Viittomakieli Minä Rakastan Sinua

Tuesday, 24-Aug-21 01:38:16 UTC

Facebook Twitter Kopioi linkki Sähköposti Muokkaa Valitse koko/muoto Vektorikuva Skaalaa mihin tahansa kokoon tarkkuutta menettämättä. Valitse koko/muoto Hanki tämä kuva ILMAISEKSI Lataa tämä kuva nyt ilmaisen kokeilun aikana. Lisäksi pääset käyttämään yli 316 miljoonan kuvan kirjastoa.

Viittomakieli Rakastan Sinua T-paidat verkkotilaus | Spreadshirt

  1. Viittomakieli minä rakastan sina weibo
  2. Helvetin enkelit jäsenet
  3. Suomi englanti
  4. Koillis satakunnan sähkö
  5. Ag hutu kokemuksia online
viittomakieli minä rakastan sina.com.cn

Viisi 의 minä sinua rakastan 의 가사 Minä sinua rakastan, tiedän sen. Se ei ole vain hetken huumaa. Se on nuotion hehku hiljainen Ja roihua polttavan kuumaa. Se ei sammu, kun sammuvat halla yöt. Se ei kuole kun maassa on routaa. Se kestää arjet ja pehmeät yöt. Se kestää on myrsky tai poutaa Minä sinua rakastan, katsohan, Kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet. Joka päivä ne sinulle lahjoitan Jos kanssani matkalle lähdet. Ja kun kuljemme raskain askelin Ja aika tuo murheita tupaan, Pidän sinua silloinkin Yhä rakastan sinua lupaan! Se ei sammu kun sammuvat halla yöt. Mitä siitä jos ryppyjä poskiin saat Taikka kumaraan selkäsi taipuu? Kun näen silmäsi kirkkaat ja kuulakkaat Taas polvilleen rakkaus taipuu. Se kestää on myrsky tai poutaa. On myrsky tai poutaa... Minä rakastan sinua silloinkin Jos ehdimme korkeaan ikään. Olet edelleen suloisin, Ei hellyyttä sammuta mikään. Writer(s): EROMA-SIPILAE VIRPI ELISA, EROMA VIRPI ELISA, KASKINEN ANNA-MARI 사용 가능한 번역본이 없습니다

Arkistomatskua Otathan huomioon, että tämä on yli 10 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias. Viittomakieli on tarkemmin ajatellen erittäin helppo kieli. Joissakin tilanteissa taktiili viittomakieli on sitäkin helpompaa. Taktiili viittominen tarkoittaa "kädestä käteen" viittomista. Tätä käyttävät lähinnä kuurosokeat, eli joko yhtäaikaisesti näkövammaiset tai sokeat ja kuulovammaiset tai kuurot henkilöt. Koska vaimoni on kuurosokea tulee taktiilia viittomakieltä käytettyä päivittäin. Varsinkin esimerkiksi hämärissä ja pimeissä paikoissa, jossa vaimoni ei näe hämäräsokeutensa takia yhtään mitään. "Minä rakastan sinua" on yksi simppelimmistä. Mielestäni rakkauden tunnustus tällä tavalla on söpöä, joten päätin julkaista täällä parin sekunnin opetusvideon: Periaatteessa siis tökkäys ja käden laskeminen tökätyn kohdan päälle. Tökkäys tarkoittaa "sinä" ja käden laskeminen "rakkaus", joista muodostuu yhdessä "rakastan sinua".

viittomakieli minä rakastan sina weibo

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap