Koiran Tiineysultra Hinta &Raquo; Kissan Tai Koiran Turvavyö - Sininen, Hinta 6,95 €

Tuesday, 24-Aug-21 23:42:58 UTC

Pitkäkestoista anestesiaa vaativia kirurgisia toimenpiteitä ei pysty liikkuvalla vastaanotolla tekemään. Kollikissan kastraatio (sis. lääkkeet ja tarvikkeet) n. 100 € Kollikissan kastraatio, rokotus ja sirutus (sis. 150 € TIINEYS- JA PENTUTARKASTUKSET Tiineysultra min. 28 vrk astutuksesta 72 € Pentutarkastus ja terveystodistus, 1. pentu 55 € seuraavat pennut 20 € Pentutarkastus, terveystodistus ja sirutus, 1. pentu 70€ seuraavat pennut 30 € MUUT PALVELUT Kissan takkujen ajelu rauhoituksessa 95-130 € riippuen laajuudesta Virallinen polvitarkastus 66 € Polvitarkastus muun toimenpiteen ohessa 40 € Kynsien leikkaus rauhoituksessa 89, 50 € + käytetyt lääkkeet LEMMIKIN EUTANASIA KOTONA Hinnoittelu perustuu eläimen painoon. Alta näet hinnat. HUOM! Hintoihin lisätään kotikäyntilisä 50€ + kilometrikorvaukset 1€/km Pienet jyrsijät, muut eksoottiset eläimet 56 € Kissan eutanasia n. 85 € Koiran eutanasia <10 kg n. 94 € 10-30 kg 110 € 30-50 kg 120 € >50 kg 140€ Lue lisää Eläimen eutanasia kotona TUHKAAMINEN Yhteistuhkaaminen Yhteistuhkaamisen hinnoittelu perustuu eläimen painoon.

Hinnat vastaanotolla ja kotikäynnillä - Eläinlääkäri Renate Jäätes

Hyakki koiran manga

Tarvikkeet koiran sisäsiisteyden opettamiseen edullisesti zooplussalta

takissa hännälle reikä. luulisin että... 2 Ilmianna ilmoitus 30+ päivää sitten Hurtta casual puolikuristava panta tuhka 35 - 45 cm Luotettavat ja pehmustetut pannat sopivat päivittäiseen lenkkeilyyn ja harrastamiseen kaikille koirille. Ilmianna ilmoitus 5 päivää sitten Canny Collar panta, kuonopanta ja ketjupanta Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Lisätiedot myydään kolme koiran pantaa. Vähänkäytettyjä. Keskikokoiselle koiralle. Canny collar vedonestopanta 10eur kuonopanta 5 eur ketjupanta 2 eur tai... 2 Ilmianna ilmoitus 4 päivää sitten Vaaleanpunainen koiran kaulapanta 60cm Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Koiralle nahkainen käytössä ollut panta - pannan leveys on 4cm, pituus 60cm - kaikki strassit paikoillaan - pehmustettu vuori 3 Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten Jokke koiran valjaat keskikoko iso M/L Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Vähän käytetyt säädettävät y valjaat koirille, merkki kotimainen jokke. Sopii keskikokoisille/isoille koirille, meillä oli käytössä ajokoira/labbis... 2 Ilmianna ilmoitus 30+ päivää sitten Ezydog checkmate panta ruskea tarjous -60% s-koko Ezydog checkmate kaulapanta käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä lenkkeilyyn.

Hinnasto - Eläinklinikka Kurki

Kun nyt listaan Armiin uponneen rahan, hämmästyn. Se on tullut yllättävän kalliiksi. Ruokaa, tarvikkeita ja leluja olemme ostaneet ensimmäisen vuoden aikana yhteensä 1 538 eurolla. Summaa kasvatti se, että sille hankittiin nyt perustarpeisto, josta osaa se käyttää loppuelämänsä. Sekin maksoi ekstraa, että isompia valjaita ja pantoja piti hankkia sen kasvaessa. Tämä kulukategoria pienenee jatkossa. Lonkka- ja kyynäräkuvaus oli kallein yksittäinen lääkärimeno. Armin mielestä sen olisi voinut jättää väliin, koska olo oli nukutuksen jälkeen pitkään hutera. © Sanna Puhto/Otavamedia Lääkärikuluihin upposi 870 euroa. Summasta on vähennetty se, mitä vakuutuksesta sai takaisin. Summaa nostivat ensimmäisen vuoden pakolliset rokotukset ja lonkka- ja kyynäräkuvaukset. Armi kävi kouluja ja minä koirakursseja yhteensä 250 eurolla. Kennelliiton ja Labradorinnoutajakerhon jäsenyydet, pari näyttelyä ja passi tulivat maksamaan 182 euroa. Armi myös tuhosi pentuvuotensa aikana paikkoja ja esineitä, mutta kaikki tämän kategorian kulut eivät vielä ole konkretisoituneet.

  1. Hinnasto - Eläinklinikka Kurki
  2. Koiran tiineysultra hinata naruto
  3. Koiran flexi
  4. TTM-auto | Monipuoliset palvelut! Lasien tummennukset alkaen 100€
koiran ultra hinta
  1. Golfkentät suomi kartta
  2. Tasa arvo valtuutettu
  3. Unelmien poikamies kausi 19 voittaja

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap