Piia Kattelus Ikä

Tuesday, 24-Aug-21 03:39:30 UTC

Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Piia Kattelus kirjoittaa blogissaan Oikea Mediassa, että hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa. Presidentinvaaleissa valitaan Suomelle valtionpäämies, jolta edellytetään ennenkaikkea jämäkkyyttä ja kykyä tehdä Suomen kannalta oikeita päätöksiä oikealla hetkellä sekä seisoa tehtyjen päätösten takana. Syksyllä 2015 Suomen länsiraja vuosi kuin seula. Koska rajalla ei ollut valvontaa, sekoittui holtiton ulko-ja turvallisuuspolitiikka sisäpolitiikkaan vaarantaen Suomen sisäisen turvallisuuden pysyvästi. Suomen presidentti Sauli Niinistö ei tehnyt tuolloin mitään, jotta tilanne länsirajalla olisi saatu hallintaan. Rajavalvonta olisi voitu ottaa käyttöön kansallisen lainsäädäntömme puitteissa. Samaan aikaan Supo nosti terrorismin uhka-arviota ensimmäisen kerran Suomen historiassa, sitä ennen terrorismin uhka oli ollut maassamme hyvin matala. Suomalaiset seurasivat tuona syksynä epäuskoisina uutisia kohti Suomea vaeltavista ihmisistä, joiden kerrottiin olevan hädänalaisia ja jotka tulivat kaukaisista maista aina Impivaaraan asti hakemaan turvapaikkaa.

Piia kattelus ina.fr

Robin ikä

Piia Kattelus, Kansalaispuolue Ennen kaikkea äitiys kasvattaa - YouTube

Rikoskonstaapeli Piia Kattelus: Yksittäistapauksia poikkeustilassa - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti

Linja puuttuu Hän myöntää olevansa hieman surullinen kuultuaan päätöksen erottamisesta. Se vahvistettiin hänelle eilen maanantaina. Se ihmetyttää, että nyt kahden puolueen valtuutettuja kohdellaan eriarvoisesti. Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen itsekin toimii kahdessa puolueessa. – Puoluehallituksen olisi pitänyt tehdä asiaan selkeä linjaus, jotta paikallisosastojen olisi helpompi toimia. Nyt ei ole linjaa, eikä tasapuolisuutta, kritisoi Kattelus. Silti hän suhtautuu myönteisesti tulevaan. – Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Hän on jättänyt kaupungin hallinnolle ilmoituksen uuden kansalaispuolueen valtuustoryhmän perustamisesta. Se tullaan todennäköisesti käsittelemään seuraavassa valtuuston kokouksessa. Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat! Siirry tilaamaan

Kirjoittajalta PiiaKattelus | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kiitos vastuuttoman politiikan, globalisaation ja liittoutumispolitiikan, näkevät terroristit Suomen vihamielisenä valtiona ja suomalaiset vihamielisenä kansana – emme kai tällaista perintöä voi jälkeemme jättää. Minulla on ikävä Impivaaraa, jossa puolueettomuus, liittoutumattomuus, länsimaiset arvot, kuten ihmisoikeudet, tasa-arvo ja oikeusvaltio ovat voimissaan. Minun lapsuudessani ei ollut pelkoa siitä, että joudun jakamaan pulpettini ikäistään kypsemmältä vaikuttavan äskettäin maahan tulleen henkilön kanssa, jonka henkilöllisyys, tausta ja ikä ovat selvittämättä. Eikö tehtävämme ole suojella lapsia, eikä altistaa heitä vaaralle? Paavo Väyrynen on luvannut vaalia ja varjella Suomen itsenäisyyttä ennenkaikkea ulko-ja turvallisuuspoliittisen johtajuuden kautta. Suomi on palautettava puolueettomaksi ja liittoutumattomaksi valtioksi, koska se on paras turvatakuu kaikille. Piia Kattelus Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Paavo Väyrynen valitsijayhdistyksen sihteeri

Piia Kattelus Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaaksi – eXtrauutiset

  1. Piia kattelus ikä
  2. Piia kattelus ina.fr
  3. Piia kattelus ikan

Seinäjokinen kaupunginvaltuutettu Piia Kattelus on liittynyt Perussuomalaisiin ja lähtee Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaaksi. Kattelus työskentelee Pohjanmaan poliisilaitoksella rikostorjunnassa ja hän on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Syksyllä kolmen lapsen äiti aloittaa lisäksi opinnot Seinäjoen ammattikorkeakoulussa Master of Business Administration -linjalla. Hän on myös hiippakuntavaltuutettu Lapuan hiippakunnassa. -Kiitollisena ja nöyrin mielin lähden Perussuomalaisiin tiivistämään isänmaallisten rivejä ja hankkimaan Suomea takaisin, toteaa Kattelus. Perussuomalaisten kannatus on mittausten mukaan nousussa Etelä-Pohjanmaalla. Otsikkokuva: Etelä-Pohjanmaan Perussuomalaisten piirin puheenjohtaja Anne Matokangas (oik), rapuheenjohtaja Asko Salminen ja Piia Kattelus. (vas. ). Kuva: Tero Juupajärvi.

Tie ei ole vielä kuljettu loppuun. Me kymmenentuhatta lausumme tunnustuksemme hallitukselle, joka on rohjennut antaa kommunistiedustajain pidätysmääräyksen. Me tahdomme seistä sen hallituksen takana kaikessa siinä, mikä tätä päämäärää suoraan tähtää. Ja me odotamme, että maan eduskunta, jonka viime istunnosta meidän vielä täytyi kuunnella monta Suomen arvolle sopimatonta puhetta, nyt lähtee hallituksen esitysten viitoittamalle tielle. Ne lakiesitykset, joiden tarkoituksena on johtaa päämääräämme, odottavat eduskunnan hyväksymistä. Me tahdomme uskoa, että maan tulevaisuutta turvaavat lait nyt saadaan. Me kymmenentuhatta sanomme: 》Ne lait on saatava》, ja meidän sanojemme kaikuna kajahtaa satojentuhansien ääni kautta maan: 》Ne lait on saatava》. Kommunismin vaikutusmahdollisuudet on hävitettävä perin juurin. Me olemme marssineet tänne pääkaupunkiin Suomen kerran kalliisti ostetun ja saavutetun itsenäisyyden ja vapauden sekä sen puolesta kaatuneitten sankarivainajien nimessä, samoin kuin koko Suomen talonpoikaisen, vakavamielisen ja Jumalaa pelkääväisen kansamme puolesta lausumaan julki kaikille niille, jotka isänmaan onnen ja vapauden hautaa kaivavat, vakavan varoituksemme ja sen peruuttamattoman sanamme, että kommunismi on Suomesta tuhottava ja että me emme tule taistelustamme luopumaan ennen kuin tämä sanamme on viimeistä kirjainta myöten toteutettu.

  1. Silmäasema kajaani kauppakatu
  2. Pasilan poliisiasema passi
  3. Perunajauho ripulin hoidossa
  4. Elisa laajakaista
  5. Vuokra asunnot hakaniemi

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap