Hurtta Talvimantteli Koko

Wednesday, 25-Aug-21 12:14:15 UTC

Niissä on suuret taskut, jotka mahdollistavat koiran nopean palkitsemisen ruoalla tai leluilla. Etutaskut on lisäksi irrotettavissa ja erikseen pestävissä. · Erilaiset palkkiotaskut mahdollistavat koiran nopean palkitsemisen lenkkipoluilla tai näyttelykehässä! · Juoksulajeihin löydät oman tarvikevyönsä, joka on suunniteltu pysymään mukavasti paikallaan kovassakin menossa! · Oikeanlaiset treenivälineet mahdollistavat parhaimman suorituksen – sinulle ja koirallesi! Miten valita oikeanlaiset vaatteet koiralle? Koska elämme ääriolosuhteissa, on monien koirien kohdalla perusteltua suojata lihaksistoa tuulelta, sateelta ja kylmältä. Koirien vaatteita löytyy valtava valikoima eri käyttötarkoituksiin. Miten löydät oikeanlaiset suojavarusteet juuri omalle koirallesi? V inkit sopivan, säältä suojaavan koiran vaatteen valitsemiseen löydät täältä. Tärkeimpiä huomioitavia asioita ovat käyttötarkoitus ja koiran oman turkin laatu ja paksuus. Miten ja miksi koira tulee suojata säältä? Tutustu videovinkkeihin täältä.

Hurtta talvimantteli kokoa

hurtta talvimantteli koko beach

Elämään ääriolosuhteissa! Kipakka pakkanen, suojalumi, kaatosade, pimeys… Hurtta-mallisto vastaa kaikkiin koirasi tarpeisiin, joita Suomen olosuhteet asettavat! · Koiran tossut suojaavat anturoita, kun pakkanen paukkuu, tai jäiset tiet ovat täynnä karkeaa hiekoitussoraa. Hurtan tossut soveltuvat hyvin myös haastavaan maastoon! · Hurtta-taluttimet, -pannat ja -valjaat on tarkoitettu kestämään kovaa kulutusta! · Säänkestävät koiran... Näytä lisää Elämään ääriolosuhteissa! · Koiran tossut suojaavat anturoita, kun pakkanen paukkuu, tai jäiset tiet ovat täynnä karkeaa hiekoitussoraa. Hurtan tossut soveltuvat hyvin myös haastavaan maastoon! · Säänkestävät koiran vaatteet villapaidoista sadetakkeihin on suunniteltu suojaamaan koiran suurimpia lihaksia, istumaan hyvin päällä sekä antamaan näkyvyyttä 3M-heijastimilla! Laadukkaat ja hengittävät materiaalit suojaavat tuulta, sadetta ja kylmää vastaan! · Juoksuhousut nartuille pysyvät napakasti, mutta mukavasti päällä. Tylsää juoksuaikaa piristävät pöksyjen hemaisevat värit!

Valjasaukko (koot 30-60) Integroitu valjas koko 25 Peruskokojen 25-60 lisäksi koko 40XS mäyräkoirille sekä 30XL pienille, bull-tyyppisille koirille.

Hurtta talvimantteli koko boots

Expedition Parka on erinomainen valinta pieniin ja suuriin seikkailuihin kylmällä säällä. Expedition Parka on kehitetty erityisesti lyhytkarvaisille ja pohjavillattomille koirille, mutta kylmissä olosuhteissa se käy myös kaikille muille koirille. Se sopii lisälämmöksi esimerkiksi agilitykoirille treenien jälkeen tai koirille, jotka tarvitsevat lämpöä ikänsä tai terveydentilansa vuoksi. Helppokäyttöisen takin tekninen pintakangas kestää hyvin rajummatkin leikit. Expedition Parkan suojaava malli on suunniteltu niin, että se mahdollistaa myös laajat liikeradat koiran juostessa ja leikkiessä. Etuosan veden- ja tuulenpitävät, pehmeän elastiset alueet joustavat koiran liikkeiden mukana. Expedition Parka on säädettävissä pääntieltä, selän pituudesta sekä kauluksen reunasta. Kestävä 100% PES 300D pintakangas Vedenpitävä, laminoitu materiaali: vedenpitävyys 10000mm Repeämislujuus: 26/24N Teipatut saumat Pehmeäpintainen 100% PES tekninen 135g neulosvuori 140g vanu (koot 30-60) / 120g koko 25 Fluorihiilivapaa Rudolf ECO vettähylkivyyskäsittely Sekä vuori että päällikangas ovat Öko-Tex-standardi 100:n mukaisesti tutkitusti haitta-aineettomia ja turvallisia.

  1. Hurtta talvimantteli koko tea
  2. Hurtta Expedition karhunvatukka koiran talvimantteli | Karkkainen.com verkkokauppa
  3. Hurtta talvimantteli koko x
  4. Melamiinin maalaus maali
  5. K-Supermarket Järvenpää | Tarjoukset & Alennukset
  6. Hurtta talvimantteli koko vs
  7. Koko
  8. Hurtta slovenija
  9. Hurtta talvimantteli koko beach
  10. Breo kello käyttöohje
  11. Hurtta - Laadukkaita ulkoilutuotteita keliin kuin keliin koiralle | Musti ja Mirri
hurtta talvimantteli kokoro

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 maaliskuuta 11:36 Toimitustapa: Toimitus helposti Tori-pakettina Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää Lisätiedot Ison koiran talvimantteli. Merkkiä Hurtta ja koko 70. Pari kertaa käytetty, joten uudenveroinen. Postitus onnistuu +6 lisähintaan Kirjaudu sisään lähettääksesi viestin Eikö sinulla ole vielä Tori-tiliä? Luo Tori-tili.

greatwalksofnorthamerica.com, 2024 | Sitemap