Driving Team Kirjaudu

Tuesday, 24-Aug-21 06:05:15 UTC
  1. Epic Autokoulu Reisjärvi

Rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Rekisterinpitäjä: Driving Team Karkkila Yhteyshenkilö: Ari Nousiainen Osoite: Huhdintie 5 03600 KARKKILA Puhelin: 0440224711 Sähköposti: Www-sivu: Rekisterin nimi Driving Team Karkkila:n Webauto asiakas-, käyttäjä-, kurssi- ja koulutusrekisteri. Rekisterin tietosisältö ja henkilötietoryhmät Rekisterissä käsitellään koulutettavien henkilö- ja koulutustietoja. Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä, ovat rekisterinpitäjän asiakkaana olevan tai olleen työnantajayhteisön yhteyshenkilöt, rekisterinpitäjään yhteydessä olleet henkilöt, Webauto-palvelun käyttäjät ja koulutustapahtumaan osallistuneet. Tiedot kerätään lähtökohtaisesti rekisteröidyltä itseltään koulutustapahtumiin ilmoittautumisen ja osallistumisen taikka Webautoon kirjautumisen yhteydessä. Rekisterissä voidaan käsitellä muun muassa seuraaviin tietoryhmiin sisältyviä rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja: a) Rekisterinpitäjän asiakkaana olevan tai olleen työnantajayhteisön perustiedot, kuten nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot. b) Rekisterinpitäjän ja rekisteröityjen väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten koulutustiedot, tiedot tapahtumista sekä osapuolten välinen muu yhteydenpito ja palveluun liittyvät tiedot.

Epic Autokoulu Reisjärvi

taksi ennakkotilaus helsinki

Driving Team Espoo - Olari Kuunkehrä 2 A 02210 Espoo 010 524 5440 Kotisivu S-posti

Rekisteröity voi vastustaa myös muuta käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun, henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa käsittelyä rajoitetaan siksi ajaksi, kun arvioidaan perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös mm. silloin, kun rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa tietojen paikkansapitävyys varmistetaan. Suostumuksen peruuttaminen: Rekisteröity voi peruuttaa antamansa suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä yllä kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen. Valitusoikeus: Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus viranomaiselle, mikäli hän katsoo, että hänen tietojaan on käsitelty voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vastaisesi. Tietojen luovutukset ja siirrot Datadrivers Oy toteuttaa Webauto-palvelun sekä käsittelee henkilötietoja palvelun tietosuojalausekkeen mukaisesti. Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta muutoin kuin toimivaltaisten viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla sekä lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Ajokortti opetusluvalla Tarjoamme kursseja myös opetuslupaoppilaille. EAS & RTK - koulutus verkkoteorioin kätevästi valmiiksi paketoituna. Tutustu kurssin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan. Henkilöautokortti 17-vuotiaana Ikäpoikkeusluvalla ajokortti on mahdollista suorittaa jo 17-vuotiaana. Katso täyttyvätkö poikkeusluvan ehdot kohdallasi ja ilmoittaudu mukaan! Usein kysyttyä Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme sinua askarruttavissa asioissa puhelimitse, sähköpostitse, tai chatissä!

  1. Messuilla | Teknologia 19 | 5.-7.11.2019 | Messukeskus Helsinki
  2. Mistä tietää että mies on kiinnostunut treffeillä
  3. Jääkiekko nuorten mm 2019 5
  4. Kalustetalo ali tolppa
  5. Dokk kipparin pätevyysvaatimukset

Alla muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä Webautosta ja niihin vastauksia. Tarvittaessa ota yhteys autokouluusi. Mikä on käyttäjätunnukseni? Saat käyttäjätunnuksesi omalta autokoulultasi. Löydät sen myös mahdollisesti opetussopimuksestasi. Huomaathan, että käyttäjätunnuksen isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä. Mikä on salasanani? Jos olet unohtanut oman salasanasi tai et pääse kirjautumaan sivulle, ota yhteys autokouluusi, joka voi nollata salasanasi. Jos et siltikään pääse kirjautumaan sivulle, tarkista ettet ole tallentanut selaimen muistiin aikaisempaa salasanaasi. Jos selain kuitenkin ehdottaa sinulle tallennettua salasanaa, kannattaa selaimen salasanamuisti tyhjentää tälle sivustolle ennen kirjautumista.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap