat mahdollisimman avoimesti saatavissa ja hyödynnettävissä. Avoimien toimintamallien avulla lisätään TKI-toiminnan laatua, luotettavuutta ja vaikuttavuutta. Avoimet toimintatavat edistävät ammattikorkeakoulun työelämä- ja yritysyhteistyötä. Tavoitteena on tehostaa osaamisen ja tiedon siirtymistä ja synnyttää uutta tietoa ammattikorkeakoulun ja työelämän keskinäisessä vuorovaikutuksessa.

  1. Tee itse kukkalaatikko betonista

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap