Hyvä Primer Rasvoittuvalle Iholle: Paras Primer Kuivalle Iholle

Thursday, 26-Aug-21 00:14:25 UTC
  1. 5 parasta primeria rasvoittuvalle iholle - Glitz & Glam
  2. Paras primer rasvoittuvalle iholle

Parhaimpaan ja kestävimpään tulokseen pääsee, kun ihonhoitotuotteilla saa hillittyä suurinta rasvoittumista ja meikatessa ensin puuteroi hyvin, hyvin kevyesti talkkia sisältävällä irtopuuterilla kasvonsa. Tämän jälkeen mattaava primeri ja sen päälle meikkivoide ja lopuksi vielä puuterointi. Meikkipohjan kuntoa ylläpidetään puuteripapereilla ja ehkä muutaman kerran voidaan lisätä kivipuuteria, jos tarpeen. Oliko kaikki mattaavat primerit tuttuja ennestään vai löytyikö uusiakin tuotteita? Mukavaa toukokuun viimeistä päivää kaikille! Lumene ja Paula's Choice saatuja. Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

5 parasta primeria rasvoittuvalle iholle - Glitz & Glam

Pysyy hyvin ja toimii primerinakin loistavasti. En missään nimessä suosittele kuivalle iholle, sillä tämä tuote kuivattaa. Päivittäisessä käytössä voi rasvoittuvakin iho muuttua hieman kiristäväksi. Hyvä tuote hyvä erittäin rasvoittuvalle iholle Hinta: 14, 90-16, 90 € / 50 ml Jälleenmyyjät: Ei saatavilla Suomesta. Virosta saa, kuten Kaubamajasta. Grimas Anti Shine Tämä Grimasin (ammattilaismerkki) pienen pienessä tuubissa oleva Anti Shine voide estää tehokkaasti kiiltoa ja parantaa meikin pysyvyyttä. Hieman geelimäinen voide levittyy aluksi helposti, kunnes muuttuu hieman tahmaisemmaksi. Siinä vaiheessa kannattaa lopettaa primerin hierominen kasvoille ja aloittaa kevyt taputtelu. Iho ei kuitenkaan jää tahmaksi, vaan hyvin mattaiseksi sileäksi. Toimii kivasti myös voidemaisten meikkivoiteiden alla. Hinta: 8, 95 € / 8 ml Jälleenmyyjät: Grimasin jälleenmyyjät, kuten Punanaamio, Make It jne. Tässä olivat minun tuotevinkkaukseni primereista rasvoittuvalle iholle. Näistä on apua, mutta lisäksi tulee aina huomioida myös ne ihonhoitotuotteet ja käytettävä meikkivoide tmv.

Ja mikä parasta – tässä pohjustajassa on myös aurinkosuoja kerroin (SPF 30). Suosittelen aikuisemmille, mutta mikään ei estä nuorempiakin käyttämästä. Jos haluaa satsata primeriin, joka heleyttää, häivyttää ihohuokosia, ryppyjä ja uurteita, tasoittaa ihon pintaa ja sen sävyä, haluaa ihonhoidollisia ominaisuuksia ja korkean aurinkosuojan, niin tämä on kokeilemisen arvoinen, vaikka suolainen onkin hinnaltaan. Hinta: 47, 90, 45-65, 50 € / 22 ml Jälleenmyyjät: Lookfantastic *, Bangerhead * (jossa edullisin hinta! ), valtuutetut kosmetologit, Dermalogican verkkokauppa ja Stockmann-tavaratalot Näitä kaikkia pohjustajia yhdistää se, että ne toimivat tehokkaina ihohuokosien häivyttejinä, eli ne täyttävät ihohuokoset. Tällöin päälle levitetty meikkivoide ei pääse "vajoamaan" niihin ja korostamaan niitä ei toivotulla tavalla. Jokainen tasoittaa ihonpintaa ja antaa sille samettista pehmeyttä ja hyvän pohjan ennen meikkivoiteen levitystä. Kaikki ovat melkoista silikonia, mutta juuri ne toimivat parhaiten "täyteaineina" ihohuokosiin, uurteisiin ja ryppyihin.

Postasin neljä viikkoa sitten 5 parasta primeria ihohuokosien häivytykseen. Tänään listaan 5 parasta primeria rasvoittuvalle iholle. Kaikkia yhdistää se, että ne mattaavat ihon, ne antavat sille puterista tuntua ja auttavat meikkipohjaa kestämään parempana pidempään. Nyt alkoi virallisesti kesä ja erityisesti kesällä suuri osa kärsii rasvoittuvasta ihosta. Vaikka talvisin iho olisikin normaali tai jopa kuivuuteen taipuvainen, niin kesällä iho saattaakin olla öljyinen ja se kiiltelee hyvin herkästi. Siksi ajankohtaisuuden vuoksi parhaimpia primereita ihon kiiltelyä ja rasvoittumista vastaan. Primerit eivät ole ongelmia poistavia tuotteita. Ne ovat vain meikkituotteita, joilla voidaan hakea toivottuja tuloksia väliaikaisesti. Ensisijaisesti aina suosittelen hakemaan apua tai edes pientä helpotusta ongelmaan ihonhoidosta ja siihen tarkoitetuista tuotteista. Rasvoittuvan ihon ja mattaiset primerit ovat kuivahkoja ja ne tuntuvat melko puuterisilta. Niiden toimivuuden ideana on imeä iholle kertyvä rasva itseensä ja näin estää ihoa kiiltelemässä.

Hintahaitaria on, sillä edullisin Lumene maksaa noin 12 euroa ja hintavin Dermalogica yli 60 euroa. Aika kattaus, kun miettii. Joukossa on kotimainen merkki, mutta myös sellainen, jota ei Suomesta saa. On selektiivinen ja markettimerkki, että myös "hoitolamerkki". On edullista, että hintavaa, on nuorisobrändiä, että aikuisemman naisen brändiä. Usein ihohuokosia häivyttävät soveltuvat vain rasvoittuvalle tai sekaiholle. Näistä kuitenkin Dermalogica ja Clarins soveltuvat aikuisemmalle ja kuivemmalle ihollekin ja ne myös antavat parhaimman tartuntapinnan puuterisille tuotteille. Rasvoittuvalle iholle toimii parhaiten Benefit ja Lumene. NYX on mielestäni näistä kaikista paksuinta, joka myös täyttää ihohuokoset tehokkaimmin, kunhan vain jaksaa työstää primerin hyvin ihoon. Mitään näitä en käyttäisi, jos iholla on selkeää hilseilyä tai iho on hyvin kuiva, sillä niitä näistä jokainen pohjustaja vain korostaisi. Kaikkia käytetään samalla tavalla. Levitetään pieni määrä puhtaille, kosteutetuille (kosteusvoide alle! )

Paras primer rasvoittuvalle iholle

kasvoille. Työstetään hyvin ja annetaan olla pieni hetki ennen meikkipohjatuotteen levitystä. Oliko tuttuja pohjustajia? Jos sinulla on jokin oma suosikkisi ihohuokosien häivyttelyyn, niin jaa vinkkisi kommenteissa. 😉 Mukavaa sunnuntaita ja toipumisia kaikille, joilla vappu venähti pidennetyksi viikonlopuksi. Lumene ja NYX saatuja.

  1. Uusi työaikalaki 2019 calendar
  2. Renkaita, Helsinki | Helsingin palvelu- ja yrityshaku / Helsinkiopas
  3. Savon kuljetus | Yle Uutiset | yle.fi
  4. Paras primer kuivalle iholle
  5. Silja europa juhannus map
  6. Lounas oulu
  7. Jyväskylän keskustaan tulossa parisataa opiskelija-asuntoa – Vanhan pappilan tontille myös uutta rakentamista | Yle Uutiset | yle.fi
  8. Hyvä primer kuivalle iholle
  9. Pudasjärven alueen katsastusasemat | Katsastushinnat.fi
  10. Katsastus ilman ajanvarausta
  11. Mitä tehdä kun on tylsää? | Vuorenvarma
  12. John Sturgesin Seitsemän rohkeaa miestä on aikaa kestävä sovitus Akira Kurosawan samuraiklassikosta - Kulttuuri | HS.fi

Myös meikkivoiteiden pysyvyys parantuu, kun ihon rasvat eivät pääse meikkipohjaa pilaamaan. Primeritkaan eivät ole täysin läpipäästämättömiä, mutta ne selkeästi hidastavat rasvan pääsyn ihon pintaan. Tästä viiden parhaan listasta löytyy kaksi jo aikaisemmin esittelemääni primeria. Nämä samaiset primerit olen todennut jo hyviksi ihohuokosien hävittelyyn, mutta myös rasvoittuvalle iholle. Otan ensimmäiseksi nämä kaksi jo aikaisemmalla 5 parasta -listallani ollutta primeria. Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer Lumenen mattaava ja ihohuokosia "täyttävä" pohjustaja esiintyi jo aikaisemmassa primer -postauksessani. Tämä on oikein kelpo ja kivasti toimiva perusprimeri. Melko edullinen pohjustaja, joka soveltuu niin rasvoittuvalle iholle, kuin ihohuokosien häivyttelyyn Pohjustaja on koostumukseltaan keskipaksua voidetta, joka levittyy helposti iholle, mutta vaatii hieman enemmän työstöä, kuin muutama muu tämän postauksen pohjustaja. Tuntuu hieman puuteriselta kuivahdettuaan. Hinta: noin 12, 90 € / 20 ml Jälleenmyyjät: marketit, tavaratalot, hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, kosmetiikkaliikkeet jne. Benefit the POREfessional Benefit myös oli jo aikaisemmassa primer-listauksessani.

Tämäkin primeri toimii kivasti ihohuokosien häivyttäjänä, mutta myös kiiltoa vastaan. Hyvin silikonisen tuntuinen aluksi, mutta kuivahtaa mattaisemmaksi. Pohjustajassa tuntuu kevyesti puuterimaisuutta ja sen kevyesti sävytetty koostumus tasoittaa hieman ihon sävyeroja. Hinta: vaihtelee suuresti, mutta Tukholman Sephorassa 48, 50 € / 44 ml (saatavilla myös pienemmässä koossa) Jälleenmyyjät: ei saatavilla Suomesta, mutta Tukholman Sephora taitaa olla lähin. Paula's Choice Shine Stopper Instant Matte Finish Paula's Choicen mattavoide lupaa vähintään 6 tunniksi mattaista ihoa. Primerille luvataan myös ihohuokosien häivytystä. Minusta tämä primeri ei ole siinä tehtävässä kovin ihmeellinen, mutta ihon tämä pitää mattaisena ihan mukavasti. Primeri ei tunnu täysin silikoniselta, vaikka se niitä sisältääkin. Pohjustaja on kuin kevyttä kosteusvoidetta koostumukseltaan ja tuntuukin siltä levityksen aloittaessa, kunnes primeri alkaa kuivahtamaan iholle. Iho jää mattaiseksi, puuteroidun tuntuiseksi ja samettiseksi.

Primer on vaaleaa voidetta, joka on hyvin nopea levittää kasvoille. Tässäkin pohjustajassa on hieman puuterimaisuuden tuntua kasvoille levityksen jälkeen. Imee hyvin itseensä iholle kertyvää rasvaa ja näin pitää meikkipohjan paremmin mattaisempana ja kestävämpänä. Jos etsii edullista, mutta hyvää pohjustajaa rasvoittuvalle iholle, josta halutaan häivyttää ihohuokosia, niin Lumene on silloin hyvä valinta. Hinta: noin 12, 90 € / 20 ml (Sokoksilla toukokuun S-etuna 10, 50 €) Jälleenmyyjät: marketit, tavaratalot, hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, kosmetiikkaliikkeet jne. Dermalogica Skinperfect Primer Pohjustaja erityisesti aikuisemmalle iholle. Häivyttää ihohuokosia, juonteita, ryppyjä, saa ihon näyttämään heleämmältä, mattaa kevyesti ja hoitaa myös ihoa. Tämä on yksi suosikkejani, kun meikkaan aikuisempaa asiakasta. Pohjustaja on hieman sävytettyä, jonka vuoksi se itsessäänkin saattaa riittää toisille meikkipohjaksi. Itse käytän päälle joko meikkivoidetta tai mineraalipohjaa. Skinperfect sisältää runsaasti valoa heijastavia pigmenttejä, joka jättää iholle myös säteilevää hehkua.

Olen kirjoittanut tästä primerista täältä löytyvässä postauksessa. Hinta: vaihtelee suuresti, mutta Tukholman Sephorassa 48, 50 € / 44 ml (saatavilla myös pienemmässä koossa) Jälleenmyyjät: ei saatavilla Suomesta, mutta Tukholman Sephora taitaa olla lähin. NYX Pore Filler Loppuvuodesta 2014 pidin NYX-viikkoa ja silloin esittelin tämän loistavan Pore Filler -pohjustajan. Esittelin muitakin NYXin primereitä, jotka löydät täältä. Koostumus on hieman kummallinen. Pore Filler on paksua ja aavistuksen ryynimäistä. Sitä saa työstää kasvoille hieman kauemmin, kuin muita tämän postauksen primereitä. Pore Filler täyttää mahtavasti ihohuokoset, kun vain jaksaa työstää sitä riittävän hyvin kasvoille. Jättää aika mattaisen pinnan kasvoille. Suosittelen rasvoittuvammalle ja nuoremmalle iholle, eli ei ehkä optimaalisin yli 40-vuotiaillle. Hinta: 21, 90 € / 20 ml Jälleenmyyjä: Sokokset, Stockmannit, Kicks *, Bangerhead *, Eleven * Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer Kotimaisen Lumenen primer rasvoittuvalle ja sekaiholle on edullinen, mutta hyvä ihohuokosien häivyttelyyn.

  1. Peltolantie 24 järvenpää
  2. Vuokra asunnot mäntsälä de

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap