Kuun Pimeä Puoli Salaliitto

Wednesday, 25-Aug-21 05:10:08 UTC
  1. KUUN PimeÄ PUOli!!!!!!!!!!!!!! - Salaliittoteoria - Suomi24 Keskustelut
  2. Kuun pimeä puoli | yle.fi
  3. Kuun pimeältä puolelta löytyi valtava kasa entuudestaan havaitsematonta ainesta – tutkijat eivät ole varmoja, mitä he ovat löytäneet - Tiede - Ilta-Sanomat

Sen sijaan täydenkuun aikaan Maa on Auringon ja Kuun välissä, ja Kuun valaistu puoli osoittaa Maahan. Kasvavaa puolikuuta sanotaan ensimmäiseksi ja vähenevää puolikuuta viimeiseksi neljännekseksi. Täysikuu on silloin, kun Maa on Kuun ja Auringon välissä ja Kuu on Maasta nähtynä hyvin Auringon valaisema. Katsaus Kuun vaiheisiin Kuun vaiheet määritetään sen sijainnista suhteessa Aurinkoon ja Maahan. Kuulla sanotaan olevan neljä vaihetta: Uusikuu: Kuu sijaitsee Maan ja Auringon välissä, ja sen pimeä puoli kääntyy Maata kohti. Tällöin Kuun kirkkaus Maasta nähden on pienimmillään. Kasvava eli nouseva kuu: Kuusta näkyy asteittain yhä suurempi Auringon valaisema osa. Täysikuu: Maa sijaitsee Kuun ja Auringon välissä, ja Kuu on Maasta nähtynä kirkkaasti Auringon valaisema. Vähenevä eli laskeva kuu: Auringon valaisema osuus Kuusta vähenee asteittain. Jo ensimmäiset ihmiset ovat tarkkailleet Kuun vaiheita, ja varhaiset kulttuurit ovat sen uudestakuusta täysikuuhun muuttuvien vaiheiden perusteella mitanneet aikaa ja pysyneet selvillä vuoden kulusta.

KUUN PimeÄ PUOli!!!!!!!!!!!!!! - Salaliittoteoria - Suomi24 Keskustelut

Kuun pimeä puoli | yle.fi

  • Noidankoto; Valkosipulia ja Salviaa: Kuun Pimeä Puoli - Suomalaisia ihmissusinovelleja
  • Kuun pimeä puoli - Kolumnit - Turun Sanomat
  • Puun juurien tuhoaminen
  • Kuun pimeä puoli | Tiedetuubi
  • Kuun Pimeä Puoli - FilmTown

"… ja käännä kasvosi meidän puoleemme"-lause sopii varsin mainiosti myös Kuuhun, erityisesti sen täydenkuun vaiheeseen. Onhan tunnettua, että täydenkuun näkymästä voi hahmottaa kasvojen kuvajaisen. Kukin voi vielä tarkistaa "kasvot" erityisesti tulevan tammikuun aikana peräti kahdesti: tiistaina 2. 1. ja keskiviikkona 31. 2018. Toki pilvet saattavat haitata näkymiä. Mutta mikä on tuo Kuun pimeä puoli? Joskus kuuluu sanottavan, että se on Kuun se puoli, joka ei näy meille milloinkaan. Kuu tosiaankin kiertää Maa-Kuu-järjestelmän painopistettä niin, että tuo Kuun pyöriminen itsensä ympäri on lukkiutunut sen kiertoon, jolloin Kuusta näkyy Maahan aina sama puoli. Vaan onko sitten tuo Kuun "takapuoli" aina pimeä? Mietitäänpä hiukan. Kuun päävaiheet ovat uusikuu (Kuu Auringon suunnassa), ensimmäinen neljännes (puolikuu), täysikuu ja viimeinen neljännes (jälleen puolikuu). Kuu näkyy meille alkaen sirppimmäisestä muodosta aina kokonaiseen eli täydenkuun muotoon. Miksi on näin? Siksi, että Kuu heijastaa Maahan Aringon valoa Maa-kierrollaan eri pinnan suunnista eri määrät, vaikkakin aina Kuusta on valaistuna puolet ja puolet on pimentyneenä eli Kuun omassa varjossa.

Kuun pimeältä puolelta löytyi valtava kasa entuudestaan havaitsematonta ainesta – tutkijat eivät ole varmoja, mitä he ovat löytäneet - Tiede - Ilta-Sanomat

Mitä sinä aiot tehdä asian hyväksi?

Dokumentissa yhdeksi mahdolliseksi syyksi äänille esitetään se, että kuun ilmakehä olisi voinut häiritä aluksen radion toimintaa. Asiantuntijoiden mukaan kuun ilmakehä on kuitenkin liian heikko aiheuttaakseen moista häiriötä.

On aika jälleen sukeltaa salaliittojen kiehtovaan maailmaan sillä maailmalta kuuluu jälleen kummia. Käänsin ihan teidän foorumilaisten iloksi seuraavan uutisen. "Yhdysvaltain tiedemiehet paljastavan Nasan salaisuuden Kuussa olevista kaupungeista ja Marsissa olevista mikrobeista. " "Minulla ei ole mitään menetettävää. Olen ollut tyytymätön Nasaan ja sain potkut" (Ken Johnston). Nasan entinen data- ja valokuvavalvontaosaston johtaja, Ken Johnston, joka työskenteli Nasan kuunäytteiden tutkimuslaboratoriossa, on antanut juuri äskettäin USA:ssa julkisuuteen kohua herättäviä lausuntoja. Ken paljasti että Yhdysvaltain astronautit löysivät Kuusta luonnotonta alkuperää olevia muinaisia raunioita ja aikaisemmin tuntematonta teknologiaa, jolla pystyy hallitsemaan painovoimaa. Astronautit ottivat kuvia löytämistään kohteista, mutta Nasa määräsi Johnstonia tuhoamaan kuvat ennemmin kuin säilyttämään niitä akateemista ja julkista tutkimustyötä varten. Johnston ei kuitenkaan totellut määräystä ja säilytti salaisesti kriittisiä Apollo-kuvia ja kuviin tallentuneita "koskaan virallisesti julkaisemattomia kuulöydöksiä".

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap