Mtv Viihde Uutiset | Elisa Viihde Hbo

Tuesday, 24-Aug-21 16:34:04 UTC

Mikä uutinen on jäänyt Einoselle itselleen parhaiten mieleen? – Konginkankaan turma, Jokelan ja Kauhajoen koulusurmat. Venäjällä Beslanin koulukaappauksen aikaan oma poikani oli juuri syntynyt, joten se kosketti todella paljon. Siinä kuoli paljon lapsia ja silloin mietti, että ei tällaista voi eikä saa tapahtua.

Yle1 uutiset

  1. Pohjanmaan kaluste yhteystiedot lyrics
  2. Verkkokauppa.com huolto kokemuksia
  3. Vuokra asunnot algarve
  4. Koiviston auto oy taloustiedot
  5. Halvin lautta viroon
  6. Huonekalu kirpputori jyväskylä live
  7. Is uutiset
  8. Mtv 3 uutiset

Tv1 uutiset

mtv viihde uutiset selkosuomeksi

Mtv viihde uutiset

MTV tekee uutistarjonnalleen valtavan uudistuksen, joka tulee muuttamaan uutistarjontaa, sekä lähetysten visuaalista ilmettä. MTV esitteli tänään keskiviikkona MTV:n uutisia koskevia uudistuksia. MTV uudistaa täysin uutislähetykset ja ryhtyy tarjoamaan esimerkiksi MTV Uutiset Live -ohjelmaa, jota voidaan tehdä ympäri vuorokauden. Myös uutisstudion tilat kokevat melkoisen kasvojenkohotuksen, sillä Pöllölaaksoon on rakenteilla uusi uutisstudio. Uuden studion myötä Huomenta Suomi palaa Pasilaan. – Tämä on miljoonaluokan investointi, johon ei käytetä valtion tukea, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund kertoi medialle. Uutislähetysten visuaalinen ilme tulee muuttumaan merkittävästi ja esimerkiksi meteorologi Pekka Pouta pääsee esittelemään katsojille huomattavasti suurempia sääkarttoja kuin ennen. Sääkartta on jatkossa niin jättimäinen, ettei Pouta yllä – Hervottoman iso näyttö, Pekka Pouta kuvaili studioon tulevaa uutta näyttöseinää. Uutisankkuri Maija Lehmusvirta kertoi medialle, että jatkossa ankkureiden ei tarvitse istua pöydän takana, vaan he pääsevät seisomaan ja kävelemään ympäri studiota.

Suomen uutiset

Mtv viihde uutiset selkosuomeksi

Kuva: Terhi Ylimäinen Tomi Einonen. Kuva: ARI LAHTI Leppänen hymyilee ettei hänelle ainakaan toistaiseksi ole tapahtunut vastaavaa kömmähdystä, vaikka suorassa lähetyksessä onkin aina mahdollisuus yllätyksiin. – Minulla ei ole mitään YouTubeen päätynyttä klassikkomateriaalia, se on tulossa vasta, Leppänen nauraa. – Pieniä kömmähdyksiä sattuu aina. Toisaalta se on tässä työssä inhimillistä. Ei suorassa lähetyksessä voi olla täydellinen. MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen tuli tv-katsojille vuosien ajan uutisankkurina. Einonen sanoo pyörähtävänsä edelleen toisinaan ruudun toisella puolen, mutta hyvin harvakseltaan. – Esimerkiksi baarissa ihmiset rohkaistuvat. Suomalaiset ovat ujoja juttelemaan, mutta sitten kun tullaan, niin se on ihan sata prosenttisesti mukava kokemus. En muista yhtään ikävää juttua, että joku olisi tullut rähisemään. Ihmiset tulevat kehumaan, kuinka hyvää työtä teemme tai tullaan sanomaan, että näin sinut telkkarissa, mites teillä Maikkarilla. Einonen sai uutisankkurin urallaan kertoa suomalaisille lukuisia uutisia, jotka koskettivat koko kansaa.

– Mulla on niin paljon hienoja korkokenkiä, joita en ole päässyt koskaan näyttämään telkkarissa, Lehmusvirta vitsaili. – Uutisankkureilla on maailmanluokan puitteet, uutis- ja ajankohtaissisältöjen ohjelmapäällikkö Jyrki Huotari kuvaili. Uudistuksia kokevat myös esimerkiksi MTV-suoratoistopalvelu Katsomo. Uutissisällön määrä moninkertaistuu ja uutisten tunnusmusiikkikin vaihtuu. Uutisten toimittajat saavat lisää uusia ajankohtaisohjelmia. Kirsi Alm-Siira ja juontaja Nina Rahkola saavat yhteiseen keskusteluohjelma Studion. Uutisankkuri Jaakko Loikkanen puolestaan Asian ytimessä -ohjelman. Uutisankkuri Keijo Leppänen kuvailee koko uutisten työtiimin suhtautuvan innolla tuleviin uudistuksiin. Leppänen on työskennellyt MTV:llä vuodesta 1993 lähtien ja on kiistatta yksi Suomen tunnetuimmista tv-kasvoista. Keijo Leppänen. Kuva: ARI LAHTI Suosittu uutisankkuri sanoo, ettei häneltä tulla vapaa-ajalla pahemmin kyselemään uutisankkurin työstä tai keskustelemaan päivän polttavista puheenaiheista.

mtv 3 uutiset mtv viihde uutiset
  1. Joulu 2016 lapisa holidays
  2. Oikotie asunnot aurinkolahti park

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap