Newsec Avoimet Työpaikat — Avoimet Työpaikat - Newsec Property Asset Management Finland Oy - Oikotie Työpaikat

Tuesday, 24-Aug-21 06:58:56 UTC
  1. Avoin työpaikka: Kiinteistöpäällikkö - Newsec
  2. Maksuliikenteen hoitaja - Newsec

Newsec on osa Stronghold Invest -konsernia. Nykyään toimimme noin 1 950 työntekijän voimin seitsemällä eri markkina-alueella. Vuosittain Newsec hallinnoi noin 60 miljardin euron kiinteistöomaisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa kirjoittaa vuokrasopimuksia noin 1 000 000 neliömetristä; Suomessa 295 000 neliömetristä toimii neuvonantajana kiinteistökaupoissa, joiden arvo yhteensä on noin 5 miljardia euroa; Suomessa 700 miljoonaa tekee arviointeja ja analyysejä lähes 175 miljardin euron arvoiselle kiinteistöomaisuudelle, Suomessa 25 miljardin. Ammattitaitomme kiinteistömarkkinoilla perustuu alan syvään ymmärrykseen, vahvaan paikalliseen osaamiseen sekä suuriin volyymeihin. Newsec on mm. seuraavien yhdistysten jäsen: RAKLI, Green Building Council Finland, Suomen Kauppakeskusyhdistys, Henry ry, Kiinteistötyönantajat ry sekä Helsingin Kauppakamari. Newsec osana Stronghold Investiä Newsecin omistajiin kuuluu edelleen yrityksen perustaja Urban Edenström yhtiönsä Stronghold Investin kautta. Stronghold Invest on holding-yhtiö, joka omistaa ja kehittää kiinteistöalan yrityksiä Pohjois-Euroopassa.

Avoin työpaikka: Kiinteistöpäällikkö - Newsec

Joko Newsec on työpaikkasi? Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Newsec hakee Kiinteistöpäällikköä Jyväskylään Kiinteistöpäällikön tehtävässä vastaat asiakkaidemme asunto- ja toimitilakiinteistöjen ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, asuntotarkastuksista sekä vuokralaistyytyväisyydestä. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä taitava tiimityöskentelijä. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikkasi sijaitsee Jyväskylän toimipisteessä. Tehtävänimikkeesi Newsecissä on Property Manager. Lue lisää avoimesta tehtävästä ja meistä osoitteessa. Osaamisalue: Rakentaminen & suunnittelu

Maksuliikenteen hoitaja - Newsec

  • Vuokra asunnot kankaanpää spa
  • Avoimet työpaikat newsec - Duunitori
  • Treffit suomi24 fi search
  • Avoimet työpaikat turku
  • Avoimet työpaikat
  • Instagram ei aukea
  • Newsec kokemuksia ja yhteystiedot | Duunitori
  • Työpaikat tampere
  • Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja - Kainuun ammattiopisto
  • ‎Julkkis Leikkaus Lääkäri Klinikka Hätä Ambulanssi App Storessa
  • Tiedotteet - Terveystalo

HALUAISITKO SINÄ TYÖSKENNELLÄ YRITYKSESSÄ, JOKA ON 100% SITOUTUNUT SINUUN? Innostavatko sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisesi työssäsi? Newsec on matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan! Voimakkaan kasvun myötä avaamme uusia toimipisteitä, ja etsimme nyt Lappeenrannan alueelle seuraavaa kiinteistöalan osaajaa: Kiinteistöpäällikkö Kiinteistöpäällikkönämme sinulla tulee olemaan kokonaisvastuu hallinnoimistasi kohteista. Vastaat muun muassa vuokra-asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Olet palvelutuotantomme avainpeluri. Olet myös sijoittaja-asiakkaittemme luottokumppani, ja sinulla on tärkeä rooli heidän odotetun sijoitustuoton varmistamisessa. Huolehdit, että palvelutuotantomme kumppanit kohteissa ymmärtävät asiakkaidemme sijoitustoiminnan strategian ja tavoitteet. Työsi on pikemminkin kustannustehokasta laadun varmistusta kuin pennin venyttämistä.

työpaikat tampere

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap