Aarno Sulkanen Ritva Lunkka

Wednesday, 25-Aug-21 17:30:22 UTC
  1. Aarno sulkanen ritva lunkka
  2. Aarno Sulkanen | yle.fi
  3. Aarno Sulkanen - IMDb

Teattereista tuttu näytelmä kääntyi tv-versioksi 1969. Hömpstad on suomalainen pikkukaupunki 1950-luvulla. Siellä asuu punatukkainen, pisamainen ja vilkas poika Vinski. Hänen hyvä ystävänsä on apteekkari, jolta saa näkymättömyyspulveria. Teattereista ja etenkin kesäteattereista tutuiksi tulleesta Koko kaupungin Vinskistä tehtiin tv-versio 1960-luvun lopussa. Tv-elokuva on katsottavissa Yle Areenassa pysyvästi.

Aarno sulkanen ritva lunkka

Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. 12, 91 € Valitse raportti Arvoraportti Uusi Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm. toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. 549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä.

Show all | Edit Filmography Hide Show Actor (89 credits) 2011 Virta (TV Series) Korhonen 2003 Beatlehem (TV Movie) Artturi Selo Raid Mäkelä - Chief Inspector of Supo 2001 Ou Nou! Raimo Kurkela - Raimo (2001)... Raimo Kurkela - Vaari 2000 Suojelupoliisin ylitarkastaja Mäkelä 1999 Hovimäki Sotilasoikeuden puheenjohtaja / Kenraalin seuralainen 1996 Tomas Pertti Vettenranta 1993 Sotapoika Sotapoliisi To an Unknown God (TV Mini-Series) Vankileirin komendantti - Sankari (1993)... Vankileirin komendantti - Ääni 1987 Arvet Nimismies 1984 Juna Kosti Salmenhaara, lihakauppias-teurastaja 1976 Trust White-haired man in Castrén's party 1974 Sujut Sotilaspoliisi Self (2 credits)

Aarno Sulkanen Henkilötiedot Syntynyt 1. huhtikuuta 1940 (ikä 80) Lahti Ammatti Näyttelijä Aktiivisena 1968–2013 Merkittävät roolit Akseli Koskela ( Täällä Pohjantähden alla) ( Akseli ja Elina) ( Pohjantähti) Aiheesta muualla IMDb Elonet [ Muokkaa Wikidatassa] Aarno Olavi Sulkanen (s. 1. huhtikuuta 1940 Lahti) on suomalainen näyttelijä. Hän on näytellyt merkittäviä rooleja Edvin Laineen elokuvissa Täällä Pohjantähden alla, Akseli ja Elina sekä Pohjantähti, joissa hän esitti Akseli Koskelaa. Sittemmin Sulkanen on esiintynyt useissa elokuvissa, joihin kuuluvat muun muassa Pekka Parikan ohjaamat Pohjanmaa ja Talvisota. Sulkanen oli naimisissa näyttelijä Marjatta Raidan kanssa. He avioituivat ensimmäisen kerran vuonna 1986, erosivat kaksi vuotta myöhemmin, ja avioituivat uudelleen vuonna 1996. [1] Sulkaselle myönnettiin valtion taiteilijaeläke 2013. [2] Marraskuussa 2014 Helsingin hovioikeus tuomitsi Sulkasen kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

[3] Sulkanen ei hakenut tuomioon valituslupaa korkeimmalta oikeudelta.

Aarno Sulkanen | yle.fi

Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] ↑ Marjatta Raidan leski: En pääse surusta yli. 28. 3. 2008. Viitattu 3. 2011. ↑ Heille myönnettiin uudet taiteilijaeläkkeet 26. 6. 2013. Iltalehti. Viitattu 26. 2013. ↑ Näyttelijälegenda Aarno Sulkaselle tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Iltasanomat. 13. 11. 2014. Viitattu 13. 2014. ↑ Ranta, Niko: Näyttelijä Aarno Sulkanen ei valita seksuaalirikostuomiostaan Ilta-Sanomat. 2015. 2015. Aiheesta muualla [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Aarno Sulkanen Elonetissä

Y-tunnus 1552567-8 Kotipaikka­kunta Kouvola Yhtiö­muoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja Toimi­ala 2100, Metsänhoito Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin.

Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot. Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumäärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetään. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa. Nopea kokonaiskuva yrityksestä ja sen päättäjistä myyntityötä varten.

Aarno Sulkanen - IMDb

Hyvä työkalu myyntikäynnin suunnitteluun, tarjouksen tekemiseen ja myyntityön kohdentamiseen. Sisältää mm. omistajat, konsernitiedot, riski- ja päättäjätiedot sekä lisäksi henkilöt, joilla on allekirjoitusoikeus. Katso, kannattaako yritykselle myöntää luottoa tai antaa maksuaikaa. Syötä kaupan tai lainan summa ja saat vastauksena luottosuosituksen ja perustelut. Päätös on "kyllä", "harkinta" tai "ei". Mittari analysoi kaikki luottoriskien hallintaan liittyvät olennaiset tiedot kuten luottoluokituksen sekä eritellyt tiedot maksuviiveistä ja maksuhäiriöistä. Hanki kattava kuvaus yrityksestä. Sisältää tietoja, joita mm. pankit käyttävät luottopäätöksissään. Tämä raportti on hyvä hankkia ennen kuin myyt laskulla tai luotolla ja määrittäessäsi maksuehtoja sekä -aikaa. Raportin avulla voit selvittää myös omia luotonsaantimahdollisuuksiasi. riskiluokan sekä -ennusteen, analyysin maksukäyttäytymisestä sekä tuloslaskelman ja taseen. 19, 95 € Samankaltaisia yrityksiä TOL-luokasta Metsänhoito Lisää samankaltaisia yrityksiä

  • Hiihtoladut vaasa 2018 year
  • Mökin sisustus uusiksi
  • Rebecca minkoff suomesta
  • Kuopion keilahalli lopettaa
  • Kuljetusliike kristo sakko
  • Pizza uunissa
  • Ravintola Marttilan Talli Oy kokemuksia ja yhteystiedot | Duunitori
  1. Fibromyalgia kipupisteet kartta
  2. Ups tracking suomi

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap