Irti Huumeista Puhelin

Tuesday, 24-Aug-21 01:06:47 UTC

Ajantasaisen tiedon puuttuessa voi henkilöstömäärä perustua aiempiin tilinpäätöstietoihin sekä Alma Talent Tietopalveluiden arvioon. Rekisteröinnit Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ) Y-tunnus tullut voimaan 18. 03. 2005 – Kaupparekisteri (PRH) Rekisterissä 08. 04. 2005 – Ennakkoperintärekisteri (YTJ) Rekisterissä 18. 2005 – 17. 10. 2018 Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä Ei rekisteröintiä Arvolisäverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Liiketoiminnasta 01. 02. 2018 Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta Ei rekisteröintiä Alkutuottajana ja/tai kuvataiteilijana Ei rekisteröintiä Porotaloudesta Ei rekisteröintiä Paliskunnan osakkaana Ei rekisteröintiä Vastuuryhmän jäsenenä Ei rekisteröintiä Työnantajarekisteri (YTJ) Rekisterissä 01. 12. 2011 – 17. 2018 Vakuutusmaksuverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Rekisterissä Ei rekisteröintiä Verohallinnon perustiedot (YTJ) Rekisterissä 18. 2005 – Lyhenteet: ATT: Alma Talent Tietopalvelut PRH: Patentti- ja rekisterihallitus YTJ: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Doro puhelin

  1. Irti huumeista auttava puhelin
  2. HALDEX ÖLJY (PT)HALDEX ÖLJY VW - Öljyt ja voiteluaineet Erikoisöljyt - autoparts24
  3. Jp paino nivala
  4. Puhelin
  5. Irti huumeista puhelin
  6. Cheek sokka irti
doro puhelin cheek sokka irti

Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Näytä lisää arvosteluja

Kaikki mitä haluat kompaktissa tilassa! Kuntosali on avoinna toukokuusta syyskuuhun. Tilaussauna Golden Resort päärakennuksen kaksi tilaussaunaa sopivat isollekin porukalle löylyttelyyn niin ulkoilu- kuin kokouspäivänkin päätteeksi. Majoitus Golden Resort huvilat tarjoavat loistavat puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden. Vaikka Tahko onkin aktiivilomailijan paratiisi, myös huvilassa lepääminen on Golden Resortissa sallittu ja mieluinen nautinto. Häät ja juhlat Golden Resortin monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja loistava palvelu takaavat onnistuneen tilaisuuden oli kyse sitten millaisesta tilaisuudesta tahansa. Golden Resortin kauniissa juhlatilassa onnistuvat ikimuistoiset juhlat jopa 250 vieraalle. Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymä avautuu vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ravintolasalin ulkoterassi tuo lisäksi mukavan lisätilan ja antaa mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin.

dual sim puhelin

Vedi altri contenuti di Irti Huumeista ry su Facebook Fredriksberginkatu 2 Helsinki Aperto ora 09:00 - 15:00 Ulteriori informazioni di contatto Informazioni Irti Huumeista ry edistää ihmisarvoista elämää. Tarjoamme valtakunnallisesti vertais- ja ammattiapua huumeongelmaisten läheisille sekä toipuville käyttäjille. Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus huume- ja mielenterveystyöstä. Irti Huumeista ry edistää ihmisarvoista elämää. tarjoamme valtakunnallisia vertais- ja ammattiapua huumeongelmaisten läheisille sekä toipuville käyttäjille. Irti Huumeista ry:llä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus huume- ja mielenterveystyöst Informazioni generali Kansalaisjärjestö Irti Huumeista ry ajaa tasa-arvoista kohtelua, oikeuksia ja palveluja huumeiden käyttäjien läheisille, huumeiden käyttäjille ja huumeista toipuville. Data della fondazione 1984 Prodotti Vertaistukiryhmät, tukihenkilötoiminta, puhelinauttaminen, skype-auttaminen, koulutus ja neuvonta, Läheis- ja perhetyönkeskus. Päihdelinkki/Vilpola ja suru-ryhmä Irti Huumeista Puhelin 010 80 4550 päivystää ma-pe kello 9-15 sekä iltaisin maanantaista torstaihin klo 18-21.

  1. Samsung galaxy a10 suojakuori
  2. Saunan palomuurin korjaus
  3. Vuokra asunnot vaasa huutoniemi
  4. Treffit suomi24 f

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap