Aino Venna Keikat, Aino Vennan Keikalla Maahan, Jota Ei Ole – Kansan Uutiset

Tuesday, 24-Aug-21 17:21:26 UTC

"Osa muusikoista oli vanhoja tuttuja, osa ihan uusia tuttavuuksia. Kontrabasisti Erik Michelsenin kanssa olin käynyt aikaisemmin keikoilla ja perkussionisti Ville Pystysen tunsin pitkän ajan takaa, mutta poimin hänet mukaan käytännössä kadulta. Huomasin hänet soittamassa katumuusikkona Kallio Kipinä -tapahtumassa ja kysyin, tuletko mukaan", Venna naurahtaa. "Aika tuntemattomia oltiin aluksi, mutta vuodessa meille on ehtinyt kehittyä jo aika tiivis perhemeininki. Tavastian jälkeen päätimme alkaa heti nauhoittaa biisejä. Teimme ep:n, josta Stupido kiinnostui, ja meillä oli niin kova hööki päällä, että jatkoimme saman tien äänittämistä. Bändi on ollut oikeastaan koko olemassaolonsa ajan studiossa. " Tuore Marlene -albumi rakentui Vennan mukaan tekijälleen erityisen rakkaan nimikappaleen ympärille. Mitkä ovat draamaa arvostavalle Aino Vennalle tyypillisiä laulujen aiheita? "No, ajattelen kappaleet enemmän omina hahmoinaan. Siksi olen nimennyt neljä lauluakin henkilöiden nimillä. Nämä hahmot ovat kappaleiden kertojia, jotka näkevät maailman omalla tavallaan.

Aino Vennan keikalla maahan, jota ei ole – Kansan Uutiset

Laulaja-lauluntekijä uskoo, että sinnikkäällä työllä muukin Suomi on valloitettavissa. Häntä ovat rohkaisseet tilanteet, joissa yleisöä on saattanut olla kymmenen henkeä ja kahdeksan heistä on ostanut levyn. "Kaikkialle ei voi mennä pääkaupunkiseudun asenteella. Emme vedä kaikissa paikoissa yhtä paljon yleisöä kuin joku tangokuningas, mutta niihin mestoihin pitää vain palata uudestaan. " Venna suhtautuu artistin uraansa "pitkänä, woodyallenmaisena jatkumona", ei Idols-tyylisenä nopean syklin kaarena. Siksi hän ei ajattele, että jokaisen albumin kohdalla olisi tarpeen uudistua. Hänestä artisteille lankeavat uudistumispaineet ovat "tämän ajan sairautta". Hän tähdentää, että ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. "Mutta ei saa olla itsetarkoitus, että joka levyn jälkeen uudistuisi varpaista hiusmartoon, varsinkaan ulkopuolisen koneiston sanelemana. Uskon luonnolliseen muutokseen, jota kutsutaan kehittymiseksi". Dekkarikirjasto täyttyy taas käheällä naurulla. "En halua jämähtää mihinkään karsinaan.

Riposare in pace, signor Morricone. 🙏 Malala Yousafzai valmistui Oxfordista! Ja hänen viisaat sanansa kannattaa ottaa sydämeensä loppukesään: "I don't know what's ahead. For now, it will be Netflix, reading and sleep. " … Stay safe! Love & Art! Ja kesää! 🙏 ❤️ Näytä lisää Aurinkoista juhannusta! 🥰 Oi! 😱 🥰 ❤️ Olipa upeat kesäillat meillä G Livelab Tampere & G Livelab Helsinki. Kiitos! Ja mulle tosiaan laulettiin paljon onnea vaan yleisön toimesta eilen!!! Ja huikeat ensisoitot kombolla Erik Fräki & Erik Michelsen & Joel Parvamo. Nyt kohti kesää ja studiota! ✊ 🥳 Meillä on soitot ensviikolla 11. 6. G Livelab Tampere ja 12. G Livelab Helsinki ja huh, miten hurjasti maailma on muuttunut siitä kun viimeksi nähtiin. Tulkaa siis terveinä ja turvallisesti ja nähdään turvavälein ja rakkaudella. Onpa ollut ikävä! -Aino J. K. Sain otettua itselleni tämmöisen "missä he ovat 20 vuotta myöhemmin" ylioppilaskuvan kesäkuun kunniaksi! Tasan kolme vuotta sitten Cannes Film Festival. Olisin halunnut lähteä seuraamaan Nicole Kidmania kadulla, mutta isä kielsi.

"Haluan tähdentää, etten tahdo verrata omaa musiikkiani vaikka Piafiin. Sehän olisi teennäistä", enimmäkseen englanniksi esiintyvä Venna sanoo. "Eikä Suzette ole lainkaan Edith Piafin tyylinen kappale. Sehän on enemmän sellainen renkutus, mitä katusoittajat soittavat Pariisissa. " Venna lisää, ettei ole sujuvasta ulosannistaan huolimatta koskaan asunut Ranskassa. Kielitaito on tarttunut opinnoista ja kiinnostuksesta eurooppalaiseen populaarikulttuuriin, erityisesti elokuviin. Kun Vennan idolit ovat järjestään myyttien kyllästämiä suuruuksia, haluaisiko hän itsekin olla laulaja, josta kerrotaan sydämeenkäypiä urbaanilegendoja? Venna hymähtää. "Eipä elämä ole ollut minulle mitään vastoinkäymisten vyöryä. Pohjoismaisen hyvinvointivaltion kasvattina kaduilla eläminen on minulle vierasta. Ehkä siksi minulle on kehittynyt tämä draamanarkkarin luonne", hän vastaa. "Artisti voi kuitenkin päästä kuulijan ihon alle ilman raskasta elämänkohtaloakin. Yona on tästä hyvä esimerkki. Hänellä on sellainen empaattinen herkkyys tosi korkealla. "

Keikkakalenteri / Bändit ja keikat 12. 09. 2019 klo 18 - 20:30 Tällä hetkellä uutta albumia työstävä Aino Venna ottaa vaikutteensa niin eri musiikkityyleistä kuin ylipäätään eri kulttuurimuodoistakin. Häneltä on ilmestynyt pitkäsoitot "Marlene", "Tin Roof" sekä "Aino Vennan Joulu". Uuden levyn työstämisen ohella Venna esiintyy tänä syksynä Kati Outisen rinnalla Kansallisteatterin näytelmässä "Tainaron" sekä julkaisi Sekasin-sarjan yhteydessä uuden kappaleen "They Have Escaped". Ovet klo 18 Showtime klo 19. SIJAINTI Voimala1889 Kasarminkatu 1, Oulu JÄRJESTÄJÄ Voimala 1889 SEURAA TAPAHTUMAA Facebookissa Liput Ennakot 16, 40 € Ovimyynnistä 17 € Osta liput Hae tapahtumia Tällä viikolla Tänään Ensi viikonloppuna Tässä kuussa Keikka- kalenteri Yöelämä, keikat, tanssit Elokuvat Festivaalit Kulttuuri Teatteri, näyttelyt, museot, stand up Urheilu Yhteisöt Yhdistykset, opetus, messut, yritykset Lapsille

Aino Venna - Silent Gig | Elmun Baari

aino
  • Kanta voutilan vanhainkoti
  • Tarja sinä rakas sanat
  • Aino Venna - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • Musiikkiopiston joulukonsertti soi seurakuntatalolla - Sydän-Hämeen Lehti

Toisaalta vinyylimuodossa kappale erottaa selkeästi a-puolen b-puolesta. Jos siis levyn kuuntelisi vinyyliltä. Sons of Nakhimov Syntikkamatolla alkava kappale on noussut itselleni yhdeksi levyn avainkappaleista. Ei pelkästään rakenteensa vuoksi – vähäeleisesti alkava kappale yltyy loppua kohti melkoiseen pauhuun. Dramaattinen kappale sopii hyvin traagisiin sanoihin, joka viittaa Krimin sodassa kuolleeseen Pavel Nakhimoviin ja hänen mukaansa nimettyihin sotalaivoihin. Madeira Song Levyn ainoa valssi, johon yhdistyy myös kivasti marssirytmi. Mikäpä on yhdistyessä, kun sanoissa kuoleva sotilas tyytyy kohtaloonsa. Synkkyys ja iloittelu taas kivassa kontrastissa. List By Steven Ainoa kappale, joka jäi kunnolla mieleen ennakkokuuntelussa. Jälleen mennään rauhallisella kitarariffillä ja aaltoilevalla melodialla, jonka annetaan kasvaa rauhassa, mutta maltillisiin mittoihin. Sanojen toisteisuus listojen kautta on hieno tehokeino, mikä jää vahvasti mieleen. They Have Escaped Näppäilevä kitara ja Vennan laulu pistävät jälleen kappaleen rauhallisesti alkuun.

Jos Venna olisi jäänyt sinne, musiikin tekeminen ei olisi mahdollista nykyisessä laajuudessa. Suomessa kaikella musiikilla on hankala tulla toimeen, vieraskielisestä marginaalimusiikista puhumattakaan. Venna kertoo, että hänen kassavirtansa koostuu erilaisista puroista. Hän säveltää ja sanoittaa oman musiikkinsa, joten tuloja ropisee jonkin verran Teostolta ja Gramexilta. Koko alan tilanne on kuitenkin surkea. "Lohduttaudun sillä, että kaikilla aloilla menee huonosti. Talous on tällä hetkellä mitä on, kaikki on fucked. Miksipä musiikkialalla pitäisi mennä muita helpommin. " Muusikon klassinen niksi olisi tehdä laskelmoitu hitti, jolla hän voisi rahoittaa muun musiikkinsa. Venna huomauttaa, että hänellä on jo kokemusta kesähitistä, "eikä se lämmitä syksyllä". Hänen mielestään hitti-ideassa ei kuitenkaan ole suoranaisesti mitään vikaa: taiteilijoilla pitää olla oikeus käyttää maailmaa taiteensa rahoittamiseen. Vennan estetiikka vetoaa Helsingissä ja muutamassa muussa isossa kaupungissa. Niitä pienemmillä paikkakunnilla hänellä on vielä edessään töitä.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap