Karhu Active Pulse W311 Käyttöohje

Thursday, 26-Aug-21 07:52:39 UTC
  1. Karhu active pulse w311 käyttöohje women
  2. Karhu active pulse w311 käyttöohje 5
  3. Karhu active pulse w311 käyttöohje system

Karhu-aktiivisuusmittari PRO102M ja sovellus ACT2FIT Tämä artikkeli kertoo aktiivisuusmittarin käytöstä. Ehkä haluat lukea myös aktiivisuusmittarin käyttöönotosta. Lisäys 28. 10. 2015: iOS 9. 1:ssä ACT2FIT-ohjelma toimii jälleen ja synkronointi onnistuu ilman että ohjelma kaatuu. Lisäys 20. 9. 2015: ACT2FIT-ohjelma ei toimi iOS 9 -käyttöjärjestelmässä. Ohjelma kaatuu heti tai sitten, kun yrittää synkronointia. Aktiivisuusmittarin latausväliksi luvataan paketin kyljessä noin 7 päivää, mutta ensimmäinen latausväli oli minulla kuitenkin lähes kolme viikkoa, vaikka olen pitänyt mittaria koko ajan ranteessa, suihkussakäyntejä lukuun ottamatta. Toisen latauksen tein iPadin mukana tulleella laturilla, ja se näyttää toimivan oikein hyvin aktiivisuusmittarinkin kanssa. Toinen latauskerta sujui nopeasti, ja parissa tunnissa ranneke oli täyteen ladattu low battery -tilasta. Sen jälkeen kun ACT2FIT-ohjelma on asennettu puhelimeen tai iPadiin, siihen voi tehdä haluamansa asetukset ( Setup): Sukupuoli ( Gender) Ikä ( Age) Pituus ( Height) Paino ( Weight) Tavoite ( Goal): haluaako sen asettaa kulutetuille kaloreille vai askelille, jotka päivän mittaan kävelee.

Karhu active pulse w311 käyttöohje women

karhu active pulse w311 käyttöohje range

Karhu-aktiivisuusmittari PRO102M ja sovellus ACT2FIT Lisäys 28. 10. 2015: iOS 9. 1:ssä ACT2FIT-ohjelma toimii jälleen ja synkronointi onnistuu ilman että ohjelma kaatuu. Lisäys 20. 9. 2015: ACT2FIT-ohjelma ei toimi iOS 9 -käyttöjärjestelmässä. Ohjelma kaatuu heti tai sitten, kun yrittää synkronointia. Tässä artikkelissa on ensimmäiset kokemukset aktiivisuusmittarin käyttöönotosta. Aktiivisuusmittarin ja ACT2FIT-ohjelman käyttämisestä löytyy tietoa 30. 11. kirjoitetusta artikkelista. Lotto ei ole tuonut päävoittoa (eikä paljon pikkuvoittojakaan), joten personal trainerin palkkaaminen täytyy siirtää tulevaisuuteen… tai seuraavaan elämään. Tällaisen tavallisen ihmisen oli siis keksittävä halvempi versio traineristä, ja koska kaikki pikkulaitteet on superihania, niin ostin itselleni isänpäivätarjouksesta aktiivisuusmittarin. Maksoin siitä hippasen vajaan 50 €, summa jonka kuvittelin voivani juuri ja juuri satsata tällaiseen leluun. Marketissa meitä oli laitetta tutkailemassa parikin asiakasta.

Alussa rannekkeen kiinnittäminen käteen suihkun jälkeen oli tuskaisaa, koska hihnan reiät olivat niin tiukat, mutta tällä hetkellä ne joustavat jo paremmin, ja paikoilleen napsauttaminen sujuu ongelmitta. Ranneke on niin kevyt ja huomaamaton, ettei se haittaa normaalia elämää mitenkään. Varsinkin ne, jotka ovat tottuneet pitämään rannekelloa ranteessa, eivät huomaa mitään eroa… paitsi silloin kun ranneke värisee. 😉

Karhu active pulse w311 käyttöohje 5

  1. Ordon oy kotihoito pictures
  2. 10 vrk sää merikarvia world
  3. Karhu active pulse w311 käyttöohje system
  4. Karhu active pulse w311 käyttöohje 4
  5. Elinkustannusindeksi marraskuu 2018
  6. Bora -99 1.6 bensa avaimen teettäminen ja ajonesto - ffp
  7. Karhu active pulse w311 käyttöohje heart
  8. Karhu active pulse w311 käyttöohje 3
  9. Passikuva lähellänne - Cylex Suomi
  10. Kirkastettu voi prisma media
  11. Kaapille uusi ilme - maalaa ilman pohjatyötä

Hakutulos sielläkin pyöreät nolla. Yritin etsiä mittarin tietoja Karhun sivuilta, tuloksetta, mistä tahansa, tuloksetta. No, Gigantissa ja K-ketjussa sitä näkyi olevan myynnissä. Lopulta Googletin sovelluksen nimellä ja tadaa, Google heitti ensimmäiseksi linkin suoraan iTunesiin. Sitä klikkaamalla sain ladattua ilmaisen ohjelman iPadiin. ACT2FIT on tuollainen karvalakkisovellus, jossa ei kauheasti säätöjä ole, mutta tulipas siinäkin tenkkapoo. Clock Alarm -kohtaan en tiedä mitä laittaa. Hälyttääkö se annetun ajan päästä, tietyllä kellonlyömällä ja mitä se hälyttää? Laitoin sen pois päältä. iTunesin latausikkunassa oli linkki YouTubeen, josta voisi käydä katsomassa ohjeen ohjelman käytöstä, mutta siellä on vain näytetty se helpoin asia, eli mittarin ja sovelluksen synkkaus; siinä kun ei tarvita kuin että laitteet ovat vierekkäin, Bluetooth on päällä ja mittarin nappia painetaan niin kauan, kunnes sen näyttöön ilmestyy sync-teksti. Sovelluksen käytössä näin alussa ainakin on hiukan häikkää, sillä osa tiedoista näytti hävinneen, kun sovellus oli poissa käytöstä.

Otin iPadin USB-johdolle tarkoitetun virtapistokkeen ja kytkin mittarin USB-johdon siihen; näin jätin mittarin latautumaan yöksi. Seuraavana aamuna mittari oli ihan yhtä kuollut kuin edellisenä päivänä; mitään merkkivaloa ei ollut syttynyt, eikä laite inahtanutkaan, kun painoin sen kyljessä olevaa nappia. Koska kärsivällisyys on hyve, laitoin mittarin latautumaan vielä tietokoneeseen samalla kun tein yrityksen toimistotöitä. Sitten jossain vaiheessa kokeilin mittaria ihan piruuttani ja apua, sehän hengitti! Tässä vaiheessa en tiedä, kumpi lataustapa herätti laitteen henkiin. Ohjelma Mittarin pakkauksessa kerrotaan, että laitteelle on ladattavissa ilmainen sovellus iTunesista ja Googlen Play Storesta. Itse käyttöohjeissa mainitaan sovelluksen nimi ACT2FIT. Koska halusin ohjelman iPadille, menin iTunesiin ja hain ohjelmaa sen nimellä. Haku antoi nollatuloksen. Menin App Storen puolelle, mutta hakutulos oli edelleen nolla. Kiroilin (mutta vain espanjaksi), otin puhelimen ja menin Googlen Play Storeen.

Karhu active pulse w311 käyttöohje system

Hankin tänään elämäni ensimmäisen sykemittarin (Karhu active sykemittari, 39, 90€). Tyydyin halvimpaan, sillä olen vasta aloittelija juoksun ja ylipäätään koko urheilun suhteen. Noh, tämän sykemittarin mukana tulleet käyttöohjeet ovat onnettomat. Monen esille nousseen ongelman olen jo onnistunut ratkomaan googlea apua käyttäen, mutta näitä en ymmärrä: Kuinka sykemittari nollataan harjoittelun jälkeen ilman, että kaikki asettamani alkutiedot (ikä, paino, sukupuoli jne. ) katoaisivat? On vaikeaa seurata kalorikulutusta jos lukuja ei harjoittelun jälkeen saa pyyhittyä pois, vaan jokaisen treenin ja eri päivien poltetut kalorit änkevät aina samaan lukuun. Toinen asia, joka ihmetyttää on se, että mittaria testatessani huomasin kalorien kuluvan, vaikka olin vain paikallani! Olin hetki sitten haahulluit vain hieman keittiössä, joten minusta ei ole mahdollista, että tuo normi kotona käyskentely kuluttaisi kaloreita niin, että se sykemittarissa näkyisi. Olenko nyt käsittänyt oikei, että mittarissa oleva lyhennys HI tarkoittaa maksimisykettä ja lyhenne LO leposykettä?

TODAY Activity ACT2FIT-ohjelman "etusivulla" näkee aina synkronoinnin jälkeen, miten aktiivisissa merkeissä päivä on siihen asti sujunut. History Päivien tulosten yhteenvedot näkyvät ACT2FIT-ohjelman History-lehdellä. Siitä saa kätevästi yleisnäkymän lähipäivien aktiivisuudesta. Omia huomoita Laitoin päivän tavoitteeksi 10000 askelta, mikä on ihan kohtuullinen määrä terveelle ihmiselle. 21 päivän aikana askelten päivittäinen määrä on liikkunut 3821 ja 20042 askeleen välillä. 21 päivästä viitenä päivänä jäin alle 10000 askeleeseen ja kymmenenä päivänä kävelin yli 12500 askelta. Ei niin kauhean huono tulos. Itse asiassa parempi kuin odotin. Mielenkiintoista on, että pyykkipäivä, jolloin täytyy köpsytellä edestakaisin kerrosta alempana sijaitsevan pyykkituvan/kuivaushuoneen ja kodin väliä, kerryttää yllättävän paljon askelia. Hyötyliikunnasta askelia tulee siis paljon ja huomaamatta. Ja shoppailupäivänä saa 10000 askelta kivuttomasti kasaan! 🙂 Ranneke ei ole oikeastaan tehnyt minusta sen liikunnallisempaa, mutta se on tähän mennessä näyttänyt, miten pienellä panostuksella voi siirtyä passiivisesta elämäntyylistä liikunnallisempaan.

Riippuu omasta kunnosta ja tavoitteista siis tuo. Askelissa 10000 on varmasti melko kohtuullinen määrä normaalikuntoiselle, mutta eihän tähän mitään tarvitse laittaa. Jos päämäärän laittaa ohjelmaan, niin aktiivisuusranneke ilmoittaa värinällä, milloin tavoite on saavutettu. Samoin mittarissa näkyy prosentteina, kuinka paljon tavoitteesta on tehty. Turun Sanomissa 25. 11. oli tällaiset ohjeistukset päivässä kävellyille askelille: alle 5000: liikunnallisesti passiivinen 5000-7499: jonkin verran liikunnallinen elämäntapa 7500-9999: liikunnallinen elämäntapa 10000-12500: suositeltava liikunnallinen elämäntapa yli 12500: erittäin aktiivinen elämäntapa Distance Unit -kohdasta valitaan se mittayksikkö, jota haluaa ohjelman ja mittarin käyttävän: maileja vai kilometrejä. 24-Hour Time n voi laittaa myös päälle; meille suomalaisille tuo 24 tunnin kellonnäyttö on ehkä tyypillisempi. Stride Length eli askeleen pituuden voi mitata laittamalla mittanauhan lattialla ja kävelemällä sen vieressä. Askeleen pituus vaikuttaa siihen kilometrimäärään, joka kertyy askelista.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap