Jorma Uotinen Ikä

Thursday, 26-Aug-21 06:25:28 UTC
  1. Jorma Uotinen: "Oli niin kova pula miestanssijoista, että ottivat minutkin" | Paikalliset | Vantaan Sanomat
  2. Jorma uotinen ina.fr
  3. Robin ikä
  4. Donald trump ikä
  5. Jorma Uotinen: Lyhenin kaksi senttiä tanssiuran jälkeen - Kuopion Kaupunkilehti

Isä oli töissä makkaratehtaassa ja äiti ompelija. – Olen hyvin vaatimattomista ja niukoista lähtökohdista. Kun isä kuoli, Jorma oli vasta 3-vuotias. – Minulla ei ole hänestä minkäänlaista muistikuvaa, vain joitakin valokuvia. Minun täytyi oppia elämään ilman häntä. Uotinen kertoo, kuinka hän lapsena käveli äitinsä kanssa kaupungilla ja näki näyteikkunassa miesmallinuken. – Ehdotin äidille, että mennään tuolta ostamaan uusi isä. Olin vakuuttunut, että kaupassa myydään isiä. – Varmasti isättömyys on jotenkin vaikuttanut ja leimannut minua johonkin suuntaan. Jorma Uotisen kasvattivat äiti ja isosisko. Äiti kävi päivisin töissä ja sisarukset viettivät paljon aikaa kahdestaan. – Piti vain opetella olemaan, Uotinen sanoo nyt. Hän kiittää äitinsä viisautta. Äiti kannusti 10-vuotiasta teatteriharrastuksen pariin. Siten hänen ei tarvinnut huolestua pojastaan, koska tiesi, että tämä oli aina teatterilla. – Hän antoi myös ohjeen, että luota aina tunteisiisi. Tunne ei valehtele, se on oikea ja aito.

Jorma Uotinen: "Oli niin kova pula miestanssijoista, että ottivat minutkin" | Paikalliset | Vantaan Sanomat

Meillä on yhteisiä duettoja. Uotiselta on pyydelty kovasti kirjaa, taiteilijaelämäkertaa. Sellaiseen hän ei ole vielä halunnut ryhtyä. Arja Saijonmaan omaelämäkerrallinen, Viimeisellä rannalla -keikka TTT:llä pari vuotta sitten ja Jukka Puotilan avoin haastattelu Kansallisteatterin lavalla innoittivat estradimuistelmiin. – Ihmiset odottavat ehkä tällaista avaamista, ei vain esitystä. Sillä tavalla tutustuukin siihen henkilöön. Vaikka kaikista eniten minua ymmärtää kun katsoo töitäni. Mutta sinähän olet tehnyt itsestäsikin teoksen? Tässä lähellä sinua tekisi vain mieli katsella ja ihmetellä. Nuo huulet, pokat ja lämmin ääni. – No kiitos. Mutta en mä ole tietoisesti tehnyt itsestäni mitään brändiä. Mä olen tullut siksi miksi mä olen tullut. Ja ei oma äitikään kyennyt valmistamaan minulle vielä suurempia huulia, kuten esityksessä kerron. Uotista ei voi kuvitella ilman näyttäviä kehyksiä. Ovatko pokat fetissi? – Saa niitä sanoa miksi hyvänsä, mutta tarvitsen silmälaseja nähdäkseni. Olen vain viehtynyt näyttäviin pokiin, mutta on mulla myös pienet pyöreät.

Jorma uotinen ina.fr

Robin ikä

Mutta niillä en halua vaivata toisia. Uotinen uskoo, että kaikilla meillä on maailmassa joku elämäntehtävä. Hänellä itsellään se on ollut taide. – Parhaiten minuun tutustuu katsomalla tanssiteoksiani. Ne ilmentävät katsomustani. "Ei huono" Jorma Uotinen on ollut esillä mediassa 1970-luvulta lähtien. Mediajulkisuus on ollut erityisen voimakasta Uotisen aloitettua suositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina. Ohjelmalla on menossa parhaillaan jo 10. tuotantokausi. Finaalilähetys nähdään MTV3:lla sunnuntai-iltana. Ohjelmassa Uotisen usein käyttämä kommentti "ei huono" on muodostunut koko kansan hauskaksi hokemaksi. Uotinen sanoo, ettei hän aikoinaan taktisesti suunnitellut hokeman käyttöä, vaan se tuli kuin itsestään. – Sehän on vain suora käännös ranskan- ja englanninkielisille vastaaville ilmaisuille. Eli "not bad". Ei huono -hokemasta on tullut niin tunnettu, että Uotinen kiertää parhaillaan Suomea esityksellä, jonka nimi on Ei huono – Porista Pariisiin. Esitys nähdään lokakuussa myös Kuopion kaupunginteatterissa.

Donald trump ikä

jorma uotinen ikea family

Jorma Uotinen: Lyhenin kaksi senttiä tanssiuran jälkeen - Kuopion Kaupunkilehti

  • Jorma Uotinen TV
  • Jorma uotinen ikä
  • Jorma Uotinen: "Oli niin kova pula miestanssijoista, että ottivat minutkin" | Paikalliset | Vantaan Sanomat
  • Kauhajoki - Päntäneen koulu
  • Honor 7 lite videopuhelu 2017
  • Sonisphere suomi
  • Jorma kaukonen
  • Rosenlew pakastimen merkkivalot
  • Yölintu — Naapurin Sahtijenkka download Mp3, Listen Free Online
  • Kärsämäen kauppa oy
  • Nokia 5 käyttöohje

Mielestäni ihminen on aina oikean ikäinen, hän huomauttaa ja jatkaa: – Niin kauan kuin ihminen on vireä ja järki on tallella sekä terveys hyvä, ei ikää tule miettiä. Minulle 70 merkitsee sitä, että täytän 70, hän naurahtaa. Edelleen tanssiteoksia tekevä Uotinen on nykyään tuttu oikeastaan kaikenikäisten ihmisten parissa. Kun hän aikoinaan tanssi Pariisissa ja muilla maailman oopperoiden lavoilla, hänen ihailijajoukkonsa oli ehkä marginaalinen ja rajoittui oopperan ja baletin ihannoijiin. Otettuaan 18 vuodeksi taiteellisen johtajan pestin Kuopio tanssii ja soi -tapahtumaan hänet noteerattiin kotimaassa aiempaa enemmän. – Lopetettuani Kansallisbaletissa 2001 mietin, tarvitaanko minua vielä, hän tunnustaa. Energinen ja elämänhaluinen ihminen keksittiin Kuopion jälkeen televisioon ja näin hänestä tuli koko kansan Uotinen. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hän on ilahduttanut jo 12 kauden ajan ystävällisillä, joskin ajoittain kärkkäilläkin arvosteluillaan ja tokaisullaan. Hänen lausahduksestaan "Ei huono" on tullut käsite.

Syksyllä ilmestyy myös kirjailija Sauli Miettisen hänestä kirjoittama elämäkerta. – Mennyt on mennyttä, tulevaa ei vielä ole. Meillä on vain tämä hetki tässä ja nyt. On kuitenkin vielä yksi toive: – Että järki säilyisi kirkkaana elämän loppuun asti. Kun Uotinen oli Kuopio tanssii ja soi -festivaalin ja Suomen Kansallisbaletin taiteellinen johtaja, edustaminen oli osa toimenkuvaa. Seuraelämän on korvannut pieni, mutta rakas ystäväjoukko. Antti Haanpää / Yle Uotinen on elämänsä aikana saanut tanssia tähtien kanssa. Hän on esiintynyt ja tehnyt töitä ympäri maailmaa Islannista Australiaan yhteensä yli 40 maassa. – Tanssi on ollut se tapa, jolla olen parhaiten pystynyt ilmaisemaan ajatuksiani ja tunteitani. Jos haluatte oppia tuntemaan ihmisen, on katsottava tanssiteoksiani. – Sieltä löytyy Jorma Uotinen.

1. Uutisvuoto (1998-) Watched - Wanted Custom 6. 9 25 watched 0 wanted 2. Tanssii tähtien kanssa 4. 3 4 watched 0 wanted 3. Pitääkö olla huolissaan? (2016) Custom

  1. Iphone korjaus
  2. Asema aukion parturi
  3. Hbo tv ohjelmat

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap