Eikä Yksikään Pelastunut Elokuva / Eikä Yksikään Pelastunut (7) | Yle Teema | Yle.Fi

Wednesday, 25-Aug-21 13:11:12 UTC
  1. Näkeekö Eikä yksikään pelastunut -sarjaa jostain? Sitä näytetään aina välillä uusintana, yöllä tosin. Onko se mahdollisesti esimerkiksi dvd:nä? | Kysy kirjastonhoitajalta
  2. Eikä yksikään pelastunut | And Then There Were None (1945) - Arvostelut - Leffatykki
  3. Eikä yksikään pelastunut :: Agatha Christie - Risingshadow
  4. Keskustelu - A.Christen elokuva: "Eikä yksikään pelastunut" | Aihe vapaa | Vauva
  5. Kino Klassikko: Eikä yksikään pelastunut | TV | Areena | yle.fi

Elokuvaa kannattaa katsoa teen kera. Sherrykin käy. nimimerkki: Freak Splatter Pisteet: rating 100, 000 Vieras Arvosteltu: 07. 12. 2007 Katsottu: Kotona Saman kategorian TOP-leffoja Suosituksia Kommentit Jorge Käyttäjä 16. 10. 11 klo 19:15 Loistavasta kirjasta saatu perusrakenteeltaan ihan toimiva elokuva, mutta jännitys ja pakokauhuinen tunnelma jäivät puuttumaan. Johtuneeko siitä, että tiesi mur... Lue loput AAnyway 10. 11 klo 16:43 Siis mikä Disney loppu etten muuta sano. Pienoinen pettymys:/ Jude 09. 11 klo 21:44 Eihän tämä odotuksiin vastannut, sillä kirjan potentiaalista ei saatu kaikkea irti ja sen huomaa viimeistään lepsun loppuratkaisun jälkeen. Muuten palaset ovat... Lue loput Leppäkerttu 09. 11 klo 20:15 Pettymys, kun vertaa siihen mitä tämmöisestä tarinasta olisi voitu saada. Hahmot jätetään pintapuolisiksi, jännitystä ei ole yhtään, ruumiita ei vilauteta vahin... Lue loput Agathan tyyliin juoni poukkoilee sinne ja tänne, eikä kehenkään voi luottaa. rating 100, 000 Vieras 07.

Näkeekö Eikä yksikään pelastunut -sarjaa jostain? Sitä näytetään aina välillä uusintana, yöllä tosin. Onko se mahdollisesti esimerkiksi dvd:nä? | Kysy kirjastonhoitajalta

Keskiarvo 4. 20 Anna arvosana Julkaistu: 1940 ( WSOY) Alkuperäinen nimi: And Then There Were None Alkuteos ilmestynyt 1939. Suomentanut Helka Varho. Kansi: Marjaana Virta. Kaikkien aikojen rikosromaani! Kymmenen toisilleen tuntematonta ihmistä on saanut salaperäisen kutsun illanviettoon. Syrjäisellä saarella on vain yksi talo, amerikkalaisen miljonäärin rakennuttama loistohuvila. Kutsut lähettänyt isäntä ei ilmestykään paikalle. Ruokailuhuoneen pöydälle asetellut kymmenen posliininukkea katoavat omituisesti yksi kerrallaan – aina silloin kun joku vieraista kuolee. Jäljelle jääneet pälyilevät toisiaan kauhuissaan. Maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa kappaletta myynyt Eikä yksikään pelastunut (aiemmin julkaistu nimellä Kymmenen pientä neekeripoikaa) edustaa Agatha Christien kultakauden loisteliainta tuotantoa. Legendaarisen maineen saavuttaneessa kirjassaan Christie käsittelee suljetun paikan teemaa mestarillisesti ja tyrmää täysin lukijan kaikki arvailut. muokattu 13. 03. 2018 Tietoa kirjailijasta:: Agatha Christie Agatha Christie (alkuaan Mary Clarissa Miller, 1891–1976) oli brittiläinen kirjailija.

Eikä yksikään pelastunut | And Then There Were None (1945) - Arvostelut - Leffatykki

And Then There Were None eli Eikä yksikään pelastunut perustuu Agatha Christien kenties tunnetuimpaan jännitysromaaniin, joka on julkaistu aiemmin myös nimellä Kymmenen pientä neekeripoikaa. Kirja ilmestyi vuonna 1939. Ranskalaisen René Clairin USA:ssa ohjaama elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1945. Se on kirjan filmiversioista ensimmäinen, ja se noudattelee Christien itsensä kirjoittamaa näyttämöversiota. Kahdeksan toisilleen täysin ventovierasta ihmistä kutsutaan pienellä saarella sijaitsevaan kartanoon, jossa isäntäväki ei olekaan heitä vastassa. Vieraita aletaan kolkata yksi kerrallaan. Onko joku heistä myös syyllinen? Modernien kauhuelokuvien perustilanne siis - mutta täysin ilman verellä mässäilyä. René Clairin kepeän charmikkaasti ohjaaman murhamysteerin pääosissa ovat Barry Fitzgerald, Walter Huston, Louis Hayward ja Roland Young. Elokuva on esitetty edellisen kerran osana Agatha Christielle omistettua Teemalauantaita 8. 10. 2011. Lisätietoa ohjelmasta Eikä yksikään pelastunut (And Then There Were None), USA 1945.

Eikä yksikään pelastunut :: Agatha Christie - Risingshadow

And Then There Were None) on vuonna 2015 julkaistu brittiläinen jännityssarja, joka perustuu Agatha Christien klassikkoromaaniin Eikä yksikään pelastunut. [1] Sarjan käsikirjoitti Sarah Phelps ja ohjasi Craig Viveiros. Eikä yksikään pelastunut esitettiin Iso-Britanniassa jouluna 2015 BBC One -kanavalla kolmessa 70 minuutin osassa. Suomessa MTV3 esitti sarjan neljässä 45 minuutin osassa 26. joulukuuta 2016 alkaen. Rooleissa [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] … Anthony Marston … tuomari Lawrence Wargrave … Vera Claythorne … rikosylikonstaapeli William Blore … Eithel Rogers … kenraali John MacArthur … Emily Brent … tohtori Edward Armstrong … Thomas Rogers … Philip Lombard Juoni [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Kahdeksan henkilöä, tuomari Wargrave, Vera Claythorne, Philip Lombard, neiti Emily Brent, kenraali Macarthur, tohtori Armstrong, Anthony Marston ja rikosylikonstaapeli Blore kutsutaan lomailemaan Sotilassaarelle, jolla sijaitsevassa talossa ovat palvelusväkenä herra ja rouva Rogers. Paikalla eivät kuitenkaan ole herra ja rouva Owen, jotka ovat kutsuneet saarelle kaikki vieraat.

Keskustelu - A.Christen elokuva: "Eikä yksikään pelastunut" | Aihe vapaa | Vauva

Kino Klassikko: Eikä yksikään pelastunut | TV | Areena | yle.fi

Näkeekö Eikä yksikään pelastunut -sarjaa jostain? Sitä näytetään aina välillä uusintana, yöllä tosin. Onko se mahdollisesti esimerkiksi dvd:nä? Vastaus Vaikuttaa siltä, että joko kysymääsi sarjaa ei ole julkaistu lainkaan DVD:nä tai ainakaan siihen ei ole myönnetty lainausoikeuksia, sillä kirjastot eivät ole sitä hankkineet. Samasta Agatha Christien alkuteoksesta (Kymmenen pientä neekeripoikaa (julkaistu myös nimillä "Kymmenen intiaania" ja "Eikä yksikään pelastunut") on tehty myös elokuvia. Vaski -kirjastojen kokoelmassa on DVD:nä Peter Collisonin ohjaama elokuva And then there were none / Kymmenen pientä neekeripoikaa. DVD on julkaistu vuonna 2011, alkuperäinen elokuva on vuodelta 1974. 2 ääntä Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?

  1. Eikä yksikään pelastunut :: Agatha Christie - Risingshadow
  2. Pula kroatia tekemistä weather
  3. Miten lasketaan matka number
  4. Suomalainen kirjakauppa Matinkylä | aukioloajat
  5. Kuukauden pelit ps4 tammikuu 2010 relatif
  6. Osto myynti sopimus bond
  7. Chihuahua vakuutus hinta e
  8. Kirjeet ja historiantutkimus
  9. Eikä yksikään pelastunut (7) | YLE Teema | yle.fi
  10. Itä-Savo: SaPKon puolustukseen vahvistusta Jokerien A-nuorista - MESTIS - 10.07.2020 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Ja juuri tuo vanha mustavalkoinen filmatisointi luo sille oikeutta. Aivan loistava kirja ja elokuva - pitää otteessaan! Hmm, en sanoisi olevani kakkosen kanssa samaa mieltä siinä, että syyllinen sairasti jotain kuolettavaa sairautta. Hänellä oli vahva oikeudenmukaisuuden taju ja tiesi joskus itsekin tuominneensa väärin todisteiden puuttuessa. Tuomari Wargrave valitsemat uhrit olivat itse tappaneet tai aiheuttaneet jonkun henkilön kuoleman mutta onnistuneet pääsemään kuin koira veräjästä. Wargrave halusi heidät tuomiolle. Hän laittoi heidät aiheuttamansa rikoksen vakavuuden painoarvon mukaan järjestykseen. Kenen rikoksella kevyin tarkoituksellisuus pääsi helpoimmalla eli murhattiin ensimmäisten joukossa, ei tarvinnut elää saarella siinä piinassa. Tuomari lavasti oman murhansa muistaakseni kuudentena ja tosiasiallisesti tappoi itsensä viimeisenä. Kuolemista nrot 8 ja 9 eivät olleet tuomarin tekosia. Vera ampui Philipin varmana siitä, että tämä on murhaaja, koska itse ei ollut. Tuomari halusi nähdä psykologisena kokeena, voisiko tyttö selviytyä vai hirttäisikö hän itsensä lorun mukaan kovan paineen alla, tietoisena menneisyyden syyllisyydestä ja vasta tehdystä taposta sekä saarella vallitsevasta hypnoottisesta ilmapiiristä.

Kino Klassikko: Eikä yksikään pelastunut | TV | Areena | 1 h 36 min la 8. 10. 2011 ei katsottavissa (And Then There Were None, USA 1945) Agatha Christie -elokuvien tyylikäs klassikko. Pienelle saarelle kutsuttuja vieraita aletaan kolkata yksi kerrallaan - onko joku heistä myös syyllinen? O: René Clair. MV Ohjelman tiedot Alkuperäisnimi And Then There Were None Kuva 4:3 TV-lähetyksen ääniraidat englanti mono Katsottavissa ulkomailla Lähetykset la 8. 2011 21. 50 Yle Teema Näytä lisätiedot Piilota lisätiedot

  1. Valitut kansanedustajat 2019 vaasan vaalipiiri
  2. Tulehduskipulääke koiralle ilman reseptiä

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap